Zastanawiałam się, czy ryzykować zakupy w mało znanym sklepie, ale teraz, kiedy już otrzymałam buty mogę napisać, że było warto. Szybka dostawa, bdb cena, świetne buty. Polecam sklep! :)
Zamówiłem buty prawie tydzień temu i zamówienie jest cały czas w trakcie realizacji. Opłacone z góry wszytko jak należy i nic.
We power international ecommerce From Shopping to Shipping
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Sportamore
Buty okazały się za małe i niema możliwości ani etykiety do odesłania towaru.
Plik z odstapieniem umowy nie otwiera się.
Na maile nikt nie odpowiada.
Sprawe zgłaszam do rzecznika praw konsumenta.

Odpowiedź od Sportamore
Zamówiłam buty ugg 8 listopada. Buty dotarły po 3 tygodniach. Nie są orginalne. Brak możliwości kontaktu ze sprzedającym, brak formularza zwrotu. Zgłosiłam sprawę na policję, chce odzyskać pieniądze
Dzwoniłam, pisałam maile… zero kontaktu

Odpowiedź od Sportamore
Buty są za małe, chcę zwrócić, ale brak informacji na jaki adres odesłać. Przez dwa tygodnie wysyłałam maila z prośbą o informację, ale żadnej informacji nie uzyskałam. Nie polecam, to jest oszustwo. Sprawę zgłoszę rzecznikowi praw konsumenta.
Próbujemy odesłać buty które są za duże. Nie można pobrać oświadczenia o odstąpieniu od umowy, pojawia się błąd jak by specjalnie tak wysłano
Żadnych informacji zwrotnych w tej sprawie
Termin zwrotu mija
Zgłosimy sprawę do urzędu ochrony konsumentów na pewno nie zostawimy tego tak po prostu
Zdecydowanie nie polecamy tego sklepu
Jeśli będzie trzeba zgłosić sprawę na policję też to zrobimy

Odpowiedź od Sportamore
Dramat.Buty są nieprawdziwe! zamówione 10 marca przyszły dziś w pogietym kartonie.tragedia ,nie polecam!!!

Odpowiedź od Sportamore
zamówiłam buty dla dziecka na które mimo że były dostępne czekałam miesiąc
Buty przyszły - okazało się, że są za małe
Reklamacja złożona a sprzedawca milczy in nie odpowiada od miesiąca na e maila

Odpowiedź od Sportamore
Zamówiłam buty 3 tygodnie temu buty dalej widnieją jako przygotowane, kontakt ze sklepem jest znikomy odpisuję krótkimi zdaniami jakby chciał grać na czas. Mało profesjonalne podejście. Od kilku dni się proszę o wysłanie moim butów dalej nic. Ewidetnie ta strona nie jest profesjonalna z legalnością też bym uważała.

Odpowiedź od Sportamore
Zapisałam się do Newslettera, aby otrzymać kod rabatowy, który nigdy do mnie nie dotarł. Na maile nikt nie odpisuje, pomimo wielokrotnych wiadomości z mojej strony. Zamówienie opłacone - nie mam żadnych informacji odnośnie statusu zamówienia, wszystko wygląda bardzo podejrzanie.
Edytuję : Po interwencji przyszła odpowiedź, paczka została doręczona w ciągu kilku dni, ale kod rabatowy za zapis do NL nigdy nie dotarł.

Odpowiedź od Sportamore
Taka jest sytuacja. Kupiłam buty na Czarny Piątek.
Czekałam na buty miesiąc, choć na stronie jest napisane, że będą w ciągu 14 dni. Odpowiedzi na wiadomości dotyczące czasu trwania dostawy były udzielane szybko.
Otrzymałam buty, ale nie pasowały do mnie.
Na stronie jest napisane, że w ciągu 14 dni od daty otrzymania przesyłki można do nich napisać mailem i przesłać dokument zwrotu, jeśli coś będzie nie pasować.
Zrobiłam tak.
Problem w tym, że nikt mi nigdzie nie odpowiada.
Proszę o pilny kontakt ze mną.

Odpowiedź od Sportamore
Nie polecam. Przesyłka nie dotarła. Zwrotu pieniędzy nie mam. Sklep to totalna porażka. Oszusci.

Odpowiedź od Sportamore
Zamówiłam dwie pary butów opłaciłam z gory blikiem ,przyszła jedna para buty całe podklejone nitki na wierzchu masakra!!! Druga.para wcale nie przyszła ,formularz do zwrotu nie dołączony !!!!!! Proszę o natychmiastowy zwrot gotówki!!!!!!!

Odpowiedź od Sportamore
Złożyłem zamówienie i wkrótce minie miesiąc, odkąd zamówienie nigdy nie dotarło!
Czekam na odpowiedź ze sklepu! Jak długo mogę czekać? Napiszę do nich o zwrot pieniędzy! Nigdy wcześniej nie spotkałem się z takim nieprofesjonalizmem! Wysłano mi również paczkę z numerem DPD, a nie UPS, a paczka nigdy nie została przekazana firmie kurierskiej! Czuję się oszukany!

Odpowiedź od Sportamore
Totalna porażka, zamówienie złożyłam 11.11.2023 r., dziś jest 15.12.2023 r. I przesyłki nadal nie ma. Pisałam co parę dni ciągle mnie utwierdzali ze paczka przyjdzie do pon, wt, piątku. W koncu sama sprawdziłam na DPD i okazało się, że numer paczki istnieje (chociaż tyle😡) ale paczka jeszcze nie nadana, także nie wiem ile będę jeszcze czekać. Generalnie zażądałam zwrotu gotówki bo to już jest kpina i czekam na odp....Firma TOTALNA porażka☹️

Odpowiedź od Sportamore
Bardzo udane zakupy w Państwa sklepie. Kurtka dostarczona bardzo szybciutko, piękna, wiec jestem bardzo zadowolona. Maile o etapach realizacji zamówienia. Wszystko profesjonalnie, sprawnie. Tak jak powinno być, by klient czuł się bezpiecznie i spokojnie.

Odpowiedź od Sportamore
Buty przyszły po 3 dniach, zamówiłem Nike air max bolt, przyszło w takim kolorze i rozmiarze jak wybrałem, wszystko się zgadza, nie jestem w stanie ocenić czy buty są oryginalne ale myślę że tak. Polecam, warto.

Odpowiedź od Sportamore
Wszystko zgodnie z opisem! Transakcja przebiegła pomyślnie .polecam zdecydowanie