Banner for Samsung Electronics Danmark

Samsung Electronics Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Gud - de mest inkompetente mennesker på jorden. Umuligt at komme i kontakt med kundeservice. Køber du en sprit ny samsung vaskemaskine kan du bruge over 3 timer på at troubleshooter hvordan at... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

købte i elgiganten en samsung galaxy s10 lite incl tastatur-cover, et tastatur-cover som så skulle komme med posten direkte fra samsung..... men den blev jeg så snydt godt og grundig for, her 6 md ef... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

1. Firma elektroniczna
  2. Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
  3. Sklep z telefonami komórkowymi
  4. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden udvikler og innoverer alt fra TV, digital skiltning, smartphones, wearables, tablets, husholdningsapparater, netværkssystemer, hukommelse, samt systemkredsløb og chipfremstilling. Samsung udvikler også medicinske billedbehandling, klimaløsninger (HVAC) og robotteknologi, imens der skabes innovative bil- og lydprodukter gennem Harman. Gennem SmartThings-økosystemet, åbent samarbejde med partnere og integration af AI på tværs af sin produktportefølje tilbyder Samsung en problemfri og intelligent forbundet oplevelse.

Samsung Support

Brug for hjælp? Besøg vores supportside, så hjælper vi dig videre.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 92

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

købte i elgiganten en samsung galaxy…

men den blev jeg så snydt godt og grundig for, her 6 md efter er der stadig ingen cover kommet.....trods der i maj i samsung chatten blev lovet at den var på vej.....

24 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg er virkelig glad for mit nye TV og…

Jeg er virkelig glad for mit nye TV og meget tilfreds med mit køb. Det har været en fornøjelse at få det hjem og tage det i brug. Billedet er rigtig flot, og det er en fornøjelse at se både film, serier og almindeligt TV på det. Det lever helt op til mine forventninger, og jeg synes, jeg har gjort et rigtig godt køb.

Jeg er især glad for, at det både er flot at se på og fungerer godt i hverdagen. Det er dejligt at kunne sætte sig til rette og nyde sine yndlingsprogrammer på et TV, man er glad for.

Alt i alt er jeg meget tilfreds og kan varmt anbefale det til andre, der overvejer at købe et nyt TV. 😊

6 września 2026
Oceniono na 1 z 5

Der er gået 2 måneder og ikke fået min…

Der er gået 2 måneder og ikke fået min vare

3 sierpnia 2026

Hej!

Vi beklager, at du har måttet vente på din levering. En så lang ventetid er bestemt ikke normalt. Du kan enten besvare vores anmodning om yderligere oplysninger, så vi kan undersøge sagen nærmere og vende tilbage til dig, eller kontakte Samsung Support, som du finder her: https://www.samsung.com/dk/support/contact/

Ovndør i 3 år gammel ovn eksploderer

Ovndør (glasset) i 3 år gammel ovn eksploderer under brug af pyrolyse. Mega utrygt og kan da bare ikke passe at produktet allerede skal repareres eller udskiftes. Garantien gælder desværre ikke længere. Køb ikke!

22 sierpnia 2026

Hej,

Det var meget trist at høre om din oplevelse med din ovn. Det bør naturligvis ikke ske, og vi forstår din frustration over situationen. Vi vil gerne undersøge dette nærmere. Hvis du ikke allerede har gjort det, er du velkommen til at kontakte Samsung Support for at se, hvilke muligheder der er for dig med hensyn til service. Du kan kontakte Samsung Support her: https://www.samsung.com/dk/support/contact/

Oceniono na 1 z 5

Problemer med garanti, service og kvalitet

Jeg købte en Samsung Zfold5 for 3 år siden. Den har været på værksted 5 gange grundet problemer med den store inderskærm. Det har flere gange været en langtrukken affære, hvor jeg ikke havde min mobil i lang tid, fordi Samsung servicecenter forsøgte alle mulige undskyldninger for ikke at dække fejlene over garantien. Nu er den gal igen, der er kommet luft ind under inderskærmens film. Inderskærmen er kun et år gammel og derfor stadig dækket af garanti, men jeg orker ikke at skulle igennem en lang diskussion igen for at få det lavet under garantien. Enten har jeg fået en mandagsmodel eller også er det bare et meget dårligt produkt. I burde være langt mere servicemindede og imødekommende, når jeres kunder har problemer. Det kan jo ikke være rigtigt, at man ikke orker at bruge garantien fordi det er en frustrerende og stressende process.

25 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager dybt at høre om de tilbagevendende problemer med din Samsung Z Fold5 og den frustrerende oplevelse, du har haft med vores servicecenter. Vi forstår fuldt ud din frustration over situationen med den indvendige skærm. Ud over dette svar sender vi også en anmodning om yderligere oplysninger, som du kan besvare, hvis du ønsker, at vi følger op på, hvad der er sket i din sag. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os, og vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores service fremover.

