Reakcja na opinię
Jeg har været kunde hos Forsia Forsikring siden 31. maj 2026 og har allerede måttet kontakte dem telefonisk flere gange, fordi de ikke opkræver det korrekte beløb for mine forsikringer. Ved mit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Steen Reinhold kontaktede os, da vi ville flytte fra Forsia til andet selskab. Da vi gennemgik policen en for en, fandt vi ud af, at nyt selskab, slet ikke levede op til det de havde fortalt på mød... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Forsia Forsikring er forsikring for alle. I mere end 165 år har vi håndteret forsikringer med personlig og nærværende rådgivning, der giver dig tryghed til at leve dit liv, som du ønsker det.
I en verden i konstant forandring hjælper vi med, at du har præcis den forsikring, du har brug for – ikke mere, ikke mindre. Vi tilbyder de mest relevante forsikringsløsninger til fornuftige priser, skadeforebyggende rådgivning og effektiv skadebehandling – formidlet af mennesker til mennesker.
Ingen skal stå alene, når uheldet er ude. Derfor besvares vores telefon af engagerede medarbejdere, og derfor investerer vi i digitale løsninger, der forstærker vores tilgængelighed og reaktionstid, så vi altid er til rådighed. Vi har f.eks. udviklet ForsiaTjek – din digitale forsikringsrådgiver, som kan give dig en personlig anbefaling til valg af forsikringer, sammensat ud fra data omkring dig og andre som dig. Du kan benytte ForsiaTjek døgnet rundt, beregne din pris og bestille med det samme. Nemmere bliver et forsikringstjek ikke.
Hos Forsia Forsikring er vi ca. 180 medarbejdere, der arbejder ud fra 4 afdelinger i Aabenraa, Odense, Esbjerg og København.
Kontakt os på tlf. 98 98 98 98, info@forsia.dk eller få et ForsiaTjek på forsia.dk/tjek/
Jens Terp-Nielsens Vej 13, 6200, Aabenraa, Dania

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Har i dag fået et mundtligt tilbudt på ejerskifteforsikring. Dette vil jeg gerne tage imod, da det er et tilbud jeg er tilfreds med.
Kunderådgiver spørger til husforsikring, hvilket jeg afviser, da jeg har en et andet sted. Gentager at jeg kun er interesseret i ejerskifte.
Modtager en mail, hvor jeg skal logge ind via hjemmesiden og godkende.
Kunderådgiverne skriver, han har “tilladt sig” også at lave tilbud på husforsikring.
Jeg kan ikke godkende andet end det samlede tilbud. Jeg har i forvejen nævnt for kunderådgiver at jeg har været lidt langsom og skal have godkendt ejerskifte hurtigt. Nu skal jeg vente til mandag, før jeg kan komme i kontakt med dem og få fjernet et tilbud, jeg meget specifikt bad om ikke at få og ikke kan afvise, når jeg vil godkende det andet tilbud.
Det er under al kritik at forsøge at “snyde” sig til, at jeg også lige godkender husforsikring.

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Jeg valgte at skifte til Forsia efter, at jeg havde en rigtig behagelig samtale med Emil Thinggaard. Vi talte mine forsikringer i gennem, han tog sig god tid, og jeg endte med et tilbud, der var langt billigere, men også bedre dækkende end mine nuværende forsikringer. Så jeg er glad og tilfreds 😊

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Jeg er meget tilfreds med Forsias kundeservice. Jeg har fornyeligt haft en rigtig god dialog med Frederik Marinus Rasmussen i forbindelse med huskøb og ejerskifte forsikring mm. I samme forbindelse gennemgik vi alle vores forsikringer og vi endte med at spare 4000 kr. om året. Kæmpe anbefaling at bruge forsia forsikring herfra.

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Behagelig samtale med Jacob, vidste hvad han snakkede om og jeg kunne spare flere tusinde kroner om året. Så jeg er nu hermed flyttet tilbyden pr. 01.10.2026

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Super hurtig og men skadesbehandling i forbindelse med haglskader.

