Buty które zamówiłem to były jedne wielkie fejury pod logiem firmy ,,Nike” , rozkleiły się i porwały po kilku tygodniach użytkowania , paczka szła ponad tydzień. Nie polecam
Bighead
Zamówiłem w tym sklepie buty, po miesiącu zapytałem mailowo co z moim zamówieniem ponieważ nic do mnie nie dotarło i otrzymałem informację że wszystko ok, proszę czekać, paczka dotrze za 3 dni. Po ko... Zobacz więcej
Buty nawet jeśli są podróbkami to bardzo dobrej jakości. Bardzo długo czeka się na przesyłkę. Jedną parę odesłałam, bo nie trafiłam z rozmiar, pieniądze w ciągu tygodnia były na koncie. Czekam na kole... Zobacz więcej
fajnie ale bardzo długo idą
Zamówiłem nike air force 1 jewel przyszły lecz po bardzo długim czasie
buty podrobione nie zamawiajcie stad
buty podrobione nie zamawiajcie stad
Strona to jakiś żart
Strona to jakiś żart
Znalazłam ją kompletnie przez przypadek już w zeszłym roku. Zamówiłam czarne air force 1 przyszły po długim czasie lecz w pełni oryginalne. Teraz nie cały miesiąc temu uznałam iż potrzebuje nowych więc zamówiłam kolejne air force z strony lecz w innym kolorze. Nie dość że znowu długo czekałam na paczkę to przyszły jakieś śmieszne podróbki z Chin. Nie spodziewałam się tego kompletnie ponieważ tak jak wspomniałam poprzednie buty zamówione z tej samej strony przyszły orginalne dlatego nie miałam zawahania co do zamówienia na tej stronie jeszcze raz. Jednak żałuję teraz, nie polecam i nie dajcie się nabrać na tą śmieszną promocję.
Timberland 6 -Podróbki z Chin
Timberland 6 -Podróbki z Chin. Widać na pierwszy rzut oka, zupełnie inna podeszwa
Zamówiłam Adidas Gazelle
Zamówiłam Adidas Gazelle. Wg recenzji uspakajałam się, że przesyłka może być dostarczona z opóźnieniem 2tyg., po nich interweniowałam. Firma chyba nie ma wpływu na wysyłającego, pewnie z Azji. Po więcej niż miesiącu nie dotarła, poprosiłam o zwrot na konto. Pieniądze szybko zwrócono.
Przyszły podróby po 3 tygodniach.Sprawę…
Przyszły podróby po 3 tygodniach.Sprawę zgłaszam do UOKIK i dołączam do pozwu zbiorowego
Jak ktoś nie chce stracić pieniędzy i…
Jak ktoś nie chce stracić pieniędzy i czasu odradzam tą firmę kontakt 0
Szybką wysyłka
Szybką wysyłka, czas oczekiwania od wpłaty 4 dni robocze i to w okresie przedświątecznym.
Obuwie bez wad.
Co do kontaktu to nie napisze , gdyż nie było takiej potrzeby.
Słaby kontakt
Buty dla dziecka zamówiłem 12.11 dotarły 5.12 Zerowy kontakt (telefon, email brak odpowiedzi)
dlugi czasu oczekiwania na podrobki
wysylka trwa 3 tygodnie, przyszly podróbki z chin nie polecam scamują na kazdym kroku, a przeceny to pic na wode tylko zeby przyciagnac uwage, jednym slowem tragedia. Nie wiem czemu dalej jest oficjalny
Sprzedaje podrobki besposrednio z CHIN
Sprzedaje podrobki besposrednio z CHIN! to KRYMINAL!
Pięć gwiazdek!
Na początku byłem sceptycznie nastawiony gdy zobaczyłem że nie ma informacji co się dzieje z moimi butami lecz o dziwo buty przyszły oryginalne. Ale od razu mówię trzeba się uzbroić w cierpliwość.
Yeezy slides onyx
Klapki przyszły, i o dziwo ORYGINALNE. Dobra jakość, itd. ale trzeba się uzbroić w cierpliwość. Polecam.
Niecierpliwy
Już myślałem że wysad ale przesyłka przyszła…prawie po 3 tyg ale jest.
Oszustwo czekam na buty 3 tygodnie
Oszustwo czekam na buty 3 tygodnie
Zgłaszam sprawę na policję
Nie można skontaktować się z firmą!!
Nie można skontaktować się z firmą!!! Oszuści ..! Na buty czekam od dwóch tygodni ! Zgłaszam sprawę !
Buty przyszły po lekko ponad 2 tyg
Buty przyszły po lekko ponad 2 tyg. po zamówieniu butów nie ma kontaktu ze stroną a paczka po 3 dniach pokaże się w InPost. Status jej nie zmienia się przez 2 tyg a potem w ciągu 1 dnia już jest gotowa. Nie ukrywam sam byłem zestresowany. Zamówiłem 350v2 cream white. Buty o dziwo przyszły oryginalne ponieważ zostały sprawdzone. Jedyna uwaga to pudełko strasznie pogniecione. Także opłaca się zamówić lecz pierwszy raz kosztuje dużo stresu
Każdy kto chce dołączyć do pozwu…
Każdy kto chce dołączyć do pozwu zbiorowego prosze napisać do mnie na maila mmajch1507 tu nie ma spacji @gmai.com
Firma nie ustanowię pod tym adresem…
Firma nie ustanowię pod tym adresem oszusci
Złodzieje.
Złodzieje.
Ostrzegam wszystkich. Przyszły śmierdzące buty z chin.
Po odesłaniu pod wskazany adres, zero kontaktu ani zwrotu pieniędzy.
Proponuję wspólnie coś zrobić w tej sprawie. Każde pojedyncze zgłoszenie na policję niestety zostanie zignorowanie.