Reakcja na opinię
Vi har haft to fantastiske ture til USA med Tina Stokholm Væggemose som vores kontaktperson hos Benns. Hun har været en stor hjælp både før, under og efter rejsen. Kæmpe anbefaling.
Lægårdvej 86, 7500, Holstebro, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Vi fik en fantastisk sølvbryllupsrejse med MS Treasure, igennem Benns. Vores oprindelige destination til Mosel og Rhinen blev aflyst og erstattet af en tur gennem Holland og Belgien. Det var ikke det vi havde drømt om, men omstændighederne omkring manglende vand i europæiske floder gjorde at turen blev ændret. Et fantastisk skib, med uovertruffen service og mad.
Eneste minus var det overnatnings hotel, som Benns havde booket i Nijmegen. Det lå klods op af banegården med meget støj og generelt dårlig service. Det skal i ikke bruge en anden gang.
Vi bestiller helt sikkert igen ved Benns, forhåbentlig så vi kan få vores tur på Mosel og Rhinen😀

Odpowiedź od BENNS
Takket være Marlenes professionelle arbejde blev turen gennemført til vores fulde tilfredshed - gennemført service - og vi vender gerne tilbage til Benn's Rejser en anden gang !

Odpowiedź od BENNS
Vi har haft den mest fantastiske tur til Sydkorea og Japan i 22 dage og Benns hjalp os hele vejen igennem. Alt spillede efter det spændende program Benns havde strikket sammen til os. Vi fik oplevet en masse af det autentiske Japan. Vi vil til enhver tid kontakte Benns igen, når vi skal på et nyt eventyr.

Odpowiedź od BENNS
Hjemme efter en fantastisk ferie. 3 uger i Australien sammen med børn, svigerbørn og børnebørn. Herefter havde vi gamle en uge hvor vi besøgte gamle venner og kørte fra Brisbane til Sydney. Herfra fløj vi til Bangkok og tilbragte en uge der inden turen gik hjemad. Så en total skræddersyet rejse, hvor vi kombinerede pakkerejse med egen planlægning.
Benns Rejser (Maria) havde lavet turen for os, og alt fungerede, selv da de kontaktede os 4 uger før afrejse og gjorde opmærksom på at UM frarådede transit i Dubai, så blev alle vores flybilletter lavet om uden omkostninger for os.

Odpowiedź od BENNS
Har lige haft 3,5 uge i USA på roadtrip. Alt er forløbet super godt, lige fra første dialog med Benns til hele rejsen. Når man har spørgsmål, ændringer, ønsker og andet reagerer de super hurtigt. En stor tak til Patrick N. som har haft en kæmpe andel i at vi endte med at vælge Benns

Odpowiedź od BENNS
Alt var super let og gennemført planlagt, vi havde en fantastisk ferie

Odpowiedź od BENNS
En fantastisk planlægning. Masser af forslag til hvad man skal se og prioritere på turen. En rigtig fornuftig disponering af tiden på ferien

Odpowiedź od BENNS
Min 15årige søn og jeg skulle til Malaysia og Singapore .En tur hvor alt var designet af mig og Benns.....grundet være Trump og Irans præstryre blev det pludselig en kompliseret affære pga af lukkede luftrum og flyaflysninger.....men vi gav ikke og med hjælp fra Benns dygtige folk et åbent sind og en lille portion held fik vi en fantastisk tur med eventyr:kuala lumpor vildt sjov by .Rompin regnskov 65 mill år gammel regnskov ubeskriveligt.Rawa island bounty ø med 1 resort.jeg troede ikke at der var sådanne perler af ren bære dygtighed skønhed tilbage(det er der) must see ....afslutning i Singapore.igen vildt sjov spændende by og så kom vi endda på deres 61 årige fødselsdag...en ung nation.sikke en aften.....men alle disse fantastiske oplevelser ville ikke være muligt uden vores ligeså fantastiske guider .tusinde tak til dem og Benns for at gøre disse 14 dage til en milepæl i min søns unge liv og endnu et eventyr for mig😊😄🙂

Odpowiedź od BENNS
Særdeles god vejledning og hjælp fra rejsekonsulenter. Et seriøst rejsebureau.