OVERHOLDER IKKE KØBELOVEN

Mit Samsung Frame TV 55” begyndte at slukke af sig selv, kom til reparation og gik i stykker kort tid efter. Samsung vælger at reparere det for anden gang uden begyndelse for, hvorfor fejlen er teknisk svær eller lign.

Fejlen opstår igen en uge efter, og jeg kræver et nyt TV efter købelovens paragraf 78 a. Samsung ignorerer dette, sender tv’et til reparation, hvorefter jeg modtager et TV, som fortsat ikke kan tænde. Bemærk, at man som virksomhed har 1-2 reparationsforsøg som udgangspunkt - ikke 3! Dette fremgår klart og tydeligt af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Nu kræver jeg pengene retur, men Samsung argumenterer for, at jeg kan regne med at få et forholdsmæssigt afslag i prisen. Er et TV, som ikke kan tænde måske ikke en væsenlig mangel vil du tænke? Ikke ifølge Samsung.

Det bliver spændende at tage nærværende sag i Forbrugerklagenævnet, hvis ikke der bliver reageret prompte på den her behandling.

27 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi er kede af at høre om de gentagne problemer med dit Samsung Frame TV og den frustration, det har medført. Vi forstår fuldt ud din skuffelse over, at TV'et fortsat ikke fungerer korrekt efter flere reparationsforsøg. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne se nærmere på din sag for at sikre, at den bliver behandlet korrekt i henhold til gældende regler. Vi har derfor bedt om yderligere oplysninger fra dig, og så snart vi har modtaget dit svar, vil vi undersøge sagen nærmere. Vi beklager den ulejlighed, dette har forvoldt dig.

Din mor.

Gud - de mest inkompetente mennesker på jorden.

Umuligt at komme i kontakt med kundeservice.

Køber du en sprit ny samsung vaskemaskine kan du bruge over 3 timer på at troubleshooter hvordan at man slår de forfærdelige lyde fra - uden at du kommer i mål med problemet.

Jeg håber - dybt inderligt - at personen/personerne ansvarlige ved design teamet bag hvor svært det er at slå lydende fra - ALDRIG får mulighed for at arbejde i en design rolle nogensinde igen.

26 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager dybt, at du har haft en frustrerende oplevelse med din nye vaskemaskine og vores kundeservice. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at forbedre både vores produkter og vores support. Vi forstår din frustration over lydindstillingerne.

Hvis du stadig har brug for hjælp til din vaskemaskine, er du velkommen til at kontakte Samsung Support – vi er tilgængelige både via chat og telefon. Du kan nemt kontakte os via dette link: https://www.samsung.com/dk/support/contact/
Eller besvar vores anmodning om yderligere oplysninger, så vi kan ringe til dig, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at løse problemet.

dårlig oplevelse.

Jeg er 24 år og må sige, at jeg er ret skuffet over denne Samsung fjernbetjening. Det irriterer mig, at jeg hele tiden skal købe batterier til den, når jeg næsten ikke bruger batterier til andre ting i mit hjem. Jeg synes, det er besværligt at skulle huske at have ekstra batterier liggende, bare for at kunne bruge mit TV.
Fjernbetjeningen virker ellers fint, men batteriforbruget trækker virkelig ned. Jeg forventede, at en moderne fjernbetjening ville holde længere uden konstant at kræve nye batterier. Jeg synes Samsung burde lave en løsning, hvor man ikke skal skifte batterier så ofte.

6 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager, at fjernbetjeningens batteriforbrug ikke lever op til forventningerne. Vi forstår frustrationen over ofte at skulle skifte batterier, især når det ikke er et problem med andre enheder. Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores produkter.

Oceniono na 1 z 5

jeg har haft mit samsung tv i 2 år nu…

jeg har haft mit samsung tv i 2 år nu og har mistet min fjernbetjening alt for mange.
hvorfor er det når samsung er sådan et stort brand de simpelthen ikke kan tage sig sammen og finde en løsning til dette problem

6 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager ulejligheden med din fjernbetjening. Vi forstår frustrationen, når vigtigt tilbehør forsvinder. Vi tager din feedback alvorligt og vil overveje, hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen fremover.

Oceniono na 1 z 5

Samsung Health apen virke ikke som den…

Samsung Health apen virke ikke som den ska,l efter opdatering ,her slutte det ,jeg bruge en anden app fra nu,-10 stejrne her fra

26 sierpnia 2026

Hej!

Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med Samsung Health efter den seneste opdatering. Samsung Support står klar til at hjælpe dig med at få appen til at fungere igen. Du kan kontakte os her: https://www.samsung.com/dk/support/contact/

⭐ 1 stjerne

⭐ 1 stjerne – Elendig håndtering af en forsinket ordre

Jeg må desværre fraråde at købe direkte hos Samsung.

Min oplevelse med deres kundeservice har været ekstremt frustrerende. Da der opstod problemer med leveringen af min ordre, forventede jeg naturligvis hjælp til at finde ud af, hvor varen befandt sig, og hvornår den ville blive leveret.

