BUKI | Korepetycje w Polsce  Recenzje 308

4,5

Zwrot w koncu dostalam i zostalam poproszona o zmiane/usuniecie komentarza. Pomijajac wiec kwestie zwrotu trafilam na trzech niekompetentnych nauczycieli, (dlatego poprosilam o zwrot). Umiejenosci nau... Zobacz więcej

Platformę BUKI znalazłam, kiedy szukałam korepetytora dla syna. Zdecydowaliśmy się na dodatkowe lekcje z matematyki i języka angielskiego. Kontakt z nauczycielem był bardzo dobry, a syn uzyskał wysoki... Zobacz więcej

Buki to wyjątkowa platforma korepetycyjna, która zasługuje na moją gorącą rekomendację. Korzystając z jej usług, doświadczyłam znakomitego poziomu profesjonalizmu, zarówno jeśli chodzi o szybki kontak... Zobacz więcej

Szukałam korepetytora z chemii dla córki, zaznaczyłam kilka nauczycieli. Wszyscy oddzwonili lub odpisali na email na moją ofertę na drugi dzień. Odpisała nawet Pani która nie była zainteresowana moją... Zobacz więcej

1. Prywatny nauczyciel

BUKI międzynarodowy serwis wyszukiwania korepetytorów z ponad 10.000 prywatnych nauczycieli z całej Polski. Na stronie znajdziesz profesjonalnych korepetytorów, którzy pomogą odrobić zadania domowe, przygotować się do matury czy egzaminu 8 - klasisty, nauczą języków obcych lub pomogą opanować nowe hobby. Pracujemy od 2014 roku oraz 95 % naszych klientów wystawili pozytywną opinię o współpracy z serwisem.

4,5

Doskonała

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Dobra platforma edukacyjna

Dobra platforma edukacyjna . Dużo przedmiotów i wielu korepetytorów do wyboru. Idealna do dłuższej współpracy, trochę gorzej jest jeśli uczeń potrzebuje tylko dwóch lub trzech lekcji wtedy współpraca jest mało opłacalna.

9 maja 2025

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za wsparcie oraz opinie! Inspiruje to nas do ulepszania naszych usług.🚀

Buki: Partner korepetytora

Dzięki Buki zyskuję dostęp do nowych uczniów. Jestem zadowolony ze współpracy oraz profesjonalnego wsparcia przy każdym zamówieniu. Jasne zasady prowizji oraz transparentny system ocen i opinii pozwalają na budowanie solidnej reputacji, co skutecznie przyciąga kolejnych uczniów i sprzyja uczciwym relacjom.

1 stycznia 2025

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza praca jest pomocna.☺

Najgorsza możliwa platforma do nauki z…

Najgorsza możliwa platforma do nauki z korepetytorem - terminu nie da się ustalić samemu, musi to zrobic konsultant nawet nie korepetytor, który rzadko kiedy się odezwie. Nie polecam

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od BUKI | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że doświadczenie z naszą platformą nie spełniło Państwa oczekiwań.

Chcielibyśmy jednak zaznaczyć, że być może doszło do nieporozumienia – korepetytorzy samodzielnie określają dostępność w swoim profilu, a po przydzieleniu zgłoszenia to korepetytor kontaktuje się bezpośrednio z uczniem, aby wspólnie ustalić dogodne terminy zajęć. Konsultanci wspierają użytkowników w procesie doboru odpowiedniego korepetytora i, w razie potrzeby, mogą pomóc także w ustalaniu terminów lekcji.

Zależy nam na transparentności oraz wygodzie naszych użytkowników, dlatego w przypadku jakichkolwiek trudności zachęcamy do bezpośredniego kontaktu – chętnie wyjaśnimy sytuację i pomożemy.

Warunki dla Korepetytorów to jakiś…

Warunki dla Korepetytorów to jakiś kołchoz a nie normalna współpraca.

5 stycznia 2025

Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że nie jest Pan/i zadowolony/a z działania strony. Będziemy wdzięczni, jeśli napisze nam Pan/i, co dokładnie się nie podobało, abyśmy mogli pracować nad rozwiązaniem tego problemu. Nasz e-mail to info@buki.org.pl

Okradają nauczycieli okłamują uczniów

Okradają nauczycieli okłamują uczniów. Próbowali okraść moją nauczycielkę - wszystkie pozytywne opinie są opłacone przez Buki i Anne Mazurenko która wspiera proceder okradania nauczycieli

5 grudnia 2024

Dzień dobry China Sale,
Zgodnie z Regulaminem https://buki.org.pl/p/offer/ firma działa wyłącznie jako platforma informacyjna, która wymienia jedynie korepetytorów i studentów danymi kontaktowymi, nie ingerując w regulowanie zobowiązań finansowych. W związku z tym kwestie finansowe są ustalane niezależnie przez studenta i korepetytora.
Firmie przysługuje wynagrodzenie za świadczone usługi, a koszt prowizji jest opisany na stronie Regulaminu. Płatność odbywa się wyłącznie zgodnie z zasadami, które nauczyciel akceptuje i może zapoznać się z nimi przed rozpoczęciem współpracy.

Dobry portal

Platforma działa sprawnie, łatwo jest pozyskać nowych uczniów na zajęcia. Polecam

26 listopada 2024

Dzień dobry Pani Wiktorio,
Dziękujemy za zaufanie i wybór BUKI 💚

Polecam serwis

Polecam serwis, bardzo pomocny w nauce, doświadczeni korepetytorzy

22 listopada 2024

Dzień dobry Pani Magdaleno,
Dziękujemy za zaufanie i wybór BUKI 💚

polecam

serdecznie polecam firmę buki :)

21 listopada 2024

Dzień dobry Pani Olu,
Dziękujemy za wysoką ocenę! 🌟

Niestety to jakiś żart

Niestety to jakiś żart. W sobotę dodzwoniłam się do szkoły w celu umówienia pilnej lekcji. Pani ochoczo mnie poinformowała, że będzie taka możliwość i lekcja miała się odbyć w niedzielę o godzinie 10:00. Pieniądze zapłacone za 4 godziny z góry. I to na tyle. Pierwsza lekcja się nie odbyła. Piszemy na czacie do korepetytora - zero informacji. Piszemy na czacie ogólnym - nikt nie pracuje. Dzwonimy nikt nie odbiera. Lekcja nam przepadła i spadła z kalendarza. Pieniądze zapłacone 400 zł i tyle widać z lekcji.

3 listopada 2024

Dzień dobry Pani Aneto!

Dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo przykro z powodu zaistniałej sytuacji i że nie udało się skontaktować z Panią natychmiastowo. Porozmawiamy również z nauczycielem, aby zapobiec takim sytuacjom.
Wiemy, że pierwsza lekcja już się odbyła. W razie jakichkolwiek trudności prosimy o kontakt.
Uprzejmie przepraszamy za utrudnienia i życzymy udanych lekcji.

Nieaktualne oferty

Wystawiają na stronie oferty, które nie są aktualne, a potem kiedy okazuje się, że "wybrany korepetytor nie odpowiedział na zgłoszenie", to przekazują numer telefonu klienta innym korepetytorom, których sami wybrali. Nie polecam, strata czasu i energii.

5 października 2024

Dzień dobry Panie Marcinie,
Każde zlecenie jest rozpatrywane indywidualnie. Jeśli klient oczekuję na odpowiedź wybranego korepetytora, to próbujemy się skontaktować z tą osobą. Jeśli klient zlecił nam wyszukiwanie korepetytora, to do zgłoszenia zostaję przydzielony korepetytor, który najbardziej odpowiada klientowi wg. zaznaczonych kryteriów.

Dobre miejsce do pozyskania nowych uczniów

Jeżeli chodzi o pozyskanie nowych uczniów to jest to idealna platforma. Potencjalne zgłoszenia faktycznie pojawiają się bardzo często i jest możliwość nawiązać stałą współpracę z nowymi uczniami. Mogłabym się jedynie przyczepić do wysokości opłat za zgłoszenia oraz czasami problem systemowy w pozyskiwaniu klientów tzn. uczeń wysyła zgłoszenie do wielu korepetytorów lub nawet na innych portalach i często zgłoszenie w chwili kontaktu jest już nieaktualne lub niezgodne z tym co było w nim umieszczone. Sama współpraca układa się pomyślnie :)

22 sierpnia 2024

Dzień dobry Pani Kamilo,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Nasz zespół zawsze dokłada wszelkich starań, aby zapewnić jak najlepsze warunki współpracy. 🙌💚

Opinia o firmie

Firma w sposób płynny oraz natychmiastowy realizuje wszelkie działania odnośnie do współpracy z uczniem.

22 sierpnia 2024

Dzień dobry Panie Marku,

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że nasza praca jest doceniana.🌟

