Deviant Systems Recenzje 141

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Al 2 jaar plezier van een mooie computer die ik heb gekocht bij GameComputers. Destijds werd ik goed geholpen met het samenstellen van mijn pc, en ik word altijd goed geholpen (door alle medewerkers... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pandora SB gekocht bij gamecomputers.nl,(BLIJ!!!!) zeer net afgewerkte computer met waterkoeling en een erg strak design. Even de zijkant open gemaakt, zeer netjes afgewerkt! Waterkoeling erin, echt o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na lang twijfelen(moet ik mijn PC zo ver van huis halen), Deviant fysiek bezocht en naar aanleiding van dit bezoek,(goed advies en meedenken) direct daar de door mij gewenste High End Pc besteld.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Deviant Systems - High end Computers, wij leveren o.a. game computers op maat. Met de laatste hardware en de scherpste prijzen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Prima PC

Geen klachten over de pc die is uitstekend!
Helaas geen goede service na een kapotte harddisk.
Jammer!

-------

Contact gehad, er was wat miscommunicatie. Harddisk word alsnog snel geleverd!

Top!

7 stycznia 2016
Logo Deviant Systems

Odpowiedź od Deviant Systems

Beste Wouter van Arkel,

Bedank voor je reactie.

De harde schijf lag al klaar. We hebben jou tussen Kerst en Oud en Nieuw geprobeerd je te bereiken telefonisch, helaas jou toen niet te pakken kunnen krijgen.

Blij te horen dat er contact is geweest met een Collega en dat we een afspraak hebben kunnen maken voor de retour zending.

Je kunt de harde schijf morgen of wanneer morgen niet thuis, a.s. Zaterdag verwachten.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben? Staan we graag voor je klaar.

Vriendelijke groeten,

Deviant Systems

Uitstekende PC, goede vriendelijke service

Ik was aanvankelijk op zoek naar een website waar ik snel een nieuwe PC kon samenstellen en deze kon ontvangen, aangezien mijn laptop het zojuist had begeven. DeviantSystems bleek precies dit te bieden; het samenstellen van een PC voor een prima prijs en deze nog de volgende dag ontvangen.

Ik heb diezelfde dag nog een High End PC besteld en die netjes de volgende dag ontvangen. Hij heeft 4 á 5 uitstekende prestaties geleverd maar helaas wilde hij op een ochtend niet opstarten. Na maandagochtend gebeld te hebben met het hoofdkantoor in Ede kon ik in de middag even langskomen om er even naar te laten kijken. Er werd geconcludeerd dat er sprake was van een ongelukkig hardware defect dat misschien binnen een half uur gerepareerd kon worden. Helaas bleek dit uiteindelijk niet zo te zijn dus ik zou in de komende weken op een later moment gebeld worden. Anderhalve week later bleek het probleem opgelost te zijn en ik kan nu weer met plezier gebruik maken van mijn PC.

Ik heb de service van DeviantSystems als zeer prettig ervaren en ben erg tevreden over de geleverde kwaliteit!

1 stycznia 2016

Zo Goed Als Perfect

Een week of 2 geleden heb ik een game computer besteld. Ondanks enkele problemen met ordernummer en de betalingen hebben de telefonische gesprekken hun vruchten afgeworpen.

Enkele gesprekken later kreeg ik te horen dat hij met zekerheid de volgende dag zou geleverd worden en dat was ook het geval.

Momenteel zit ik nog enkel met het probleem van een onstabiele verbinding met draadloze netwerk.

Voor de service en de telefonische bereikbaarheid alvast een dikke pluim. Voor het testen van de computer wordt het nog even wachten :)

16 listopada 2015
Logo Deviant Systems

Odpowiedź od Deviant Systems

Beste Michiel,

Wat betreft de betaling, dat heeft iets langer geduurd dan normaal het geval. Uw overboeking bevatte geen order nummer. Dan wordt de order niet automatisch doorgezet maar handmatig.

Wat betreft de draadloze controller, let op dat de twee antennes elkaar niet raken. Dit komt het bereik vaak niet ten goede. Mocht u nog meer hulp nodig hebben, neem dan even met ons contact op. Wij zijn u graag van dienst.

- Deviant Systems

Top bedrijf Top PC

Na lang twijfelen(moet ik mijn PC zo ver van huis halen),
Enkele dagen (2) later netjes op afgesproken tijd de PC ontvangen en na wat mede door Windows 10 kwam opstartprobleempjes (netjes direct opgelost) een perfect Top systeem in huis gehaald.
Blij mee.

27 października 2015

Zeer tevreden!

