We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker. Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Je werd niet een bepaalde richting opgeduwd. Alles eerlijk uitgelegd. Voor en tegen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed geholpen voor het kiezen van een elektrische fiets op verschillende modellen mogen rijden. Daarna goed geholpen met het kiezen en keuze maken welke fiets het beste voor mij is Snelle levering... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Kruisstraat, 4, 5502 JE, Veldhoven, Noord-Brabant, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Zeer goed geholpen met het kiezen van een elektrische fiets
Op verschillende modellen mogen rijden
En binnen 2 weken mijn nieuwe fiets
Top

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker.
Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Je werd niet een bepaalde richting opgeduwd. Alles eerlijk uitgelegd. Voor en tegen. Kortom echt prettig

Snelle levering binnen 2 week al op nieuwe fiets kunnen rijden
Goede uit leg
Helemaal te vrede.

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
Super snelle service en levering (ondanks de drukte) op ons eigen verzoek. En toch al helemaal de fiets netjes afgemonteerd. En er werd toch echt vriendelijk de tijd genomen met een bakje koffie om mij te helpen.alles geregeld inclusief verzekering en komende servicebeurt. En mag gezegd worden. Dit soort persoonlijke service zie je tegenwoordig niet vaak meer. Al heel veel jaren terug al deze goede ervaring bij dit bedrijf.

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
Goed advies, vriendelijke medewerkers en perfecte service. Echt een mooi familiebedrijf!

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
Goede service, vriendelijk personeel, en schappelijke prijzen.

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
Pierre kent de verschillende e-bikes heel goed en heeft me fantastisch geholpen.

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
Goed en heel klantvriendelijk geholpen bij aankoop van nieuwe fiets

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
Mijn remkabel van mijn elektrische fiets was niet goed terwijl het erg druk was hebben ze hem toch gemaakt zodat ik de fiets mee op vakantie kan nemen

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
De fiets rijdt weer soepel. Echter 2 minpuntjes: de fiets zou vrijdagochtend klaar zijn, dit werd pas zaterdag. Ten tweede, nieuwe achterband en binnenband, maar bij het fietsen bleek de bandenspanning niet te zijn gecontroleerd. Bij een grote beurt hoort dit erbij.

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
Goede service en vriendelijk en kundig personeel

Odpowiedź od Bike Totaal - Harvey Franssen
Zeker 5 sterren! Harvey heeft ons geholpen en gaf ons een goede deal. Mijn partner en ik zijn erg blij met onze nieuwe fiets. Top service, we komen zeker terug!
We zijn enorm goed geïnformeerd en we mochten proef fietsen met 2 verschillende fietsen. Éen paar dagen later de fietsen besteld, helaas 1 niet op voorraad, maar het voorstel was dat we, om te overbruggen een leenfiets mochten meenemen.
Afgelopen zaterdag was van de leenfiets een trapper eraf gevallen, we hebben de winkel gebeld en een medewerker kwam meteen onze kant op om hem te maken, dat vind ik wel service hoor!
Prima geholpen door Harvey bij de aanschaf van twee nieuwe e-bikes. Ook een goede inruildeal kunnen maken.