Witam

Witam, wszystkie zamówienia, na które odpowiedziałem były skierowane do kogoś innego. To jakiś żart. Co zamówienie zaakceptowane to wysyłają kilka razy dziennie przypomnienie o zapłacie natomiast studenci szukają kogoś innego. 5 gwiazdek to chyba dają ci co pracują w buki bo inaczej tego nie tłumaczę. Nie polecam.
Odpowiadam buki: nie chodzi o mój profil!!! Tylko o to,że wysyłacie namiary do uczniów którzy szukają innych osób i są ZDZIWIENI, że piszą lub dzwonią do nich inne osoby. Przestańcie zwalać na profile korepetytorów. Jesteście na prawdę bezwstydni.
JESZCZE RAZ: HEJ! osoby, do których dzwoniłem, od razu mi mówiły, że szukali kogoś innego! NIE PATRZYLI NA MÓJ PROFIL! Bo nie mieli kiedy jak zd mną rozmawialiśmy przez telefon! Wysyłacie zgłoszenie do nie odpowiednich ludzi! PRZESTAŃCIE WCISKAĆ KITY Z TYM PROFILEM W KOŃCU!!! Nie informujecie o tym klienta, który odbiera telefonu i jest zaskoczony, że jakaś osoba wydzwania do niego o korepetycje.
I PRZESTAŃCIE MI WYSYŁAĆ WIADOMOŚCI Z OPŁATĄ ZA LEKCJĘ, KTÓREJ NIE BĘDZIE. chcę usunąć moje dane a się nie da bo jeszcze nie wyłączyliście tych powiadomień. Dziś rano otrzymałem odp od menadżera, że to nastąpi w najkrótszym czasie. Jeszcze czekam!

16 sierpnia 2024

Dzień dobry Panie Łukaszu,

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że nie udało się Panu jeszcze znaleźć uczniów za pośrednictwem naszej strony. Polecamy popracować nad profilem nauczyciela: dodać skany dyplomów, popracować nad opisem informacji dodatkowej, dodać prezentacje wideo, zacząć prowadzić blog. To wszystko poprawi ranking użytkownika, a także sprawi, że profil będzie bardziej atrakcyjny dla uczniów.

Na stronie są 2 typy zleceń - zlecenia osobiste oraz zlecenia potencjalne.

Zlecenia osobiste. Jeśli ze wszystkich korepetytorów ze strony uczeń zaznaczył że chcę pracować z Panem to takie zgłoszenie nazywa się osobistym.

Potencjalne zlecenia to zgłoszenia, na które jeszcze nie jest przydzielony korepetytor(np. wybrany korepetytor nie ma wolnych terminów) i które jest aktualne dla ucznia. Jeśli nauczycielowi odpowiada zamówienie, klika „Akceptuję zgłoszenie” i jego wybór zostanie uwzględniony, w miarę możliwości otrzyma to zamówienie.

Zalecaliśmy aktualizacje profilu, gdyż może to poprawić ranking użytkownika, oraz zrobić profil bardziej atrakcyjnym dla uczniów, co pozwoli otrzymywać więcej zgłoszeń osobistych.

W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na info@buki.org.pl

Korepetycje BUKI dają mi jednocześnie…

Korepetycje BUKI dają mi jednocześnie poczucie bezpieczeństwa i swobodę w pracy korepetytorskiej. Strona jest przejrzysta, menadżerowie szybko odpowiadają na kontakt, oraz BUKI pobiera jedynie prowizje od korepetytorów na początku współpracy. Bardzo polecam ten serwis, każdemu korepetytorowi. :)

15 maja 2024

Odpowiedź od BUKI | Korepetycje w Polsce

Pani Natalio, dziękujemy za pozytywną opinię! Nasz zespół zawsze dokłada wszelkich starań, aby zapewnić jak najlepsze warunki współpracy. 🙌💚

Nice communication

Nice communication, understanding of different cases - tutor-pupil.

27 kwietnia 2023

Odpowiedź od BUKI | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback!

słaba współpraca z portalem

słaba współpraca z portalem, częste wyłudzanie wyższej kwoty niż się należy, nagminne pytanie o płatności wysyłane w niedziele oraz święta, słaba weryfikacja uczniów, niewielka liczba zleceń, menadżer mało elastyczny, firma mało rzetelna i profesjonalna

29 marca 2024

Dzień dobry Pani Magdaleno,

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że nie jest Pani zadowolona ze współpracy ze stroną.

Opłaty są naliczane zgodnie z Regulaminem strony, który akceptuje każdy użytkownik przy rejestracji. W przypadku zmian dotyczących ilości czy trwałości lekcji wystarczy powiadomić opiekuna zlecenia i koszt zamówienia zostanie przeliczony. Konsultanci mogą być elastyczni wyłącznie w przypadku jeśli sytuacja nie jest określona na stronie Regulaminu.

Zazwyczaj przypomnienia otrzymywane mailowo są pomocne dla nauczycieli, gdyż czasem mogą zapomnieć skontaktować się z klientem z racji swojego zatrudnienia, dodatkowych lekcji etc.
Aczkolwiek, każdy użytkownik może wypisać się z newslettera i nie otrzymywać wiadomości od strony.

Ze swojej strony nieustannie pracujemy nad ulepszeniem serwisu.
W razie jakichkolwiek pytań prosimy o kontakt na info@buki.org.pl