Deviant Systems Recenzje 141

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Al 2 jaar plezier van een mooie computer die ik heb gekocht bij GameComputers. Destijds werd ik goed geholpen met het samenstellen van mijn pc, en ik word altijd goed geholpen (door alle medewerkers... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pandora SB gekocht bij gamecomputers.nl,(BLIJ!!!!) zeer net afgewerkte computer met waterkoeling en een erg strak design. Even de zijkant open gemaakt, zeer netjes afgewerkt! Waterkoeling erin, echt o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Na lang twijfelen(moet ik mijn PC zo ver van huis halen), Deviant fysiek bezocht en naar aanleiding van dit bezoek,(goed advies en meedenken) direct daar de door mij gewenste High End Pc besteld.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een value AMD budget samengesteld. Vrijdag betaald vanuit belgie en donderdag was hij hier. Woensdagavond nog een telefoontje ontvangen of ik donderdag de hele dag thuis was. Ik gebruik de pc v... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Deviant Systems - High end Computers, wij leveren o.a. game computers op maat. Met de laatste hardware en de scherpste prijzen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Axon RTG

Paar weken terug heb ik een een Axon RTG besteld en deze heb ik 2 dagen na de bestelling ontvangen in België. Zeer content van en niets op aan te merken. Zeker een aanrader!

30 sierpnia 2018

Geweldige service

Geweldige service, heel aardig en klantvriendelijk geholpen door een van de medewerkers.
Ik zocht een pc voor games, voor mijn zoon. Ik heb er zelf geen verstand van, weinig, en zag wel dat een standaard PC nadelen zou hebben. Ik kwam per toeval bij Deviant Systems terecht en het contact was: PRETTIG, KLANTVRIENDELIJK, SNEL, DESKUNDIG. Ik heb een paar keer vragen gemaild en kreeg binnen no time weer antwoord.
Ik zeg: iedereen naar Deviant!
Na een dag (ik besteld om 15 uur) om 11 uur stond de koerier al op de stoep. en alles was keurig ingepakt. En de prijs voor wat ik wilde was ook prima. Ik kan nu de PC steeds weer verder uitbouwen.

1 czerwca 2018

Geweldige service

In 2014 een game-PC gekocht. Onlangs kreeg ik steeds vaker een blauw scherm te zien. Gamecomputers gebeld en zij hebben mij vier jaar na aanschaf uitstekend geholpen het problem te lokaliseren en op te lossen. De aankoop was al erg soepel verlopen, maar dergelijke service na zo'n lange tijd is echt uitstekend werk.

29 maja 2018

zeer tevreden!

zelf ben ik niet erg thuis in de computers, dus vandaar dat ik hulp zocht in het vinden van een geschikte PC. hier ben ik super goed geholpen en heb ik nu precies wat ik wil. zeker een aanrader. ook na de koop nog goede hulp gehad met eventuele upgrades en de mogelijkheden.

26 marca 2018

Deviant voor minder stress

Mijn zes jaar geleden geleverde computer ging kuren vertonen na installering van Windows 10.
Die was ook door Deviant geleverd en de service van toen was ik niet vergeten.
Niet eens ergens anders gekeken!
’s ochtends besteld en de volgende dag om 11:30 geleverd.
Ik ben geen dombo (denk ik) en dit kan iedereen gebeuren, al is de kans 1:1.000.000 of nog minder.
Ik heb 3 WD Element desktop back-up discs, waarvan één met SmartWare software met Auto Update. Appeltje eitje zou je denken.
Sinds kort heb ik een labelprinter op mijn bureau staan, die eerder op een console onder mijn bureau stond.
Na alle draden te hebben gefatsoeneerd en de kabels op de nieuwe pc te hebben aangesloten, op de AAN knop gedrukt.
SSD en HHD verschijnen. Dat werkt.
De WD 5TB aangesloten, niet zichtbaar… PC? Nieuwe Windows 10?
Doet de ander 2TB volledige back-up het ook niet? Nee, ook niet, maar wel een raar luchtje.
Heb ik de 24 volts stekker van de labelprinter die nog wél op m’n bureau lag verwisseld met de 12 volt van de WD disc.

In een gesprek hierover met Deviant komen ze met de al even simpele “je moet er maar aan denken” oplossing: de 2 oude schijven even in de nieuwe computer overplaatsen.
Zo gezegd, zo gedaan. Wat een service!
Je zou haast willen dat computers minder lang meegingen….. 😊

5 lutego 2018
Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring met Deviant Systems was grandioos. Een uiterst blije klant.

Mijn ervaring met Deviant Systems was van A tot Z perfect. Om 14u in de middag na zeer prettig en gedegen telefonisch advies overgegaan tot aanschaf high end game pc. De volgende ochtend om 11u stond mijn pc voor de deur. Zelfs de koerier had dezelfde vriendelijkheid en klantgerichtheid. Het is een cliche maar ik had hier niets beters van kunnen wensen. Ga zo door!