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Meget dårlig og ubehagelig kundeservice
Jeg kontaktede Forsia, fordi jeg ønskede at flytte min kones forsikringer til dem. I stedet for en ordentlig og venlig behandling fik vi at vide, at de ikke ville tilbyde hende forsikring, fordi hun angiveligt skulle have et skyldigt beløb hos et andet forsikringsselskab.
Det undrer os meget, da vi ikke kan genkende, at vi skulle have ubetalte regninger hos et andet selskab. Vi har heller ikke fået en ordentlig forklaring eller dokumentation for, hvilket selskab eller hvilket beløb der skulle være tale om.
Da jeg forsøgte at få sagen forklaret, oplevede jeg kundeservicen som meget sur og ubehagelig. Man forventer som kunde at blive mødt ordentligt og få mulighed for at afklare eventuelle fejl – især når der bliver fremsat oplysninger om, at man skulle skylde penge.
På baggrund af denne oplevelse har jeg bestemt ikke fået lyst til at blive kunde hos Forsia. En meget skuffende behandling af en potentiel ny kunde.

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Ved mit seneste opkald den 3. august fik jeg oplyst, at systemet i løbet af august automatisk ville tilbageføre det forkert opkrævede beløb. Nu er der gået over to uger, og det er stadig ikke sket.
Jeg har kun været kunde i et par måneder, og det bekymrer mig, at der allerede er problemer, før jeg overhovedet har haft behov for at bruge forsikringerne. Hvis noget så basalt som en opkrævning driller, er det svært at have tillid til, at en skadesag bliver håndteret bedre.
Forsikring bør være enkelt — ikke besværligt.

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Har haft brug for vores forsikring, alt fungerede perfekt, kommunikation vedrørende skaden, omfanget af opgaven, samarbejdet mellem virksomhed og forsikringsselskab.
Rigtig god oplevelse og dialog med Forsia forsikring og Christina (Risikokonsulent / Skadebehandler)
Hilsen Thomas

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Jeg er ny kunde hos Fosia og har kun haft mine forsikringer ca 6 mdr. Jeg har allerede haft behov for at benytte min bil forsikring og rejseforsikring. Alt er gået som smurt og alt er overholdt. Det bedste er den direkte linie man har til sin egen rådgiver. Jeg har haft brug for råd og vejledning og det har jeg fået til UG. Jeg var nemlig også nervøs for hvordan sagerne ville blive behandlet når uheldet var ude men det er virkelig bare gået godt.

