Banner for autovia.it - Bari Aeroporto

autovia.it - Bari Aeroporto Recenzje

Viale Enzo Ferrari, snc, 70128 Bari, Bari, IT

Wszystko przebiegło sprawnie i bez problemu. Samochód był w wyższym standardzie niż zamawiałam. Był w dobrym stanie. Sam proces odbioru i zdania samochodu przebiegł szybko i sprawnie

Everything was great. Friendly service, fast and efficient. I recommend it.

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Bardzo miła obsługa a sam samochód nie ten który wybrałam, ale w tej samej klasie, więc ok.

1. Wypożyczalnia samochodów
  2. Agencja wynajmu furgonetek

Perchè scegliere Autovia?

I nostri punti di forza

Azienda italiana
Ottima reputazione sul web e nel territorio
Crescita aziendale costante
Eco friendly
Visione internazionale
Struttura decisionale di alto livello
Partnership importanti
Network in continua espansione
Servizi e soluzione ad hoc
Azienda leader nel settore
Innovazione e strategia

Promotion box for autovia.it - Bari Aeroporto

Auto e furgoni

Noleggio per ogni esigenza quotidiana, sia privata che professionale

Dobra

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Baz problemowy zwrot samochodu

Baz problemowy zwrot samochodu

17 czerwca 2026

Dear Customer,
we are glad that your experience with our company was satisfactory. Thank you for your review.

Everything was great

Everything was great. Friendly service, fast and efficient. I recommend it.

18 czerwca 2026

Dear Customer,
thank you for choosing Autovia and for taking the time to share your experience.

wszystko w pożądku

wszystko w pożądku

8 lutego 2026

Odpowiedź od autovia.it - Bari Aeroporto

Dear customer, we are pleased to know that your rental experience was smooth and satisfactory.

Super firma

Super firma

6 sierpnia 2025

Odpowiedź od autovia.it - Bari Aeroporto

Grazie per la sua recensione!

Il Team Autovia.

Wszystko przebiegło sprawnie i bez…

15 grudnia 2025

Odpowiedź od autovia.it - Bari Aeroporto

Dear customer, your feedback is greatly appreciated by our entire team. Thank you for choosing Autovia.

odradzam

Ze względu na problem z płatnością kartą kredytową kierowcy, firma nie chciała przyjąć żadnego proponowanego przez nas rozwiązania. Proponowaliśmy dopisanie drugiego kierowcy lub zmianę kierowcy i pobranie depozytu z innej karty kredytowej. Mieliśmy wykupione drogie ubezpieczenie (zewnętrzne) na ewentualne szkody, ale warunkiem wydania auta było wykupienie kolejnego dodatkowego ubezpieczenie za 500 EURO ..... więc odradzam i na pewno nigdy więcej nie skorzystam.

31 lipca 2025

Szanowny Kliencie,
dziękujemy za pozostawioną opinię.

Pragniemy podkreślić, że wymagania dotyczące wynajmu — w tym konieczność posiadania karty kredytowej na nazwisko głównego kierowcy — są jasno określone podczas procesu rezerwacji, zarówno na naszej stronie internetowej, jak i na stronach pośredników.

Proponowane przez Państwa rozwiązania nie są zgodne z naszymi warunkami wynajmu, dlatego nie mogliśmy ich zaakceptować.

Zachęcamy do ponownej weryfikacji tych informacji — jeśli uznają Państwo, że są one rzeczywiście jasno przedstawione, prosimy o usunięcie lub modyfikację komentarza, ponieważ może on wprowadzać innych klientów w błąd i szkodzić wizerunkowi firmy bez naszej winy.

Z poważaniem,
Zespół Autovia

Wynajem auta przez Ryanair z…

Wynajem auta przez Ryanair z ubezpieczeniem, na miejscu próba wciśnięcia swojego ubezpieczenia z argumentacją, że zewnętrznych nie honorują. Oględziny auta przed wynajmem - znaleźliśmy 3 wady nie zaznaczone przy przekazaniu - kazano nam samodzielnie obejrzeć auto bez obsługi Autovia i zrobienie filmów - musiałem wymusić na pracownikach wpisanie w protokół tych wad. Podczas wynajmowania auta prosiłem o fakturę na firmę - nie dostałem niczego ani na miejscu ani miesiąc od wynajmu. Zwrot blokady z karty miał być błyskawicznie był po 2 tygodniach. Szczerze odradzam.

13 maja 2025

Szanowny kliencie,
Nikt na miejscu nie probuje 'wciskac' ubezpieczenia. Polityka Ryianaira odnosnie ubezpieczen dotyczy zwrotu za ewentualna platnosc za szkode. Czyli Panstwo realnie w przypadku jakiejkolwiek szkody bylibyscie zobowiazani do zaplacenia Autovia, a pozniej prosic o zwrot do Ryanair. W przypadku naszego ubezpieczenia 'franchigia' sie zeruje i nie bylibyscie Panstwo zobowiazani do zadnych oplat. Biorac pod uwage fakt, ze Apulia jest regionem podwyzszonego ryzyka i bardzo czesto auta sa uszkadzane nasi pracownicy proponuja, a wrecz sugeruja Panstwu wykupienie dodatkowego ubezpieczenia i sa zobowiazani do sumiennego kontrolowania auta przy jego zwrocie. Jesli natomiast chodzi o fakture, to prosze uprzejmie o skontaktowanie sie z nami pod adresem customercare@autovia.it podajac nr umowy.

