Zobacz, co mówią recenzenci
Betrouwbaar en komt afspraken na! Er waren wat verassingen tijdens het uitzagen van mijn dak, maar door vakkundige mensen snel opgelost, bedankt!
Wij zijn ontzettend tevreden met de dakkapel die we onlangs hebben laten plaatsen door Dakkapel fabriek. Vanaf het eerste contact voelde wij ons goed geholpen. De medewerkers waren vriendelijk en... Zobacz więcej
Gisteren werden mijn dakkapellen neergelegd en de volgende dag waren mijn ouders helemaal blij dat ik voor hun de dakkapellen betaalde! Beste bedrijf waar je je dakkapelen kan kopen!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Dakkapel Fabriek geloven we in eenvoud en directheid. We zijn experts in dakkapellen, nokverhogingen en dakraamvervangingen.
Dane kontaktowe
Goeman Borgesiuslaan 77, 3515ET, Utrecht, Holandia
- 085 080 67 45
- info@dakkapel-fabriek.nl
- dakkapel-fabriek.nl
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle communicatie
Snelle communicatie, snel en netjes geplaatst. Geen gedoe en een echte aanrader
Heel goed geholpen
Heel goed geholpen, snelle service en komen hun afspraken na, zeker aan te beleven
vervanging van drie dakkapellen in een gemeentelijk monument
Recent heeft Dakkapel-Fabriek drie dakkapellen vervangen van ons gemeentelijk monument in een historische binnenstad. Dat is heel professioneel en prettig verlopen. Het takelen over het dak heen en de eerste montage kostte maar een halve dag en de verdere afwerking een dag. De prijs/kwaliteit verhouding was ook goed, i.h.b. voor geïsoleerde dakkapellen (triple glas) met hardhouten onderdelen en een speciaal ontwerp met driehoekige glazen zijramen. Ik kan Dakkapel-Fabriek daarom van harte aanbevelen.
Na veel offertes uiteindelijk voor…
Na veel offertes uiteindelijk voor Dakkapel Fabriek gekozen. Heel tevreden hoe alles is verlopen.
Betrouwbaar en komt afspraken na
Ik ben tevreden over Dakkapel Fabriek
Ik ben tevreden over Dakkapel Fabriek. Ze kwamen op tijd, werkten netjes en de dakkapel ziet er goed uit.
Ik zou ze zeker aanraden.
Ik heb een complete zolderrenovatie…
Ik heb een complete zolderrenovatie laten uitvoeren, inclusief twee dakkapellen. Het werk is netjes uitgevoerd, de communicatie verliep goed en alles is keurig afgewerkt. Ik ben absoluut tevreden met het resultaat.
Prima communicatie en vakwerk geleverd
Prima communicatie en vakwerk geleverd. Dakkapel en afwerking zijn helemaal zoals beloofd.
Wat een enorme service!
De dakkapel van Dakkapel Fabriek is geweldig! Er waren wat problemen met de hor voor het dakkapel. Dit lag niet aan Dakkapel Fabriek maar aan een derde partij. Dakkapel heeft het echter niet opgegeven en veel moeite gedaan, waarvoor dank! De hor zit op zijn plaats en ik kan Dakkapel Fabriek dus zeker aanbevelen!
We hebben een heleboel offertes…
We hebben een heleboel offertes opgevraagd, maar deze viel echt op door de duidelijke afspraken.
Er waren geen verborgen kosten en alles werd precies zoals afgesproken uitgevoerd.
Super tevreden!
Snelle en nette plaatsing, vriendelijk team en het eindresultaat is perfect!
Topbedrijf, echte vakmannen
We hebben lang nagedacht over het plaatsen van een dakkapel en zijn blij dat we dit bedrijf hebben gekozen. De communicatie was duidelijk, het werk werd snel uitgevoerd en het eindresultaat is prachtig.
Geweldige ervaring, uitstekend eindresultaat!
We zijn enorm tevreden met onze nieuwe dakkapel. Het hele proces verliep probleemloos, vanaf het eerste gesprek tot de afronding. De monteurs waren professioneel, snel en werken zeer nauwkeurig.
Uitstekende service en vakmanschap
Vanaf het eerste contact hadden we meteen een goed gevoel bij dit bedrijf. Duidelijke uitleg, vriendelijke service en een prachting eindresultaat.
Betrouwbaar bedrijf, aanrader
Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Alles werd zoals afgesproken gedaan en het resultaat is prachtig. De medewerkers waren vriendelijk en professioneel.
Meer dan tevreden
De dakkapel is precies zoals we hadden gehoopt. Ze hebben snel en nauwkeurig gewerkt, en alles werd netjes achtergelaten.
Vakmannen aan het werk!
Ik was een beetje nerveus over de verbouwing, maar het team van de dakkapelfabriek stelde me gerust. Alles verliep volgens schema, en ze lieten de boel netjes achter. Top ervaring!
Topkwaliteit!
Zeer blij met onze dakkapel. Van offerte tot plaatsing is alles prima verlopen. Vakkundige monteurs, duidelijke afspraken en een prachtige afwerking. Ik zou dit bedrijf zeker aanrader!
Ik ben erg tevreden met het resultaat
Ik ben erg tevreden met het resultaat. Goede communicatie en snelle plaatsing. Alles netjes afgewerkt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.