BUKI | Korepetycje w Polsce  Recenzje 308

4,5

Zwrot w koncu dostalam i zostalam poproszona o zmiane/usuniecie komentarza. Pomijajac wiec kwestie zwrotu trafilam na trzech niekompetentnych nauczycieli, (dlatego poprosilam o zwrot). Umiejenosci nau... Zobacz więcej

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Zobacz więcej

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontak... Zobacz więcej

Szukałam korepetytora z chemii dla córki, zaznaczyłam kilka nauczycieli. Wszyscy oddzwonili lub odpisali na email na moją ofertę na drugi dzień. Odpisała nawet Pani która nie była zainteresowana moją... Zobacz więcej

1. Prywatny nauczyciel

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

4,5

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Świetna strona dla uczniów i korepetytorów

Z platformy Buki korzystam jako korepetytor i szczerze ją polecam. Ilość zgłoszeń od uczniów jest bardzo zadowalająca a warunki współpracy przejrzyste i uczciwe. :)

1 października 2023

Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

Świetna strona dla nauczycieli i uczniów

Współpracuję z BUKI od roku i jestem bardzo zadowolona. Na każdej płaszczyźnie kontakt jest bardzo profesjonalny, managerowie są pomocni i zleceń wpada co raz więcej. Jasne zasady i przyjazny interfejs na stronie to dodatkowe atuty. Bardzo polecam!

23 lutego 2024

Odpowiedź od BUKI | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię.

Odkąd się znamy, firma Buki znacznie ulepszyła swoją strukturę i metody zarządzania. Nauczyciel może liczyć na wsparcie menadżera, a jeszcze wcześniej ma możliwość pozyskania pracy. Uczeń ma szeroki wybór, gdyż grono sprawdzonych korepetytorów jest duże. Dla obu stron, platforma spełnia oczekiwania.

23 lutego 2024

Great page with tutors

Great page with tutors. Always helpful and very good quality of the teachers.

12 października 2023

Odpowiedź od BUKI | Korepetycje w Polsce

We appreciate you sending us your feedback.

Bardzo pomocna platforma jaki chcesz…

Bardzo pomocna platforma jaki chcesz zacząć przygodę z nauczaniem. Menadżerowie zawsze pomocni. Polecam :)

21 lutego 2024

BUKI to profesjonaliści

Współpraca z BUKI jest dla mnie bardzo dobrym doświadczeniem. Nigdy nie zawodzą i wyrobili sobie moje zaufanie.

18 lutego 2024

Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Drugi rok dobrej i miłej współpracy z BUKI.

Już drugi rok współpracuję z firmą BUKI i jestem z tej współpracy bardzo zadowolony. Jedynym "ale" jest brak zabezpieczenia korepetytora i firmy związanego z wycofaniem zgłoszenia jeszcze przed pierwszymi zajęciami. Sugeruję pobieranie przez BUKI bezzwrotnej opłaty za pierwsze zajęcia w momencie akceptacji zgłoszenia przez Zleceniodawcę. Opłatę za drugą godzinę, tak jak dotychczas, płaciłby korepetytor po odbyciu drugich zajęć.
Dzięki jasnym i prostym zasadom i ogromnego zaangażowania managerów, a także ich wielkiej życzliwości, nasza współpraca układa się wspaniale.

16 lutego 2024

Odpowiedź od BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za udzielenie opinii!

This platform brings many students

This platform brings many students. As a tutor I'm glad I can use this site to teach.

15 lutego 2024

Odpowiedź od BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you, your feedback is very important to us!

Od kilku lat współpracuję z firmą Buki…

Od kilku lat współpracuję z firmą Buki jako korepetytor języka rosyjskiego i matematyki. Jestem zadowolona ze współpracy. Firma Buki podesłała mi wielu nowych uczniów. Kontakt z menedżerem zajmującym się moim zleceniem jest zawsze dobry. Zawsze można zaradzić ewentualnym problemom czy nieporozumieniom.