Ik heb gister mijn bestelde pc binnen gekregen, alles is naar wens. De website is ook duidelijk, het is makkelijk om componenten te kiezen en zo zonder te veel poespas je pc samen te stellen. ook over de levering zeer tevreden, zoals op de website vermeld staat werd mijn pc netjes na 1 werkdag afgeleverd. als ik ooit weer een pc nodig heb ga ik hier zeker weer kijken.

21 października 2015

Perfect!

Helemaal top. Goede site voor een perfecte door-jouw-geselecteerde computer. De levering was keuring, op tijd en de spullen netjes verpakt. Vervolgens had ik een klein probleempje, maar na een snelle en professionele afhandeling was dit snel verholpen.
Niets anders dan positiviteit voor deze winkel!

29 września 2015
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden met mijn nieuwe game pc

Ik had een game pc samengesteld met daarbij een aantal onderdelen die niet standaard waren. Heel fijn dat dit bespreekbaar was en er deskundig advies gegeven is op alle onderdelen. Ik ben ook langs geweest om een aantal toetsenborden te proberen, behuizingen te bekijken en onderdelen door te spreken waar ik nog over twijfelde. Heel fijn dat voor mij tijd gemaakt werd en meegedacht. Is toch prettiger dan via de telefoon of een plaatje op internet.

Het was druk die week waardoor ik soms wat later teruggebeld werd dan aanvankelijk gecommuniceerd. Was netjes geweest als me dat even meegedeeld was. Nu heb ik er zelf wat vaker achteraan moeten bellen. Is klein verbeterpuntje.

Bij alle mensen die ik gesproken heb merkte ik dat ze verstand van de producten hebben en je willen helpen.

Aflevering van de pc was verzorgd en geheel volgens afspraak.

Ik geniet erg van mijn nieuwe game computer.

25 sierpnia 2015

Gewoon geweldig.

Ik heb een value AMD budget samengesteld. Vrijdag betaald vanuit belgie en donderdag was hij hier. Woensdagavond nog een telefoontje ontvangen of ik donderdag de hele dag thuis was. Ik gebruik de pc voor video/fotobewerking en games. Premiere pro en photoshop draaien geweldig (niet tegelijk uiteraard vermits ik maar 4gb RAM heb). Kortom een geweldige pc+beeldscherm. Top service!!!

20 sierpnia 2015

Uitmuntend goede service!

Ike heb zelf een Epical-x99 besteld,
zeer snel systeem. Werkt perfect.

Niets anders dan Lof voor Gamecomputers.nl!
Kortom, professionals met veel ervaring en Erg goed materiaal.
Zij weten waar ze over praten, zijn super sympathiek en
leveren kortom een super service!

Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een Gamecomputer
is hier bij Gamecomputers.nl aan het juiste en betrouwbare adres.

19 sierpnia 2015

Aanrader :-)

Dik 1,5 jaar geleden heb ik een geconfigureerde(betere) Axon Revolution gekocht bij Gamingcomputers.nl. Ik ben er helemaal weg van! Ik speel World of Warcraft, ik stream, speel zo nu en dan een ander spel en kijk veel series/films etc. op mijn pc.

Helaas begon ik een poosje geleden last te krijgen van onwijze lag, lange loadingscreens, het onwijs trage laden in-game van de omgeving/npc's e.d. en kreeg ik groene blokjes in mijn scherm. Eerst heb ik zelf geprobeerd om het probleem op te lossen(scans, het programma opnieuw installeren, verwijderen van andere programma's etc.) Ik heb contact gezocht met Game Computers en ze wouden mij meteen verder helpen met mijn probleem. Nadat Niels op afstand even van alles had gecheckt, leek het aan mijn videokaart te liggen. Ze hebben mijn pc laten ophalen per koerier en mijn pc is een dikke 1,5 week weggeweest. Helaas konden ze het probleem niet opsporen, waardoor het dus iets langer duurde dan normaal. Ondanks dat ze het probleem niet konden vinden hebben ze toch de videokaart vervangen uit voorzorg en op mijn verzoek hebben ze mijn RAM uitgebreid(een extra corsair vengeance 8GB) en er ook meteen een watercooler(corsair h60) in gezet. Na telefonisch contact aan het eind van de middag, is de pc dezelfde avond nog op opgehaald door de koerier en de volgende ochtend om 8 uur stond hij al bij mij voor de deur! Hij kwam terug afgelopen vrijdag. Momenteel lijkt de pc in prima staat, ik had gehoopt dat de loading van omgeving/npc's en missies iets dichterbij de oude snelheid zou komen(instant load), maar dat doet hij niet. Echter is de pc al stukken beter dan voor ik hem opstuurde, wat wel fijn is. De temperatuur lijkt hij nu ook beter te reguleren. De case kwam stofvrij terug(netjes van binnen schoongemaakt), ze hebben mijn led-licht vastgezet(zat los) en één van de voorste klepjes(Stormstryker case) was kapot, deze was netjes vervangen.

