O Simply.com
Hos Simply.com sikrer du din hjemmeside et sikkert og stabilt sted på nettet. Til en pris hvor alle kan være med.
Om Simply.com

- Bedst til prisen
- Hos Simply.com får du et webhotel der kan det hele, til nogle af branchens bedste priser.
- 1-Click WordPress
- Installer WordPress, Drupal, Joomla mfl. med blot ét enkelt klik! Kom nemt igang på få sekunder.
- Hjemmesidedesigner
- Vi har gjort det simpelt at designe din egen hjemmeside. Med få klik kan du tilføje, fjerne og flytte rundt på det indhold, som du ønsker, at der skal blive vist på din hjemmeside.
- PHP - MySQL
- Vores servere er fuldt kompatible med WordPress og andre systemer. Vi gør alt for at sikre vores kunder en problemfri hostingoplevelse.
- ASP & ASP.NET
- Vores servere understøtter ASP / ASP.NET. Det betyder du uden problem kan installere eks. Umbraco eller BlogEngine.NET.
- Daglig backup
- Sikkerheden af dine data er vores højeste prioritet, vi sørger for fuld daglig backup af alt!
Dania
- simply.com
Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca
Bardzo mocne wsparcie administratorów
Bardzo mocne wsparcie administratorów. Szybkie informacje zwrotne. Polecam.
Prostota do perfekcji
Chcesz domenę, to kupujesz ją po idealnej cenie, bez jakiś zbędnych dodatków, które podnoszą koszt. Interfejs nie jest przejrzysty bez miliona niepotrzebnych funkcji. Natychmiastowa pomoc od działu wsparcia.
Dobre usługi
Dobre usługi, porządny support, działa bez ciągnięcia spraw w długich odstępach czasu.
Perfect 👍👍