Z powazeniem,
Zespol Autovia

Wszystko OK

4 czerwca 2025

Szanowna Kliento,
Slicznie dziekujemy za pozytywna opinie i zapraszamy ponownie do kazdego z naszych oddzialow w calych Wloszech.
Z pozdrowieniami,
Zespol Autovia

Dear Customer,
Thank you for your feedback. We’re glad you had a good experience with us. We look forward to serving you again.
Best regards,
Autovia Team

Nie polecam czuję się naciągnięty

Nie polecam, zostałem obciążony za zarysowanie plastiku pod autem, o czym nie miałem pojęcia i tego nie zrobiłem. Firma nie udostępniła zdjęć z których wynikało że wcześniej tego nie było. Koszt prawie 300€. Komunikacja tragiczna.
Nie polecam, czuję się oszukany.

6 czerwca 2025

Szanowny Kliencie,
w trakcie naszej korespondencji udzieliliśmy odpowiedzi na wszystkie Pana pytania, mimo że dwukrotnie zakwestionował Pan nasze wyjaśnienia. Jak już wspomniano, nie udostępniamy zdjęć z poprzednich wynajmów – wszystkie istniejące uszkodzenia są zawsze zaznaczone na drugiej stronie umowy najmu.

Samochód, który Pan otrzymał, był niemal nowy, z przebiegiem poniżej 1 500 km (z czego pan zrobił dodatkowo 400 km). Uszkodzenie, którego dotyczy reklamacja, nie znajdowało sie pod spodem auta, lecz pod tylnym zderzakiem – było więc widoczne gołym okiem patrząc na samochód z tylu, nie wymagało kontroli pojazdu na podnosniku. Tego rodzaju zarysowania na nowym aucie są wyraźnie widoczne i z pewnością zostałyby odnotowane, gdyby były obecne wcześniej.

Zawsze zachęcamy naszych klientów do wykonania zdjęć pojazdu przy odbiorze, jako dodatkowego zabezpieczenia.

Z poważaniem,
Autovia Team

Najbardziej powolna obsługa na całym…

Najbardziej powolna obsługa na całym lotnisku. Staliśmy 1,5h. Wszystkie inne wypożyczalnie DAAWNO odprawiły klientów

1 maja 2025

Szanowny Kliencie,
Każdy z naszych klientów jest tak samo ważny, dlatego też staramy się zadedykować wszystkim należny czas, żeby odpowiednio wytłumaczyć całą procedurę. Przykro nam, że musiała Pani czekać 1,5 godziny — zdajemy sobie sprawę, że mogło być to uciążliwe, ale liczymy na to, że jakość pojazdu, cena oraz poziom obsługi personelu (w niektorych filiach nawet w jezyku polskim!) Wynagrodziły Pani czas oczekiwania.

Mamy nadzieję, że będziemy mogli wykazać się szybszym czasem obsługi przy kolejnym wynajmie!

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół Autovia

Sprawna i miła obsługa

Sprawna i miła obsługa

2 lutego 2025

Odpowiedź od autovia.it - Bari Aeroporto

Thank you so much for your 5 star review! We are happy that your experience with Autovia was positive and that our service met your expectations. We are waiting for you for your next rental!

Nie polecam !!!!

Nie zwracają kaucji. Wysyłają potwierdzenie a pieniędzy brak na koncie.
Oszuści. Nie polecam !!!

9 listopada 2024

Firma może i prężnie działa ale też…

Firma może i prężnie działa ale też nieźle oszukują! Mam przykre doświadczenia z wypożyczeniem auta a mianowicie ze zwrotem kaucji bo minęły już ponad dwa miesiące a 700 euro na koncie brak! Oszuści nie wypożyczajcie od nich!

7 czerwca 2024

Non hanno restituito la cauzione di 100 euro

Non consiglio i ladri, fate attenzione! Dopo 3 mesi non mi hanno ancora rimborsato il deposito di 100 euro. Li ho chiamati e hanno finto di essere stupidi. Ho scritto tre email e non rispondono. Hanno detto che il deposito sarebbe stato rimborsato automaticamente entro un mese e ciò non è avvenuto. Ho chiesto che mi venisse inviata via e-mail la conferma della transazione e non l'ho ricevuta neanche io. Ho chiamato la mia banca e mi hanno confermato che non c'era alcuna ricevuta. 😂 Numero di prenotazione 202401119717
LADRI, LADRI, LADRI! 🤠

Nie polecam złodzieje, uważajcie! po 3 miesiącach nadal nie oddali mi 100 Euro kaucji. Dzwoniłem do nich udają głupich. Napisałem trzy maile i nie odpisują. Mówili, że do miesiąca kaucja jest zwracana automatycznie i to się nie wydarzyło. Prosiłem o wysłanie mi potwierdzenia transakcji na maila i tego też nie dostałem. Dzwoniłem do swojego banku i potwierdzili, że żadnych wpływów od nich nie było. 😂 Numer rezerwacji 202401119717
ZłODZIEJE, ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE! 🤠

10 marca 2024

Everything

Everything, from the pick-up to the return was ok:)

18 grudnia 2022

Odpowiedź od autovia.it - Bari Aeroporto

Dear Customer, thank you for your positive review, for us it is very important to keep our level of customer service monitored. Autovia srl

Całkiem sprawna obsługa

Całkiem sprawna obsługa. Nie powiedzieli gdzie schowali dokumenty auta, ale policja była wyrozumiała. Szkoda że, informacja na lotnisku wprowadza w błąd o lokalizacji biura i trzeba się nachodzić. Auto czyste, sprawne. Skorzystam ponownie.

15 listopada 2021

Bezproblemowy wynajem

Bezproblemowy wynajem, bardzo miła obsługa

18 października 2021

Odpowiedź od autovia.it - Bari Aeroporto

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (901 recenzji)