Problems get sorted out
Sadly I couldn’t order through the website to Germany.
One message later and it got sorted out and got the stuff delivered to Germany 🙏
Quality is good and nice to wear.
Bra is a bit tight so I recommend a size bigger.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Sadly I couldn’t order through the website to Germany.
Quality is good and nice to wear.
Bra is a bit tight so I recommend a size bigger.
Træningstøj der lever op til forventningerne.
Overskuelig hjemmeside.
Gode billeder som ikke snyder, jeg har altså fået det jeg har betalt for!
Virkelig god kvalitet af tøjet!
Jeg syntes altid det er svært med størrelser, men den top og tights jeg købte er normal i str.
Og ikke mindst hurtig levering, bestilte lørdag og kom hjem mandag morgen!
Mega fede produkter, samt et mega cool brand!
Tøjet er super behageligt og sidder super lækkert. Både overdele og underdele.
Vil klart anbefale det!🤩
Fedt brand med super fede produkter. Deres tights er super lækre at have på og toppene kommer i forskellige pasformen der passer til forskellige aktiviteter. Jeg elsker at bruge deres sportsbh med krydsende stropper på ryggen ved hestene, da den sidder helt perfekt 👏🏼
Hurtig levering. God kvalitet og sidder flot. Farverne var lige som på billederne😍👏🏼
Positiv & Absolut anbefalelsesværdigt!
Hjemmesiden er nem at Anvende og til finde rundt på.
Træningstøjet er af utrolig lækker materiale og kvalitet. Jeg dyrker selv styrketræning, samt gå ture. Derved vil jeg sige tøjet er meget stretchy, god pasform, åndbart og ikke gennemsigtig. Det virkelig behageligt at have på til nu den hverdags aktivitet det skal bruges til🏃🏼♀️🧘🏼♀️🏋🏼♀️
Bestemt tøj jeg vil købe fremadrettet💪🏻
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.