Foute datum bij boeking neergezet, maar snel en goed hersteld . Geen extra kosten. Vriendelijk opgepakt door Campaya. Was verrassend dat je met 3 partijen te maken hebt- Belvilla en voor bedlinnen, a... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Doch op een voor ons belangrijke vraag waar de vakantiewoning precies staat binnen het vakantiepark konden of wilden jullie geen antwoord geven. Wij vonden dat be... Zobacz więcej
Helaas werkt campaya samen met bel villa. Bel villa geeft niet het antwoord op mijn vraag terwijl ik die heel nadrukkelijk stel over de te wachten aankomsttijd in het appartement!! Ook geven ze de v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kregen 2 dagen na boeking een annulering wegens dubbel geboekt vakantiehuis. De aanbetaling, via creditcard, na veel mailverkeer terug gekregen op 5 euro na. Communicatie in Nederlands. Is prima m... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Fout in de reservering
Fout in de reservering. Geen passend en rieel voorstel kunnen maken... erg jammer
Ik had een vriendelijke mevrouw aan de…
Ik had een vriendelijke mevrouw aan de telefoon die moeite deed om mijn vragen te beantwoorden en dat is alles wat ik nodig had dus ben ik tevreden met vriendelijke groet lambertina schols
Awful not even worth one star.
Awful not even worth one star.
Don’t go there for any reason
bijna alles klopt in onze beleving
Ik kreeg een akkoord voor een huis voor…
Ik kreeg een akkoord voor een huis voor 3 nachten en een tijd later dat de woning niet voor een periode van 3 nachten kon.
Waarom geeft de website dat niet direct aan dat het niet geboekt kon worden voor een korte periode.
Onduidelijke facturatie, erg (te) vochtig huisje
Bij het boeken hadden we aangegeven geen gebruik te willen maken van verzekeringen. Bij de factuur stond wel een bedrag benoemd en was het niet duidelijk dat dat wel of niet in rekening werd gebracht. De slaapkamer achterin het huisje zelf was erg muf vochtig. Een vervelende ruimte om in te moeten slapen.
Snelle duidelijke reactie op vragen
Watch out renting this place
Watch out renting this place. It was not clean at all when we arrived. We stayed for only 4 nights. Couple of weeks later we got charged for cleaning the dust, spiderwebs and mold which must have been there for months already.
ik ben tevreden zoals het tot nog toe…
ik ben tevreden zoals het tot nog toe gaat en heb het als positief ervaren.

Odpowiedź od Campaya
Huisje was beschikbaar op de site
Huisje was beschikbaar op de site, maar een week later kregen we alsnog een nee vanuit Belvilla. Zeer teleurstellend en zonder goede reden. Helaas. Hoop dat dit een incident was.

Odpowiedź od Campaya
helaas kon ik alleen met een credit…
helaas kon ik alleen met een credit card de boeking betalen. Aangezien ik niet in het bezit ben van een credit card, gaat de zoektocht verder.

Toegankelijke site
De boeking ging heel makkelijk en het aanbod paste goed bij onze wensen

Odpowiedź od Campaya
Het boeken van een huisje is heel eenvoudig
Het boeken van een huisje is heel eenvoudig omdat de stappen die doorlopen moeten worden heel duidelijk zijn.

Odpowiedź od Campaya
Gebruiksvriendelijk.Het boeken ging snel en was duidelijk.
Het boeken ging snel en was duidelijk.

Odpowiedź od Campaya
Review na een boeking en annulering
Snel contact en antwoord, erg fijn. Nadeel was wel dat er geboekt moest worden via Belvilla. De communicatie met Belvilla loopt verschrikkelijk stroef.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.