Een top locatie om op vakantie te gaan. Je kunt kiezen uit verschillende accomodaties. Verder erg mooi en netjes aangelegd. Ook kun je kiezen voor het aantal dagen dat je wilt verblijven. Geen vaste... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Prima resort, ruim appartement. Ik was er met 4 pubers. Prima uitvalsbasis na overdag op pad te zijn geweest. Het wordt wel warm in het appartement en geen airco. Dus als het echt heel warm is kan di... Zobacz więcej
Mooi park en luxe huisjes alleen de bedden zijn erg slecht heel zacht net of je in een kuil ligt. Zwembad is wat verouderd de folie laat los op de bodem bij de glijbaan . Gegeten bij het restaurant... Zobacz więcej
Het appartement was niet schoon, overal waren spinnenwebben aanwezig en lag veel stof onder en naast de meubels. In de magnetron lagen nog veel kruimels van de vorige gebruikers. De aanwezige grillpla... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dicht bij het bruisende centrum van Maastricht en in het prachtige heuvellandschap vind je Dormio Resort Maastricht. Op Dormio Resort Maastricht kun je genieten van uitgebreide faciliteiten. Zo vind je op ons resort een bakkerij, een streekwinkel en de foodtruck van Dousberg Snack. Bij ’t Proeflokaal Eten kun je terecht voor heerlijke gerechten en op het terras voor de lekkerste drankjes. Neem een duik in het zwembad, bezoek het spa-wellnesscentrum of huur een fiets om de prachtige omgeving te verkennen!
Dane kontaktowe
Het Wilhelmus 1, 6216 GK, Maastricht, Limburg, Holandia
- +31850134040
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 21% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Jak firma korzysta z Trustpilot
Prima website en eenvoudig om te boeken
Ronduit slecht!
Zaterdag aankomst.
Zaterdag op zondagnacht veel overlast gehad.
Om 22.30 naar bed gegaan. Veel schreeuwende jeugd op het terrein. Rond 00.00 veel jeugd richting taxi standplaats met een hoop lawaai.
Om 00.15 werd het hotel bevoorraad met flesjes. Veel lawaai. Tot 4.00 af en aan veel overlast van dronken mensen. Om 3.00 ging het brandalarm af in het hotel tegenover ons huisje door vandalisme.
Zondagochtend melding gemaakt bij de receptie.
Geen actie, moest maandag maar terug komen, dan zou er iemand van het management zijn.
Maandag moest ik naar een congres in Maastricht dus geen tijd gehad om weer naar de receptie te gaan. Maandag avond om 19.00 werd er door DHL wel 10x aangebeld. Onze dochter sliep al op dat moment. Zij werd hier wakker van. Dhl kwam een pakket brengen voor de receptie, ook dit gemeld bij de receptie. Het was allemaal niet waar en ze konden er niks aan doen dat DHL aanbelt bij ons huisje.
Dinsdag opnieuw klacht ingediend bij de receptie, ditmaal wel bij iemand van het management.
Verteld wat er allemaal gebeurd was.
Bij de receptie wordt gezegd dat ik de security had moeten bellen op het moment van overlast.
Alles werd ontkracht en het was allemaal niet waar wat ik zei.
Daarnaast is het zo dat de brandmeld installatie niet werkt in het zwembad dus ik vraag me af hoe het verder gesteld is met de brand veiligheid op het park.
Er is geen recreatie programma doordeweeks. Zou laagseizoen zijn dus daarom alleen in het weekend. Beetje jammer dat ook in het weekend van alles wordt beloofd maar dat er letterlijk niks wordt gedaan.
Elke avond hebben we overlast gehad van receptie medewerkers die staan te roken onder ons raam.
Al met al een zeer slechte ervaring en ik wordt dus helemaal niet serieus genomen in mijn klacht, dat vind ik het allerergste aan dit verhaal.
Dit zou het beste park van Maastricht en omstreken moeten zijn maar ik heb echt anders ervaren.
Ik zou het echt niet meer dan normaal vinden als we gecompenseerd worden.
We hebben ruim 600 euro betaald voor 4 nachten. Dan mag je toch ook verwachten dat het gewoon goed is?
Een beetje begrip en serieus nemen van de situatie had al 50% weggenomen. Maar ook dat dat er zeker niet in bij de betrokken medewerkers. Vandaag contact gehad met de klantenservice aan de telefoon. Ik moest alles maar op de mail zetten. Geen excuus en nog erger totaal geen empathie. Ik wordt nog teruggebeld door iemand van het klanten team. Ik heb er eigenlijk weinig vertrouwen in dat dit gaat gebeuren. Iedereen lijkt het niks te boeien hoe gasten het verblijf ervaren. Ik ben echt verbaasd hoe de gang van zaken verloopt. Als Dormio niet reageert gaat een aangetekende brief die kant op met een officiële klacht.
Zeer slechte bedden/matrassen
Zeer slechte bedden/matrassen en personeel dat het niet veel leek te kunnen schelen toen ik hier een klacht over indiende.
Heel fijn vakantiepark
Heel fijn vakantiepark! Mooie huisjes, perfecte ligging. Er is veel te doen in en rondom het park.

