Flannels Recenzje

4. Sklep z torebkami
  5. Sklep z odzieżą męską
  6. Sklep z butami

O Flannels

Flannels is the UK's largest independent luxury retail group, specialising in contemporary men's and women's designer clothing, footwear and accessories.

Customer Service Opening Hours

• Unit A, Brook Park East, NG20 8RY, Shirebrook, Zjednoczone Królestwo

• flannels.com

Średnia

107 tys. recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

(107 081)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8823

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

FLAN40000085347489

FLAN40000085347489
I still haven't received my order. Where is it?

27 listopada 2024

Hi Maciej.

Thanks for taking the time to give us some feedback.

We’re sorry to hear you have not yet received your order. This was really
disappointing to hear, and we’d love the opportunity to discuss this further.

I’ve gone ahead and dropped you a message via email with a subject line of ‘Your
Recent Trustpilot Review’.

If you can reply to this our team would love to get to the bottom of this issue
and help you further.

The situation you’ve described is not the type of service to expect when
shopping at Flannels.

Kind Regards
Amber
Customer Service Advisor

Poniżej wszelkiej krytyki

Poniżej wszelkiej krytyki. Czyli o tym co zrobić, aby na dobre stracić klienta... Przedmiot w "przedsprzedaży" to nic innego jak pobieranie pieniędzy od klienta za przedmiot, którego nie ma na stocku, dodatkowo nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będzie... Gdybym się nie odezwała, nie wiem do kiedy czekałabym, żeby się o tym dowiedzieć. Musiałam sama napisać - przedmiot opłacony, zero informacji o wysyłce. Napisałam do obsługi klienta i dostałam taką właśnie bezczelną odpowiedź. Jeszcze łaskawie dopuszczają możliwość anulowania transakcji... Nie wspomnę już, że sporo przepłaciłam za drugi przedmiot, który zamówiłam u nich tylko i wyłącznie dlatego, że opłacało się zamówić go wraz z tym, którego nie otrzymałam (koszt wysyłki). Zobaczymy jak będzie ze zwrotem pieniędzy. Trzymajcie się z daleka, nie wierzcie w żadne przedsprzedaże i promocje... A najlepiej po prostu... trzymajcie się z daleka całkiem. Może choć na tyle zda się moje niemiłe z nimi doświadczenie, że ostrzegę innych.

6 kwietnia 2024

Hi Paulina,

Thank you for taking the time to leave us this review.

We’re sorry to hear that you did not receive an update on your pre order, we
understand this can be concerning for you.

I have since contacted you personally and will work to get this matter resolved
for you.

Kind Regards,
Customer Services

Ja czekam na drugą paczkę z butami i…

Ja czekam na drugą paczkę z butami i znowu scancelowali mi przesyłkę nawet nie podając przyczyny 😳

1 lutego 2024

Good afternoon,

Thank you for taking the time to leave a review.

I am so sorry to hear about the recent experience you have had with us. Please
accept my apologies.

I have reached out via email to discuss this with you further.

I will be looking forward to hearing from you.

Kind Regards,

Sopiko
Customer Service

Tragedia

Strasznie , moja paczka zaginęła, musiałem się prosić o swoje pieniądze a potem powiedzieli że wyślą druga paczek to skasowali drugi raz za paczeke , i nie wysłali mi butów i znów dzwoniłem i się prosiłem o swoje pieniądze ( to nie moja wina była że zginęła paczka ) i tak do jednej paczki trzeba było dwa razy płacić za przesyłkę a i tak nie dostałem wszystkiego, tragedia

2 lipca 2022

Szybka realizacja zamówienia

Szybka realizacja zamówienia. Polecam

1 listopada 2021

Hi Wioletta,

Thank you for your great review.

It's great to hear that you were happy with the service you have received.

If you need any help in the future please let us know.

We hope to hear from you again soon.

Kind regards,

Rebecca,

Tessuti Online Review Team.

👌👌💪👍

👌👌👌👌👌👌👌👌💪💪💪💪💪💪👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

10 czerwca 2021

Hi,

Thank you for taking the time to leave us this review.

We're happy you rate us!

Thank you for shopping with Flannels.

Kind Regards
Cory

Super

Sprawnie , szybko, doskonale. Dziękuję.

3 października 2020

Hi,

Thank you for the great 5* review. We appreciate all feedback.

Thank you. Devonn from the Flannels team.

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (107 081 recenzji)