Odpowiedź od BENNS
vores rejse var ualmindelig godt tilrettelagt alt fungerede godt og klappede som forventet, ingen små overraskelser, vel done Patrick
Kæmpe anbefaling og tak til Benns, herunder deres konsulent Lotte.
Vi har haft en fantastisk 7 uger lang rejse rundt i USA. Det har været så godt planlagt og har gjort turen så nem og behagelig. Super gode hoteller med perfekte beliggenheder, super RV og bil leje.
Tak for turen 👌

Odpowiedź od BENNS
Bestilte 1 år før avreise, 8 voksne og 5 barn til Japan ( Osaka/Tokyo) en reise til nesten 500.000 nok. Vi ble satt på forskjellige steder på flyet, Hoved grunn til å bruke selskap til turen er fordi man vil sitte samlet på fly og få hotellrom samlet. Dette greide de ikke å hotellet i Tokyo med mindre interesse for barn. ( trendy for ungdom ) og billetter til arangemanger som hadde feil års tall, ble endret men da hadde vi booket andre ting. Spurte flere ganger om spesielle restauranter da vi hadde 3 bursdager der. Ingenting kom, kan dokumentere alt på mail. Den jobben fra Benns var slett og dårlig. Dette greier de fleste å gjøre på nett selv. Mvh Trond Knudsen

Odpowiedź od BENNS
En rejsekonsulent skræddersyede en rejse til Australien til os.
Der var virkelig god kommunikation hele vejen. Vi havde brug for hjælp mens vi var der og her var servicen i top og en konsulent hjalp os i dk med at løse vores udfordring. Vi kan kun anbefale Benns og vi vil helt sikkert bruge dem igen hvis vi skal på en rejse.

Odpowiedź od BENNS
Aftaler overholdes. Hurtig opfølgning. Alt foregår professionelt og med dygtige aktører i DK og på destinationerne. Føler mig tryg ved at bestille en grupperejse igennem BENNS.

Odpowiedź od BENNS
Igen kan vi kun give Benn,s Rejser 5 Stjerner for et fantastisk krydstogt med Explora Joureys 1.
Charlotte hos Benn,s Rejser fiksede lige et super hotel inden krydstoget og hjemover via Barcelona.

Odpowiedź od BENNS
Særlig tak til Matias H for hurtig og professionel assistance.

Odpowiedź od BENNS
Super serviceminded hjælp, da vi havde nogle specielle krav til booking af ferien. En utrolig velsammensat pakke af aktiviteter på selve rejsen.

Odpowiedź od BENNS
Vi havde et rigtig godt samarbejde med rejsearrangøren i forbindelse med vores studietur til Madrid. Planlægningen fungerede meget professionelt, og de havde styr på selv de små detaljer undervejs. Kommunikation var hurtig, venlig og løsningsorienteret, og man kunne tydeligt mærke, at de har stor erfaring med studieture og skolegrupper.
Det, der især gjorde indtryk, var deres fleksibilitet. I 11th hour lykkedes det dem at finde flybilletter og pladser til elever, så alle kunne komme med – noget der ellers kunne have været meget vanskeligt med en stor gruppe. Det skabte stor tryghed i planlægningen.
Vi boede på room00 Ventura Hostel, som ligger meget centralt i Madrid, hvilket fungerede rigtig godt i forhold til transport, seværdigheder og restauranter. Personalet var søde og hjælpsomme, og rengøringen var generelt fin. Der ligger også en rigtig god bistro ved siden af, og området har mange gode spisesteder.
Der var dog også enkelte ting, som kunne være bedre. Morgenmaden var ret begrænset, der var en del støj fra andre grupper, og der var en let lugt af kloak nogle steder. På terrassen (som ellers er et fint område) lå der også efterladte cigaretskodder, selvom området er indhegnet.
Vi havde en rigtig god udflugt til Valle de Cuelgamuros, hvor transporten med bus fungerede fint, og vi var også heldige med flot vejr, hvilket gjorde oplevelserne endnu bedre.
Samlet set en rigtig god tur og et meget professionelt samarbejde med rejsearrangøren, som vi bestemt gerne vil bruge igen.