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Het is altijd weer fijn om in Dormio…
Het is altijd weer fijn om in Dormio Maastricht te zijn. Schone huisjes. Vriendelijke receptie. Klein winkeltje waar je echt alles kan vinden. Lekker vers brood en croissantjes.
De huizen zijn gewoon compleet.

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Great location and perfect service

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Prachtige huisjes en geweldige omgeving!
Wij waren 4 nachten in het Dormio Resort te Maastricht. Leuk park met kids en vooral de omgeving is fantastisch: Maastricht en Valkenburg om de hoek. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
- mooi park de villa’s liggen wel een…
- mooi park de villa’s liggen wel een klein stukje lopen van het park zelf af hou hier rekening mee als je slecht te been bent .
- helaas werd er bij onze villa door een andere auto geparkeerd gebeld met de receptie maar deze konden helaas niks doen door geen kenteken registratie .
- veel last van zilvervisjes …

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Ruim huis met fijne jaccuzi
Vanwege de verwachte sneeuw waren wij eerder vertrokken van huis. Uiteindelijk waren we ook veel eerder in Maastricht. Na een telefoontje mochten we al eerder de sleutel van het huis ophalen. Heel erg fijn! Huis was mooi groot, jaccuzi heerlijk!

Prachtige locatie
Prachtig schoon huis. Mooi ingericht(ook buiten mooie tuinmeubels).
Bedden waren erg zacht wat ik fijn vond, maar ik kan me voorstellen dat menigeen er anders over denkt.
Mooie wellness(niet gratis).
Op maar 10 minuten afstand van het centrum van Maastricht.

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
ALS je korting krijgt door de brief te…
ALS je korting krijgt door de brief te activeren en dat verschillende keren doet dan krijg je geen korting. Wel als je betaald hebt. Jammer

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Mijn dochter heeft geboekt in een…
Mijn dochter heeft geboekt in een paniekaanval . Uur later gebeld om te annuleren en konden niet meer annuleren konden zelfs niet de helft teruggeven als we verblijf niet zouden betreden

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Heel veel vermaak opties en mooi ruime…
Heel veel vermaak opties en mooi ruime appartement kamers.

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Super fijn gehad doen is echte aanrader !
Super fijn gehad. Mooie locatie voor tweede keer appartement mooi, ruim appartement super groot balkon. De accomodatie was ook schoon, en het personaal was erg vriendelijk en behulpzaam.het voelt als een dorpje in de stad prachtig marktplein, en geweldige ruime sauna opgietingen van Niels, waren geweldig (kwam over van sauna soesterberg) wat een passie voor zijn werk, met heerlijke geuren klasse topper. zeker aan te bevelen.

Odpowiedź od Dormio Resorts & Hotels - Maastricht
Neem je eigen matras mee!
Perfecte ligging, mooi resort. Complete inrichting, alles keurig schoon.
Maar wat ‘n verschrikkelijke bedden!!!!
Het is een mooi resort met leuke…
Het is een mooi resort met leuke huisjes
Gezellig ingericht en een goede locatie

Mooi resort.
Mooi resort. Opnieuw geboekt. Wel jammer dat de prijs op Nieuwjaarsdag al hoger was. Geen vroegboek korting

Goede locatie, fijne vakantiewoning
Goede locatie, fijne goed uitgeruste en schone vakantiewoning met veel pret door de combinatie sauna, jacuzzi en sneeuw. ‘s ochtends heerlijke broodjes van de bakker.
Via de mooie website van Dormio resorts…
Via de mooie website van Dormio resorts Maastricht geboekt en door de heldere informatie was dit heel gemakkelijk en duidelijk.
Doświadczenie Trustpilot