1 lutego 2018
Oceniono na 3 z 5

Service top, onderdelen minder

Service is zeker een pluspunt van Deviant Systems. Ik heb in 2014 twee PC´s besteld en deze zijn ook spoedig aangekomen. De Axon Budget had echter een defecte harde schijf en na zelf wat testen is de PC teruggestuurd en ook weer snel gerepareerd. Een kleine 4 maanden later was er iets met de videokaart, die te warm werd en dus ook vervangen moest worden. Hierna verder na een jaar geen problemen mee gehad maar toen kreeg ik onverwachts momenten tijdens het gamen waarbij de PC gewoon uitviel. De standaard 2 jaar garantie die ik bij het bestellen kreeg stond ook op het punt om te verlopen en ik heb dus ook op tijd aan de bel getrokken. De PC is 2 weken bij Deviant Systems geweest, ze zeiden dat ze niks konden vinden. Ook na input van mijzelf en wat vrienden met assemblage ervaring is er blijkbaar niks gevonden. PC is toen weer teruggestuurd maar het probleem was niet verholpen. Inmiddels was er nog sprake van garantie.
Al met al vond ik de service en communicatie top, het is alleen jammer dat één van de twee PC´s niet volledig in orde was. De andere PC was overigens prima in orde, maar dat mocht ook wel voor die prijs.

19 stycznia 2018
Logo Deviant Systems

Odpowiedź od Deviant Systems

Beste Joshi,

Ik zie dat de computers in Januari 2014 zijn gekocht. Je had destijds 2 jaar garantie en die is reeds verlopen.

Je vorige reparatie aanvraag dateert uit 2016 toen was je garantie ook al verlopen, maar we helpen je graag ook na de garantie! Ik begrijp je review dan nu in 2018 niet helemaal :)

Aankoop van je 2 computers is nu 4 jaar geleden, (2 jaar buiten de garantie) maar nog steeds willen we je graag helpen als je een probleem hebt.

Ik kan je aanraden om even contact met ons op te nemen. Dan kunnen we kosteloos naar je computer kijken wat er mis mee is.

Wij horen graag van je.

Deviant Systems
- GameComputers.nl

Oceniono na 5 z 5

Prijs top, service ook top

Een hele tijd terug een PC gekocht. De PC zelf is prima, toffe prijs, echter is de service niet om over naar huis te schrijven.
Een paar maanden nadat ik hem gekocht heb kreeg ik vreemde crashes. Na telefonisch contact en TeamViewer (goed systeem trouwens) kreeg ik te horen dat ze geen oplossing wisten en dat ze me nog zouden bellen als ze het probleem uitgezocht hadden. Na een jaar heb ik ze gemaild met de vraag of ze al iets wisten, want de crashes liepen de spuigaten uit - geen antwoord. Een week geleden weer een mailtje gestuurd met dezelfde vraag - nog steeds geen antwoord. Ik gebruik nu dus al een HELE lange tijd een desktop die 4-5 keer per week crasht.. heel vervelend als je daardoor je promos verliest.

Qua prijs is het dus prima allemaal, maar de lovende reviews over de service die ik hier zie staan haaks op mijn ervaring, helaas.

=====

EDIT: Blijkbaar is hun antwoord op mijn e-mail in mijn spamfolder terecht gekomen.. Ze reageerden vrijwel direct, en daarom wil ik mijn review terugtrekken. Er is blijkbaar iets goed mis gegaan met de communicatie omdat ze geen logs hebben van mijn e-mails cq telefoontjes. Mijn giftige review was dus onterecht, en ik denk dat we beter maae gewoon de technologie de schuld kunnen geven, want daar is het mis gegaan. We gaan in de komende dagen communiceren over een oplossing, wat echt top is gezien de garantietijd. Mijn excuses! Mijn volgende pc gaat ook bij Deviant gekocht worden :)

6 listopada 2017
Logo Deviant Systems

Odpowiedź od Deviant Systems

Beste Tessa,

Mijn collega heeft op Woensdag 1-11-2017 om 10:29 de volgende reactie per mail gestuurd.

Mogelijk in je SPAM folder?

Wij hebben wel degelijk gereageerd. Ik zie dat de computer van 24/05/2013 is en de garantie is al reeds een aantal jaar verlopen. maar we willen je wel graag helpen zoals mijn collega een aantal dagen geleden ook al vertelde.

Mogelijk kunnen wij snel contact hebben om naar je probleem te kijken. Dan kan je ook je review hierop aanpassen.