Al boven al een super service! Hartstikke bedankt Niels voor je hulp, dikke A+ :-).

Zeker een aanrader om je game computer te kopen!

Pluspunten;
- Niet te lui om extra service te leveren
- Klantvriendelijk
- Kunnen zich goed aanpassen op persoonlijke voorkeuren

Tip: Bel ze, dat gaat veel sneller dan mailen!

16 sierpnia 2015

Goed advies en klantvriendelijkheid

Voor mijn vriend een computer gekocht. Aangezien ik er niets van af weet, via de e-mail en telefoon later goed advies gekregen. Computer de volgende dag thuis ontvangen en nadien nog wat vragen door mijn vriend gesteld ook goed en snel beantwoord.

Dank jullie voor de mooie computer en vriendelijke support.

8 sierpnia 2015
Oceniono na 4 z 5

Goede zorg maar reparatie kan lang duren.

Een jaar geleden heb ik een prachtig systeem bij Gamecomputers.nl besteld , snelle levering en bij installeren netjes goede hulp gekregen via telefoon.

Nu er na een jaar een fout zit in m'n systeem ben ik in eerste instantie geweldig geholpen , na een paar mailtjes en een teamviewer sessie er niet uitgekomen te zijn , heb ik m'n systeem op laten halen.

De pc werd door de chauffeur opgehaald simpelweg door een handtekening te zetten en een hand te schudden.(29-06-2015)

De reden waarom ik nu deze review aan het schrijven ben is als volgt.

06-07-2015
Na niks gehoord te hebben heb ik een mailtje gestuurd v/d status reparatie , geen antwoord.

14-07-2015
Nog steeds niks gehoord dus dan maar weer een mail , deze word wel beantwoord en heel netjes word er in beschreven dat allerlei onderdelen zijn getest en dat er nu naar het moederbord/cpu en hdd's word gekeken en dat ik op de hoogte gehouden word.
Dat stelde me weer even op m'n gemak.

21-07-2015
Heb ik gamecomputer gebeld.
Je word netjes te woord gestaan en hij ging direct even kijken bij zijn collega's .
In het kort gezegd wachtten ze op een nieuw moederbord
maar kon duidelijk merken dat ook degene aan de telefoon het wel erg vervelend voor me vind omdat over het algemeen reparaties een week duren , hij houd me op de hoogte.

03-08-2015
Niks gehoord en nog steeds geen pc.

Paar reviews op deze site wijzen erop dat ze erg gesteld zijn op een hoge beoordeling van een review en die verdienen ze ook !
Maar het begint nu wel erg vervelend te worden , ik heb er nog vertrouwen in.
----------------------------------------------------------------------------------------

Na deze review te hebben geschreven is de professionele manier van aanpak direct weer gehandhaafd en hebben ze het contact goed opgepakt.

Het moederbord is vervangen en de grafische kaart hebben ze uit voorzorg ook vervangen door een beter exemplaar.

Ik had er geen legitieme Windows op en deze hebben ze vervangen door een legitieme Windows.

Dit in enkele dagen en volledig in de garantie !

De heren bij Gamecomputers zijn eerlijke en betrouwbare professionals die zelfs bij overmacht door derde niet moeilijk doen om een verlies te draaien als jij daar als klant weer van kan genieten.

Daarover gesproken ik ga weer lekker gamen.

Mark , Niels , Robert en collega's die meegewerkt hebben dank voor de goede zorg !

3 sierpnia 2015

Perfecte console!!

Via de website de Epical X99 aangeschaft.
Online configureren en bestellen gaat super makkelijk. Aflevering is inderdaad de volgende dag al gedaan. Netjes verpakt en alles bijgeleverd. Er zit een goede installatiehandleiding bijgesloten.
Ook telefonische ondersteuning vanuit Deviant is geweldig aangezien ik niet wist hoe het LG scherm uit te lijnen maar dat is dus goed toegelicht.
Console is mooi fluisterstil en supersnel. Echt een aanrader dit bedrijf. En nu maar gamen en computeren :)

28 lipca 2015

Epical X99 Extreme Super computer en Super levering

Op 17-06-2015 om 12:00 deze snelle computer besteld en was de volgende dag al om 10:30 in de ochtend binnen! Voor onderstaande onderdelen is dit heel erg netjes. Koerier belde ook van te voren dat hij om 10:30 voor de deur stond en dit was ook goed getimed. Ook was de super pc en alle meegeleverde spullen top in orde! Heb veel plezier van mijn nieuwe computer. Deviantsystems heeft zeker deze 5 sterren verdiend.

