Havde aftalt et 8 timers arrangement med 3 retters menu: Laksetatar, Oksemørbrad, Chokoladekage m is og frisk frugt + husets vin-vand-cocktails-fadøl alt incl. Velkomstdrik: Aparol Spritz var meget t... Zobacz więcej
En dårlig oplevelse . Et beskidt menu kort som 4 personer skulle bruge.visne blomster i vasen. Der var ikke bestik nok. Utrolig kedelig betjening . Ingen spurgte om vi manglede noget eller ønskede me... Zobacz więcej
2 stjerner alene på grund af fin brunchtallerken. Ubehøvlet modtagelse af en mand, der ikke var interesseret i kunder. Vi havde bestilt bord til 3 - gad han ikke tage sig af - fik anvist bord og ku... Zobacz więcej
Vi har i dag holdt en 80 års fødselsdag med en dejlig 3 retters menu. Vi har haft en dejlig oplevelse sød betjening, Skøn mad, rigeligt af det og pænt anrettet. Der manglede ikke noget og drikkevarer... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
To timers ventetid på frokost som var bestilt i forvejen.
Aldrig har jeg oplevet så ringe og amartøragtigt personale. Vi er til gravøl som naturligvis aftalt og bestilt på forhånd. Vi måtte vente 30 min. på at kunne få noget at drikke og mere end 90 min. på 2 stykker med rugbrød.
Skiltet man bliver mødt med i døren var månedens joke.
Come in - we are awesome.
Kl. 15.30 var vi nød til at køre med 2 grædende børn som ikke havde fået frokost skønt vi havde været på cafeen i næsten 120 min. (På det tidspunkt var de ved at være klar til at vi kunne sætte os til bords)
Jeg vil aldrig anbefale nogen at holde et større arrangement på mere end 2 personer dette sted.
Aldrig igen vil jeg sætte mine ben der.

Odpowiedź od Cafesesa
Anbefalelsesværdig - til daglig og til fest!
Da vi skulle fejre guldbryllup ved at invitere et halvt hundrede mennesker til et frokostarrangement, blev vi anbefalet Cafe SeSa. Da vi rettede en henvendelse til Cafe SeSa fik vi en meget fin og professionel modtagelse, hvor vi blev budt på kaffe mens vi drøftede mulighederne. Det så attraktivt ud. Inden vi besluttede os, spise vi der et par gange. Fantastisk god mad og en meget venlig og imødekommende betjening. Vi var ikke i tvivl, festen skulle holdes i de dejlige lokaler med den smukke udsigt over havnen, den gode service og den dejlige mad, nemlig på Cafe SeSa.
Vore gæster var meget begejstrede over stedet, betjeningen og maden, som i høj grad skabte fundamentet under en uforglemmelig god stemning. Som værter kan vi med glæde se tilbage på, at vi fulgte anbefalingen, som vi uden forbehold hermed videregiver.
Et råd vi selv har fulgt efterfølgende idet vi allerede har spist der et par gange mere.

Odpowiedź od Cafesesa
Fantastisk mad og søde mennesker
Altid et besøg værd - i smukke omgivelser..

Uforglemmelig konfirmation
Har netop afholdt min mindste søns konfirmation hos Cafe Sesa. Bestilte lokalet i stueetagen med den mest fantastiske udsigt ud over indsejlingen til Ishøj Havn og Vallensbæk Havn. Fra 1. kontakt ved reservation, til festen var slut, har vi følt os i trygge hænder. Personalet hos Sesa er meget imødekommende og man fornemmer, at man som kunde er i centrum.
Maden levede op til alles forventninger og lidt til. Det var faktisk et samtaleemne blandt gæsterne, hvor tilfredse de havde været med maden.
Så kære Cafe Sesa. Tusind tak for at gøre min søns konfirmation til en helt igennem uforglemmelig dag! I har fortjent alle 5 stjerner.

Lækker mad, Skønt personale
En veninde og jeg spiste på cafeen en onsdag aften i dejligt sommer vejr. Vi sad på den store terrasse ud til vandet, virkelig dejlig placering.
Maden var lækker !
Personalet var super søde og hjælpsomme.
Dog ventede man lidt længe på maden, men af en ny opstartet cafe, så var helheds oplevelsen super
Jeg vil klart anbefale andre at spise der
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.