Heb zelf ook nog even gekeken. Voor 1-11-2017 heb ik inderdaad geen enkel contact per mail o.i.d. in ons systeem. Dus hoop dat je daar wat opheldering van kan geven. Willen je graag helpen, maar dan is contact wel handig :)

--------------------------------------------

Beste Tessa,

Bedankt voor je bericht.
Ik begrijp dat het crashen van je computer zeer frustrerend is.
Ik kan in ons systeem echter geen conversaties terug vinden. Heb geen email of andere berichten met betrekking op je probleem met je computer.
Als jij die wel hebt zou ik die graag willen ontvangen zodat ik kan zien wat er destijds is afgesproken.
Ik zie dat de garantie op je computer op 24 mei 2015 is verlopen, dit zegt echter niet dat we je niet meer willen helpen met je probleem.
Je bent welkom om met je computer bij ons langs te komen, we zullen deze dan voor je nakijken en in overleg voor je repareren.

Sebastian

snel en goed!

Ik heb gister via gamecomputers.nl een value AMD zelf samengesteld, uiteindelijk kostte die maar €441,- en ik heb bijna geen lag.
Ik had hem maandag besteld en woensdag ochtend al in huis.
Ik hoefde verder niks meer te monteren, en er zat een gratis muis en toetsenbord bij!

24 sierpnia 2017
Oceniono na 5 z 5

We hadden een probleem met een computer …

We hadden een probleem met een computer die we bij jullie besteld hadden en we werden direct verder geholpen door het zeer vriendelijke personeel van de klantenservice. Het duurde lang voor we een oplossing vonden en toch bleven ze vriendenlijk! We werden niet in wacht gezet of iets wat daar op lijkt, zeer fijn :) zeker een aanrader want u wordt verder geholpen met elk probleem!

7 czerwca 2017

Top!

Bij gamecomputers.nl een game pc besteld voor mijn zoon.

Goede prijs/kwaliteitsverbetering.
Snel en duidelijk antwoord op vragen.
Binnen een dag geleverd.

Door mijn eigen fout schade aangericht. In overleg volgende dag naar Ede gereden en direct door zeer vriendelijk en behulpzaam personeel hersteld.

27 marca 2017
Oceniono na 4 z 5

zeer goed

Een zeer goede site met een goede klanten service.
hebben me zo goed geholpen dat toen ze het probleem niet telefonisch konden oplossen ze teamviewer erbij hebben gepakt. Kan eindelijk zware spellen spelen door deze goede service.

Kon wel kiezen voor een gratis spel, Maar heb hem nog niet binnen.
Zou deze week binnen moeten komen. Hoop dat ik hem snel heb.
Erg veel zin in namelijk.

15 marca 2017

Uitstekende service en advies

2,5 jaar geleden bij gamecomputers.nl een samengesteld gamecomputer gekocht. Allemaal prima gelopen. Alleen zijn vandaag de dag de spellen zwaarder en grafisch uitgebreider. Mailtje naar gamecomputer hoe computer te verbeteren. Snel een reactie/advies. Nieuwe videokaart was voldoende. Afspraak gemaakt om deze in te laten bouwen. Inbouwen en testen was gratis en zonder extra kosten werd ook meteen de computer schoongemaakt (stof vrij).
Mijn zoon meteen na thuiskomst het zwaarste spel op 'high' gespeeld. Uitstekend beeld!

15 lutego 2017
Oceniono na 5 z 5

Jawel, goede bedrijven, ze bestaan nog echt !

Eind vorig jaar 2 game pc's voor mijn kinderen aangeschaft en begin dit jaar 1 voor mezelf. Prima advies gekregen voor wat kleine wijzigingen in de door mij gekozen configuraties, zodat de pc's optimaal tot zijn recht zouden komen. Diverse keren heb ik gemaild met wat vraagjes en keer op keer snel en netjes antwoord gekregen. Tel daar bij op, een snelle levering en een prima after sales en het plaatje is compleet. Helaas kom je dat iedere dag niet meer tegen, maar nu had ik weer eens echt het gevoel klant te zijn. Nogmaals dank en geheid tot een volgende keer.

16 stycznia 2017
Oceniono na 5 z 5

Deskundig, betrokken en service gericht

Na ingewonnen advies, over de toe te passen componenten, een budget configuratie besteld. De andere dag keurig thuisbezorgd. Upgraden van Windows 10 gaat naar wens en alles loopt op de SSD 240 GB drive als een zonnetje. Na installatie van twee oudere HDD’s treedt er een probleem op van het herkennen hiervan.

Gelet op eerdere persoonlijke contacten het probleem gemeld bij een medewerker van Deviantsystems. Zondermeer werd aangeboden dat er naar wordt gekeken als ik met het systeem langs kom (zelfde gemeente}. Kijken wordt ook verhelpen, door kostenloos een ssd-kabel te vervangen, gevolgd door een test. Top services!

Met een dergelijke ervaring, aansluitend een upgrade laten doen van een van 7 jaar oude configuratie. In overleg is, afgaande op het deskundig advies, voor een configuratie gekozen met een uitstekende prijs/snelheidsverhouding (i7variant). Het MB, processor en voeding is kosteloos ingebouwd en getest.

Als tevreden klant omschrijf ik Deviant Systems met trefwoorden als : deskundig, betrokken en service gericht.

15 grudnia 2016

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej