Banner for autovia.it - Bergamo Aeroporto

autovia.it - Bergamo Aeroporto Recenzje

Via Aeroporto, 13, 24050 Orio al Serio, Bergamo, IT

Na lotnisku Bergamo Pani Nicoletta była bardzo pomocna, miła i profesjonalna. Dzięki niej otrzymałem auto wysokiej klasy za atrakcyjną cenę.

Nie polecam firmy Ecovia wypożyczającej samochody. Samochód był ok, ale firma probowała wyłudzić pieniądze za fikcyjną szkodę. Całe szczęście że miałem zdjęcia: samochodu po oddaniu oraz podp... Zobacz więcej

Szybko, tanio, dobrze. Dostałem inne auto ale tej samej klasy. Kaucja zwrócona bez problemu.

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Agencja wynajmu furgonetek

Perchè scegliere Autovia?

I nostri punti di forza

Azienda italiana
Ottima reputazione sul web e nel territorio
Crescita aziendale costante
Eco friendly
Visione internazionale
Struttura decisionale di alto livello
Partnership importanti
Network in continua espansione
Servizi e soluzione ad hoc
Azienda leader nel settore
Innovazione e strategia

• Via Aeroporto, 13, 24050, Orio al Serio, Bergamo, Włochy

• +39 035312940
Promotion box for autovia.it - Bergamo Aeroporto

Auto e furgoni

Noleggio per ogni esigenza quotidiana, sia privata che professionale

Doskonała

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Mariusz

Fast Service

11 czerwca 2026

Odpowiedź od autovia.it - Bergamo Aeroporto

Dear customer, thank you very much for your 5-star review and for choosing our service. We are delighted to know that your experience was positive and that our team met your expectations. We will continue working every day with commitment and professionalism to provide an efficient and reliable service.

Podziękowania dla Pani Nicoletta z lotniska Bergamo

2 kwietnia 2026

Dear customer,
thank you for your kind words and for taking the time to leave a 5-star review.

Wszystko super

Wszystko super, bez kolejki, nowy samochód, tanio, personel bardzo miły.

28 sierpnia 2025

Dear Customer,
Thank you so much for leaving such a positive review! We’re delighted that our service met your expectations. We look forward to welcoming you again in the future!
Best regards,

Dobra wypożyczalnia

8 września 2025

Dear Customer,
Best regards,
The Autovia Team

Nie polecam firmy Ecovia wypożyczającej…

Całe szczęście że miałem zdjęcia: samochodu po oddaniu oraz podpisanego protokołu bez uwag.

Nie dostałem zwrotu zabezpieczenia, zablokowanego na karcie kredytowej.
Jak się upomniałem, dostałem informację że samochód jest uszkodzony i przesłano mi protokół, na którym ktoś dopisał uwagi już jak wróciłem do kraju ora zdjęcia na których podobno były uszkodzenia (ale nic nie było widać).

Jak postraszyłem oddaniem sprawy na policję, przesłałem swoją dokumentację to firma uznała że nagle nie ma szkody i odstąpiła od opłaty.
Blokada na karcie została zwolniona.

18 sierpnia 2024

szybkie wypożyczenie auta

szybkie wypożyczenie auta, auto czyste, bardzo przyjemne do jazdy. tanio! polecam!

3 lutego 2023

Odpowiedź od autovia.it - Bergamo Aeroporto

Dear Customer, thank you for your positive review, for us it is very important to keep our level of customer service monitored. Autovia srl

Nieuczciwe podejście do klienta

Po opóźnieniu samolotu (z powodu strajku), i związanym z tym opóźnieniem odbioru wcześniej zarezerwowanego i opłaconego pojazdu, firma Autovia uzależniła wydanie samochodu od wniesienia dodatkowej opłaty. Nie byłoby problemu, gdybym został obciążony opłatą za opóźnienie (30,5 Euro), jednak pracownik zażądał ode mnie 135 Euro nie wspominając, że doliczył dodatkowe ubezpieczenie, którego nie potrzebowałem (przy rezerwacji wykupiłem dodatkowe, pełne ubezpieczenie). Ze względu na późną porę i brak innej możliwości dojazdu w miejsce docelowe musiałem zapłacić. Jedyne co wytargowałem to obniżenie opłaty do 115 Euro.
Brak informacji o możliwości wyboru czy chcę ubezpieczenie dodatkowe czy nie, uważam za oszustwo. Żeby być uczciwym - wypożyczony samochód oceniam bardzo dobrze, jednak niniejsza ocena dotyczy wypożyczalni AUTOVIA. Nie polecam!!

21 października 2022

Odpowiedź od autovia.it - Bergamo Aeroporto

Dear Customer, thank you for your review, for us it is very important to improve our service. We’re sorry your experience didn’t live up to his expectations. Our office will analyse your feedback in order to improve our service. Best regards Autovia Srl

Polecam w 100%

7 listopada 2022

UNIKAJ, UWAZAJ, BADZ CZUJNY

wypożyczyliśmy auto z lotniska Bergamo, w umowie sprzedawca zaznaczył żółtym flamastrem ze samochód ma uszkodzenie na boku. na parkingu nasz samochód uszkodzenia nie posiadał, ale miał inne wgniecenia, rysy i zadrapania. zrobiliśmy bardzo duzo zdjęć i nagraliśmy filmik. po powrocie do sprzedawcy i przedstawiu zdjęć wymazał z umowy długopisem te zaznaczenia i powiedział ze teraz jest ok.
samochód oddawaliśmy poza godzinami pracy biura i kluczyki wrzucaliśmy do skrzynki. zrobiliśmy mnóstwo zdjęć. po kilku dniach blokada z karty kredytowej została cofnięta, co odczytałam, ze wszystko w porządku.
jednak po kilku dniach otrzymałam maila z wezwaniem do zapłaty za szkody na samochodzie i zdjęcia.
WSZYSTKO dotyczyło tych uszkodzeń z którymi już pożyczyliśmy auto.
odpisałam, przedstawiłam dowody, dołączyłam zdjęcia.
wciąż wysyłają ponaglenia do zapłaty.
nie można się porozumieć.
Nie odpisują na maile, wysyłają tylko ponaglenia. nie bardzo wiem gdzie szukać pomocy.
to wygląda na probe oszustwa albo wyłudzenia pieniędzy z ubezpieczenia bo mieliśmy pełen pakiet wykupiony. Bądźcie czujni.

3 października 2022

Odpowiedź od autovia.it - Bergamo Aeroporto

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (421 recenzji)