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Dette er bare toppet af det isbjerg, der gemmer sig under overfladen, af de 70 selvskabet, der er skudt op siden 2024.
Der er Forsia ingen undtagelse, og hvad værst er, man ser det først, når skaden er sket.
De har selvom, de siger noget andet, en del i min sag, og manges andres, der vil komme, hvis ikke man stopper med at være for passiv.
Jeg forstår ikke at man lave en anmeldelse, på baggrund af et forsikringsskifte, for det er det eneste jeg læser, for præmissen er noget andet, når man har brug for dem.
Jeg vil på det kraftigste fraråde, alt modtagelse af tilbud, uden at kontrollere det grundigt, at det passer med de dækninger, man før har haft, ellers starter det store problemer, hvilket jeg har oplevet helt fra starten af, og påtalt over for rådgiver, og nu står jeg til at lide, et kæmpe tab, fordi medarbejderen ikke, har gjort hvad der var aftalt, og jeg har derfor angivet en klage, som det første i nævnesthus, som det første, når man bliver mødt, med tavshed og afvisning, af erstatning og bevismaterialet, på optaget samtaler.
For mig er det en meget, grim sag da jeg bliver mødt, med latterlig gørelse, og belaster mig psykisk, hvilket jeg har påtalt, fra starten af, der ikke er plads til i mit liv, med. Ptsd
Forsikringsselskaber skal være loyale, retfærdige, og handle ud fra go skik og ordentlighed. Det er jeg på ingen måder blevet mødt med, hverken fra fælles forsikring ellers forsia, som de formidler for.
Så igen hvordan kan man lave en andmeldse på noget man ikke har gjort brug af endnu.
Har haft forsikringer i over 36 år, uden skader, og nu hvor man har brug for dem, er de der ikke for en.
Opfølgning:
præmissen er tydeligt, sælg så mange forsikringer så muligt for fosia, lyv alt det du kan, og hvis kunden ikke, kontrollere hvad der er blevet aftalt, og skriver under. Finder de først ud af hvor dårligt dækket de er, når man får brug for ens forsikring.
Man kan på ingen måder, straffe dem ved at stævne dem, da de ikke bliver, opkrævet beløbet for ens advokat, hvis de taber en sag. Tilbage holder beviser.
Tag min anmeldelse alvorligt, for du vil ende med et tab, i den sidste ende.
Tænk at det er de ansattes, og ledelsen faglig stolthed, at lyve og bedrage deres kunder.
Svar til dig som ejer Fælles forsikring, som en del af det komplot med Forsia
Sidst jeg kontrollerede, hvad jeg har betalt for, stod der dato for perioden, af hvad jeg havde betalt for, hvilket er et år. At i så ikke mener, jeg har krav på at være helårs forsikret, på det køre tøj, er vel også en fejl, som alle de andre ting.
Hvad i kan gøre bedre, er at finde jer en anden levevej, end at snyde, og bedrage folk penge, for ting som man betaler, og finder tryghed i.
Jeg lever i en konstant, frygt for at mit hus skulle brænde med, til grunden og jeg, først der vil finde, ud af i ikke har, dækket mig som aftalt, indtil jeg er ude af jeres klør.
Tænk lidt over det, eller bare forsæt med at være ligeglad, istedet for at handle, og være loyal og fair, som et forsikring selskab skal være.
Nå jeg må jeg gøre opmærksom på, at det er strafbart at lyve, som forsikrings formidler.
Det måske derfor, i nægter at udlevere, den agtindsigt jeg har bedt om, med optaget samtaler?

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Jeg er meget begejstret som relativ ny kunde i Forsia. Jeg er helkunde og havde for nylig en skade på huset med en raket og hele forløbet kørte snorlige hos Forsia fra start til slut. Det er rart at vide de har ens ryg når uheldet er ude

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Steen Reinhold kontaktede os, da vi ville flytte fra Forsia til andet selskab.
Da vi gennemgik policen en for en, fandt vi ud af, at nyt selskab, slet ikke levede op til det de havde fortalt på mødet, samt forringede vores forsikring, så de næsten kunne matche priserne i dem fra Forsia.
Så igen tak Steen for din oprigtighed og tålmodighed med vores mange spørgsmål. 👍💪👍

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
De dækkede bare så fint og hurtigt min skade på mit tag, som blæste af mit træanneks.
Ingen bøvl undervejs. Alt gik strygende.

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Hvor er det skønt at opleve, at tingene bare glider.
Vi havde en stormskade på sommerhus, hvor udlejningsbureauet får det ordnet og sender os faktura herpå.
Den sender vi til Forsia - og ugen efter er alt i orden.

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Havde et par spørgsmål til nuværende og ny forsikring, og Magnus var som altid, knivskarp og ærlig! Jeg fik svar på mine spørgsmål og må igen bare give mine bedste anbefalinger til Magnus og Forsia ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Forsia Forsikring A/S
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Mathias Ljungstrøm hos Forsia Forsikring, da jeg blev ringet op iforbindelse med forsikringsskifte. Vi havde en god dialog. Mathias var høflig og imødekommende fra første sekund, jeg følte mig tryg i samtalen. Mathias virker meget professionel, udviser empati og tillid. Mathias lyttede til vores behov og tog sig tid til at gennemgå mulighederne.
Vi følte os godt behandlet under denne opstarts proces. Tak til Mathias.