Bike Totaal - van Korven Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Tilburgseweg, 68, 5051 AJ Goirle, Noord-Brabant, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bij Bike Totaal van Korven wordt je altijd goed geholpen. Bij reparaties en onderhoud, maar ook bij de keuze van een nieuwe fiets.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep rowerowy
  2. Naprawa rowerów
  3. Sklep z akcesoriami rowerowymi
  4. Sklep z używanymi rowerami

O Bike Totaal - van Korven

Napisane przez firmę

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11 736

Napisz recenzję

Goede service…

17 lipca 2026

Beste,

Wat een mooi compliment, dank je wel. Fijn om te lezen dat je je zowel bij reparaties als bij de aanschaf van een nieuwe fiets goed geholpen voelt.

Top service

Altijd ontzettend goed advies, top service en heel klantvriendelijk. Bovendien een mooi en uitgebreid aanbod aan fietsen en accessoires.

18 lipca 2026

Beste,

Wat fijn om dit te lezen. Goed advies begint bij goed luisteren, en het helpt natuurlijk als je ook nog genoeg keuze hebt om iemand echt verder mee te helpen.

Aanrader

Super goed geholpen. De fiets was snel in de winkel. We werden heel vriendelijke geholpen door de personeelsleden daar. Ze hebben ook gelijk een mandje dat we erbij kochten erop gezet zodat het allemaal goed zat. Ook waren ze erg vriendelijk en professioneel.

16 lipca 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat alles zo vlot ging. Dat mandje er meteen opgezetten zodat je goed de deur uit kon, dat is precies hoe het hoort.

Top locatie.

Zeer vriendelijke en deskundige medewerkster. Mogelijkheid tot omwisselen gekocht produkt.

17 lipca 2026

Beste,

Fijn dat je zo goed geholpen bent, en dat de omruil soepel is verlopen.

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende hulp bij het kiezen van een…

Uitstekende hulp bij het kiezen van een nieuwe fiets.
Goede informatie, meedenken bij keuzemogelijkheden.

9 lipca 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld bij het kiezen van je fiets, dat is toch waar het om draait.

Zeer goede service

Aardig personeel, behulpzaam, denken met je mee.

15 lipca 2026

Beste,

Bedankt voor je vriendelijke woorden. Fijn dat je je goed geholpen hebt gevoeld.

Oceniono na 4 z 5

Dit bedrijf doet alles goed lieve…

Dit bedrijf doet alles goed lieve mensen staan altijd klaar geweldig

3 lipca 2026

Beste,

Wat een mooi compliment, dank je wel. Fijn dat je je zo welkom hebt gevoeld bij ons.

Oceniono na 5 z 5

Ik heb vorige week van Paul het advies…

Ik heb vorige week van Paul het advies gehad over de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets. Ik heb met verschillende fietsen een proefrit gemaakt. Ik wilde wel naar Biest-Houthakker rijden en dat was geen probleem. Ik heb gekozen voor een Koga en het is een geweldige fiets. En de levertijd was maar 2 dagen. Ik ben blij dat ik voor deze zaak gekozen heb ik heb er al meerdere fietsen gekocht omdat daar de service heel goed is en er altijd heel goed geholpen wordt.

11 lipca 2026
Opinia niezależna

Beste,

Wat leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent door Paul. Die proefritten zijn wat ons betreft echt de beste manier om de juiste keuze te maken, en mooi dat je de ruimte kreeg om ook echt even een stuk te rijden. Een Koga is een prima keus, dat gaat je vast veel plezier brengen.

Bedankt ook voor het vertrouwen dat je al die jaren in ons stelt. Dat waarderen we enorm.

Super goed geholpen

Super goed geholpen. En een uitstekende service. Ik raad het iedereen aan!!!

3 lipca 2026

Beste,

Wat een fijn bericht om te lezen. Bedankt dat je ons aanbeveelt.

Oceniono na 5 z 5

Geweldig goede fietsenwinkel met kundig personeel en goede service.

Goede uitleg bij aankoop van de fiets. Op diverse fietsen kunnen proefrijden en uiteindelijk een keuze gemaakt. Fiets is prima afgeleverd en de dag na aflevering wilde ik toch nog als extra een Kiox 500 gemonteerd hebben. Dit werd meteen ter plaatse gemonteerd. Klaar terwijl u wacht. Top service!

7 lipca 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je de tijd hebt genomen om verschillende fietsen uit te proberen voor je een keuze maakte. En dat de Kiox 500 de volgende dag meteen gemonteerd kon worden, dat is gewoon fijn als zoiets snel geregeld is.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej