BUKI | Korepetycje w Polsce  Recenzje 308

4,5

Zwrot w koncu dostalam i zostalam poproszona o zmiane/usuniecie komentarza. Pomijajac wiec kwestie zwrotu trafilam na trzech niekompetentnych nauczycieli, (dlatego poprosilam o zwrot). Umiejenosci nau... Zobacz więcej

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Zobacz więcej

Szukałam korepetytora z chemii dla córki, zaznaczyłam kilka nauczycieli. Wszyscy oddzwonili lub odpisali na email na moją ofertę na drugi dzień. Odpisała nawet Pani która nie była zainteresowana moją... Zobacz więcej

1. Prywatny nauczyciel

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

4,5

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Dobra firma

Dobra firma. Polecam!!!

19 grudnia 2023

Jestem niesamowicie zadowolona…

Jestem niesamowicie zadowolona wspaniałą współpracą i profesjonalizmem menadżerów Buki, który pomagają w szukaniu uczniów i są otwarci a przede wszystkim pomocni i życzliwi :)

18 grudnia 2023

Wspaniale!

Klarowne zasady, szybkie odpowiedzi od menadżerów strony, łatwość w pozyskiwaniu uczniów i korepetytorów.

13 grudnia 2023

Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Buki korepetycje

jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą Buki, polecam

11 grudnia 2023

Polecam współpracę z Buki

Polecam współpracę z Buki. Pracuję od ponad roku i polecam wszystkim.

10 grudnia 2023

Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

Warto wypróbować tę platformę!

Odpowiadają mi przejrzyste zasady współpracy i działający bez zarzutu sposób kontaktu korepetytora z zainteresowanymi uczniami. Po dotychczas przeprowadzonych zajęciach potwierdzam, że jest to także opinia rodziców, opiekunów i samych uczestników korepetycji. Warto pracować za pośrednictwem BUKI.

8 grudnia 2023

BUKI łączy

BUKI jest doskonałą platformą łączącą potencjalnych uczniów i lektorów. Jedyna rzecz do wyregulowania to automatycznie przychodzące ponaglenia do podania daty pierwszej lekcji. Często pierwszy kontakt z uczniem nie jest natychmiastowy, a ponaglenia już przychodzą. Ale poza tym jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Pozdrawiam cały zespół.

8 grudnia 2023

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię.
Ciągle pracujemy nad ulepszeniem serwisu!

praca z serwisem BUKI

BUKI bardzo bardzo pomaga znaleźć uczniów.
BUKI to serwis płatny, czasami wydaje się, że opłata jest za wysoka, zwłaszcza, gdy uczeń rezygnuje po kilku lekcjach, wtedy nauczyciel jest stratny, ponieważ opłacił ofertę.

7 grudnia 2023

Dzień dobry Pani Elżbieto,
Dziękujemy za opinię.
Zgodnie z p.5 Regulaminu strony, płatność jest obniżona w przypadku jeśli klient rezygnuje po kilku (1-4) lekcjach. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na info@buki.org.pl
Życzymy udanego dnia!

Dobra współpraca

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z BUKI. Jest tu wszystko proste i zrozumiałe, a jeśli są jakiekolwiek pytania, czy wątpliwości — zawsze ktoś pomoże.

7 grudnia 2023

Profesjonalnie

Współpraca z Buki, rodzicami i uczniami na najwyższym poziomie. Dziękuję!

Dzień dobry Pani Anno,
Dziękujemy za opinię! Służymy pomocą!

Buki to wyjątkowa platforma…

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontakt, jak i sposób rozwiązywania problematycznych sytuacji. Buki to zdecydowanie wartościowy wybór dla wszystkich poszukujących profesjonalnych usług edukacyjnych online.

Dzień dobry Pani Doroto,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy.

Sprawne działanie

Dużo ofert współpracy, sprawny kontakt z klientem i szybkie odpowiedzi mejlowe na pytania.

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Od kilku lat współpracuję z Buki jako nauczyciel

Od kilku lat współpracuję z Buki jako nauczyciel. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z tą platformą. Serdecznie wszystkim polecam, zarówno uczniom oraz nauczycielom. Bardzo profesjonalna obsługa. Wysoki poziom usług.

Dzień dobry Pani Iwono,
Dziękujemy za polecenie oraz współpracę!

Współpracuję z Buki od kilku lat

Współpracuję z Buki od kilku lat. Jest to zdecydowanie najlepszy portal, z jakim jako nauczycielka do tej pory miałam do czynienia. Kontakt z menagerami jest błyskawiczny.

Odpowiedź od BUKI | Korepetycje w Polsce

Dzień dobry Pani Marto! Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Współpraca jasna, rzetelna, komfort pracy.

Jestem korepetytorem w tej firmie od ponad roku. Bardzo odpowiada mi system poszukiwania i przydzielania uczniów dla korepetytora. Poza tym bez problemu uzyskuję szybkie i wyczerpujące odpowiedzi na stawiane przeze mnie pytania. Obsługa informatyczna firmy - doskonała. Świetnie i ciekawie prowadzone rankingi pracy korepetytora. Nie mam żadnych zastrzeżeń i z pełną odpowiedzialnością polecam tę firmę korepetytorom, uczniom i rodzicom.

Dzień dobry Pani Elżbieto,
Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

Współpracuje z Buki jako korepetytor od…

Współpracuję z Buki jako korepetytor od paru lat. Wg mnie najbardziej transparentna strona zarówno dla uczniów jak i korepetytorów. Stały kontakt z opiekunami i pomoc. Skuteczność? W dużej mierze zależy od nas samych. Zdecydowanie polecam!!!

6 grudnia 2022

Dzień dobry Pani Katarzyno,
Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

Jak do tej pory brak większych…

Jak do tej pory brak większych zastrzeżeń. Współpraca przebiega pomyślnie.

5 grudnia 2022

Dziękujemy za opinię!