Cashify to najlepszy kantor kryptowalut! Ich usługi są niezwykle wygodne i profesjonalne. Proces wymiany jest szybki i intuicyjny, co sprawia, że transakcje z nimi to czysta przyjemność :) C... Zobacz więcej
Z dniem 30.06.2026 r. Interior Capital sp. z o.o. zakończyła świadczenie usług wymiany kryptoaktywów. Mimo to, marka Cashify zostaje z Wami. Szykujemy nowe rozwiązania, a szczegóły już wkrótce.
Mokotowska 1, 00-640, Warszawa, Polska
Wprowadzenie w świat kryptowalut w dobrej atmosferze.

Odpowiedź od Cashify
Szczecińska filia. Super kontakt i kultura osobista sprzedawcy. Jestem bardzo zadowolony z zakupu i obsługi na naprawdę wysokim poziomie. Inni powinni brać przykład od tego człowieka!!! 100% zadowolenia!!! Polecam zakupy w tym oddziale.

Brak terminala do brzposredniego

Odpowiedź od Cashify
Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Uprzejma i kompetentna obsługa wykazująca cierpliwość, poczucie humoru i służąca użytecznymi radami. Gdyby tylko tak obsługiwano nas we wszystkich instytucjach! Na pewno będę wracał - polecam wszystkim!

Odpowiedź od Cashify
Z całego serca polecam, najlepsza obsługa, wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami.

Odpowiedź od Cashify
Bardzo dobry kontakt i pomoc w wymianie crypto.Pewne i bezpieczne miejsce.Szczerze polecam.

Odpowiedź od Cashify
Wszystko odbyło się jak powinno , nic lepiej Pan sprzedawca nie mógł zrobić lepiej . Jestem któryś raz .

Odpowiedź od Cashify
Szybko,.sprawnie i przyjemnie, polecam właściciela placówki w Lublinie

Odpowiedź od Cashify
Oddział w Kielcach -profesjonalna obsługa. Pan udziela wszelkich informacji jasno i czytelnie.
ze względu na mój czas pracy, było możliwe telefoniczne umówienie się na spotkanie poza oficjalnymi godzinami pracy kantoru. Super.

Odpowiedź od Cashify
Obsługa na najwyższym poziomie.
Polecm wszystkim ten kantor.

Odpowiedź od Cashify
Świetny kontakt z klientem, wszystko sprawnie w umówionym terminie. Zdecydowanie polecam!

Odpowiedź od Cashify
Dokonałem zakupu kryptowaluty. Jestem nowicjuszem w tym temacie. Pan obsłużył mnie bardzo profesjonalnie i kompetentnie. Udzielił niezbędnych informacji, podał sposoby nabycia wiedzy na temat rynku kryptowalut. Wszystko to w miły i rzeczowy sposób. Jestem przekonany, że to nie była moja ostatnia wizyta. Zdecydowanie polecam.

Odpowiedź od Cashify
Bez problemu mogę powiedzieć, że najlepszy kantor w jakim byłem - wygodny dojazd, parking na miejscu. Wymiana całkowicie bezproblemowa w trybie ekspresowym, prowizja najlepsza ze wszystkich kantorów, a obsługa na najwyższym poziomie!!! Pozdrawiam 👋

Odpowiedź od Cashify
Bardzo milo przyjęty przez pania tam pracująca, pomocna, doradziła w pewnych sprawach ogolnie polecam!

Odpowiedź od Cashify
Usługi oferowane przez firmę Cashify w Bydgoszczy są na bardzo wysokim poziomie. Z ogromną przyjemnością polecam osobom interesującym się tematem walut wirtualnych.

Odpowiedź od Cashify
Dziś byłem tam Pierwszy raz , jestem bardzo pozytywnie zaskoczony 👍bardzo dobra , profesjonalna obsługa . Transakcja odbyła się bez żadnych problemów . Bardzo dziękuję !😀