14 lutego 2024

Szybko i opłacalnie

Bardzo dobrze jest być korepetytorem na tej stronie. Szybko znajduje się uczniów, współpraca przebiega gładko :)

Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Jestem zarejestrowana na tej stronie…

Jestem zarejestrowana na tej stronie już dwa lata. Dobre zgłoszenie otrzymać prawie nie ma szansy, menedżery sami kontaktują się k klientem. Po takim kontakte już nie możliwe pracować z uczniami. Często można trafić na uczniów jaki nie płacą za lekcję. Oraz administracji strony może zablokować kiedy chce, dlatego że mam siostre i wymagać dane osobowe. Nie polecam, okropny stosunek do korepetytorów

Odpowiedź od BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię! Konsultanci kontaktują się z klientami, aby dowiedzieć się, jakie są wymogi klienta- miejsce lekcji, cena etc. W przypadku jeśli wynikają jakieś komplikacje z klientami, uprzejmie prosimy o kontakt z opiekunem zlecenia lub info@buki.org.pl.

Zgodnie z Regulaminem, użytkownik może prowadzić wyłącznie jedno konto na stronie. Jeśli mamy wątpliwości czy użytkownik ma jedno czy więcej kont, możemy poprosić o potwierdzenie. W Pani sytuacji, konto Pani siostry oraz Pani konto są aktywne.

Dobra komunikacja

Dobra komunikacja, przejrzysta strona, proste zasady. Polecam!

Współpraca

Pracuję z portalem buki dość krótko aczkolwiek jestem bardzo zadowolona, w razie problemów menadżerowie chętnie starają się pomóc i rozwiązywać skutecznie problemy.Jest to platforma która przede wszystkim pomaga znajdywać uczniów uważam że tą pracę powierzoną robią fenomenalnie. Liczę na dalszą owocną współpracę.

14 sierpnia 2023

Dziękujemy za opinię oraz współpracę!

Współpracuję z BUKI od lat...

Współpracuję z BUKI od lat. Dzięki tek platformie pozyskałem wielu uczniów do nauki gry na pianinie. Uiszczam początkowa opłatę, a potem uczę ucznia przez wiele miesięcy, a nieraz kilka lat. Polecam serdecznie. Grzegorz - Dom Pełen Muzyki

Dziękujemy za opinię oraz polecenie!

"Świetny Wybór dla Korepetytorów i Uczniów: BUKI w Akcji"

Bardzo chętnie! BUKI KOREPETYCJE to platforma, której zdecydowanie mogę polecić z własnego doświadczenia. Współpracuję z nimi jako korepetytor francuskiego i jestem pełen pozytywnych wrażeń.
Organizacja nauki języków przez portal jest bardzo profesjonalna. System pozyskiwania klientów i przypisywania ich do konkretnych korepetytorów jest klarowny i skuteczny. Zawsze mogę liczyć na wsparcie ze strony konsultantów, którzy są dostępni, pomocni i szybko reagują na wszelkie pytania czy wątpliwości.
Jednym z kluczowych atutów BUKI jest świetny kontakt. Współpraca między uczniami a korepetytorami jest doskonale zorganizowana. Co mnie osobiście bardzo cieszy, to sposób, w jaki BUKI pomaga mi utrzymać stały strumień uczniów. Nie muszę martwić się o zdobywanie nowych klientów, co pozwala mi skupić się na samym procesie nauczania.
Współpraca z BUKI to dla mnie nie tylko dodatkowe źródło dochodu, ale także szansa na poszerzanie kompetencji i doświadczenia. Jestem przekonany, że zarówno uczniowie, jak i korepetytorzy, znajdą tu wartościowe wsparcie edukacyjne online.
Gorąco polecam BUKI każdemu zainteresowanemu nauką i nauczaniem języków!

30 stycznia 2024