Behuizing:
GIGABYTE GA-X99-Gaming 5
Processor:
Intel Core i7 5820K (6x 3300 MHz Unlocked) Hexa-Core
Processor-Koeler:
Corsair Hydro Series H80i (Waterkoeling)
Geheugen[RAM]:
16GB DDR4 2400Mhz (Corsair Vengeance LPX - DUAL Channel)
Videokaart:
NVIDIA GTX 980 (MSI GTX 980 4GB GAMING 4G GDDR5)
Geluidskaart:
Onboard audio 7.1
Hardeschijf 1:
250GB Solid State Drive (Crucial BX100)
Hardeschijf 2:
1000GB Harde Schijf (Toshiba 7200RPM)
Netwerk:
Actie:
Gratis Sharkoon Rush Headset

18 czerwca 2015

Geweldig

Ik was een beetje huiverig om bij een webwinkel een dure game pc te bestellen die ik eigenlijk niet ken. Ik heb het toch gedaan. De PC is still en loopt fantastisch! Hij is snel gelevert en met een koerier. Er is duidelijk tezien dat ze bij gamecomputers echt liefde heb voor pcs. Als ik ooit een nieuwe nodig heb heb ik mijn winkel wel gevonden.

11 czerwca 2015
Oceniono na 5 z 5

Prima en Eerlijk Bedrijf!

Vorige Week een redelijk duur Systeem besteld bij Deviant Systems. Dezelfde dag hebben ze hem geassembleerd. En diezelfde avond verstuurd. Het was dat dit op een Vrijdag was anders had ik het systeem de volgende dag zoals ze garanderen op de site binnen gekregen. Dit was nu keurig Maandag ochtend.

Na installatie door mijn eigen schuld (na wat later bleek) toch wat problemen gekregen. De mannen van Deviant systems proberen je te helpen om je problemen op te lossen. Ze zijn prima bereikbaar ook als het even tegenzit. En ook als de schuld niet bij hun ligt. Ik zeg Prima bedrijf waar je rustig voor een scherpe prijs een mooi systeem kunt aanschaffen.

5 czerwca 2015

Uitstekend

Epical X99 Extreme gekocht bij ze.Was binnen een werkweek geleverd door een koerier.
Heb hem nu een week en zeer tevreden over de PC,heel netjes gemonteerd geen problemen ondervonden nog.
Enkel 1 opmerking die ik eigenlijk helemaal niet erg vind maar had het toch graag geweten:Had een Asus GTX 980 besteld maar die is een MSI GTX 980 geworden.Zoals ik al zei het doet er niet toe,beide zijn topmerken.Volgende PC die ik aanschaf komt zeker van Deviant Systems.
Toppie-5stars-double thumbs up !

30 maja 2015

Axon Budget

Na vier jaar was het echt tijd voor een nieuwe pc, via google terecht gekomen bij GameComputers en moet zeggen, echt SUPER service.
Medewerkers staan je netjes te woord en denken graag met je mee.

Al met al zeer tevreden, computer was netjes verpakt en loopt als een zonnetje. Game Computers, bedankt !!!

27 lutego 2015
Oceniono na 5 z 5

Geweldige service! Snelle en hele nette oplevering

Ben zeer te spreken over de service van Gamecomputers.nl. Fabrieksfoutje zorgde ervoor dat mijn nieuwe systeem niet helemaal lekker draaide. De jongens bij Gamecomputers.nl hebben alles binnen recordtijd opgelost en zonder discussie op de wijze die mij het beste uit kwam. Geweldig, mogen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen!

30 stycznia 2015

zeer goede service

Ik heb vorig jaar met Pasen Mijn Epical X79 hen besteld. Ook had ik direct een toetsenbord en een muis gekocht. Een week of 2 later kreeg deze thuis toegestuurd. Nu bijna een jaar later ben ik nog steeds ZEER tevreden over mijn computer. Onlangs was mijn toetsenbord defect en heb ik deze teruggestuurd voor garantie. Maar het duurde heel lang voor dat ze iets van Corsair te horen kregen. Daarom hadden ze mij telefonisch gecontacteerd en boden mij een andere oplossing aan omdat mijn toetsenbord niet meer in productie was. Ze stelde voor mij een ander toetsenbord te geven in ruil. Deze heb ik nu gekregen ben hier al zeer tevreden over. Ik vind dat ze heel correct gehandeld hebben en mij goed hebben geholpen.

20 stycznia 2015

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej