Z całego serca polecam ten gabinet…
Z całego serca polecam ten gabinet stomatologiczny. Już od momentu wejścia czuć bardzo przyjazną i spokojną atmosferę, dzięki czemu cały stres związany z wizytą praktycznie znika.
Miałem wykonywane leczenie kanałowe i jestem pod ogromnym wrażeniem. Zabieg przebiegł całkowicie bezboleśnie, a profesjonalizm całego zespołu był na najwyższym poziomie. To pierwsza wizyta u dentysty, po której wyszedłem z poczuciem, że naprawdę zadbano o mój komfort i dobre samopoczucie.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje polska asystentka. To niezwykle miła, serdeczna i pomocna osoba, która od samego początku sprawiła, że czułem się swobodnie. Mimo bariery językowej mogłem liczyć na jej pomoc przy tłumaczeniu wszystkiego, co było potrzebne. Dzięki niej czułem się zaopiekowany i spokojny przez całą wizytę. Widać, że wykonuje swoją pracę z ogromnym zaangażowaniem, empatią i uśmiechem – takich osób naprawdę się nie zapomina.
Kolejną wizytę mam zaplanowaną na 11 sierpnia i tym razem idę już bez żadnych obaw. Z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że jeśli w przyszłości będę potrzebował pomocy stomatologicznej, wrócę właśnie tutaj.
Dziękuję całemu zespołowi za tak profesjonalne podejście do pacjenta. Zdecydowanie zasłużone 10/10!

Odpowiedź od Dentalklinikken - København K