I stedet blev jeg mødt med gentagne standardsvar om, at sagen var eskaleret, at teamet arbejdede på den, og at Samsung afventede transportøren.

Problemet er, at ingen kunne give mig et konkret svar på de helt grundlæggende spørgsmål:

Hvor er pakken? Hvem har den? Hvad er der sket? Hvornår bliver den leveret?

Jeg fik flere gange at vide, at Samsung tog ansvar for sagen, men jeg oplevede ikke, at det ansvar blev omsat til en konkret løsning.

Jeg synes især, det er frustrerende, når man som kunde har betalt for en vare og derefter selv skal bruge timevis på at få oplysninger om, hvor ens ordre overhovedet befinder sig.

Jeg havde forventet langt mere af en virksomhed som Samsung.

1 stjerne. Jeg ville ikke vælge Samsung som forhandler igen.

24 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager dybt den frustrerende oplevelse, I har haft med jeres forsinkede ordre og vores kundeservice. Vi forstår fuldt ud jeres skuffelse over manglen på konkrete svar vedrørende pakkens opholdssted og leveringstidspunkt. Det er tydeligt, at vi ikke har levet op til jeres forventninger om ansvarlighed og effektiv problemløsning. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at blive bedre i fremtiden. Vi har gennemgået din sag grundigt, og hvis du ikke allerede har modtaget en opdatering fra os, vil du modtage en inden for kort tid. Vi håber, at du bliver tilfreds med produktet, når det er blevet leveret.

Oceniono na 1 z 5

Samsung agerer i strid med lovgivningen

Samsung har afvist markant clouding på mit TV som “inden for specifikationerne” ud fra fotos. Samtidig har de selv oplyst, at den korrekte vurdering skal ske visuelt i et mørkt rum med særlige testmønstre, og at fotos kun er understøttende dokumentation.

De kræver samtidig, at jeg accepterer risikoen for betaling for den fysiske undersøgelse, selv om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udtrykkeligt skriver, at en garantigiver ikke må tage betaling for at undersøge, om en fejl er dækket af garantien.

Det er efter min opfattelse ikke bare dårlig service, men en håndtering der ser ud til at være i strid med de danske regler om producentgaranti.

3 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager dybt den frustration, du oplever i forbindelse med håndteringen af dit tv og den efterfølgende kommunikation. Vi forstår din bekymring over vurderingsprocessen og de eventuelle omkostninger ved en fysisk undersøgelse. Samtidig vil vi gerne forsikre dig om, at Samsung overholder dansk lovgivning vedrørende garantisager. Vi tager din feedback meget alvorligt, og hvis du ønsker yderligere forklaring på, hvad der er blevet besluttet i netop din sag, er du velkommen til at kontakte Samsung Support igen, så sørger vi for at besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Du kan kontakte Samsung Support her: https://www.samsung.com/dk/support/contact/

Oceniono na 1 z 5

Fand me en dårlig oplevelse at ringe for…

Fand me en dårlig oplevelse at ringe for at få lavet et fryseskab på garantien. Så er det en inder på gebrokkent engelsk der tager telefonen. Jo jeg kan engelsk med det er ikke alle der kan det.

17 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager den dårlige oplevelse, du havde med vores telefonservice. Vi forstår, at det kan være frustrerende, når sprogbarrierer opstår. Hvis du stadig har brug for hjælp til dit produkt, kan du besvare vores anmodning om yderligere oplysninger, så sørger vi for, at en dansktalende medarbejder ringer til dig så hurtigt som muligt.

⭐ 1 stjerne – Køb ALDRIG direkte hos Samsung

Hvis du overvejer at købe direkte hos Samsung: Lad være.

Jeg har købt og betalt for en vare hos Samsung. Den er stadig ikke leveret.

Der blev ifølge Samsung forsøgt levering den 17.08.2026. Siden da har jeg været i kontakt med deres kundeservice igen og igen. Og hvad får man?

Ingenting.

Ingen konkret leveringsdato.
Ingen reel forklaring.
Ingen ordentlig status.
Ingen løsning.

Til gengæld er Samsung ekstremt gode til at sende den samme omgang varm luft igen og igen:

“Vi forstår din frustration.”

“Vi arbejder aktivt på sagen.”

“Vi følger ordren nøje.”

“Vi gør alt, hvad vi kan.”

“Vi afventer transportøren.”

Det er efterhånden blevet en dårlig joke.

Jeg har stillet helt almindelige, konkrete spørgsmål: Hvor er min pakke? Hvem har den? Hvor er den sidst registreret? Hvad skete der den 17.08.? Hvad siger transportøren? Hvornår kommer min vare?

Samsung kan tilsyneladende ikke svare på noget af det.

Jeg har endda fået at vide, at Samsung tager det fulde ansvar, at sagen er eskaleret og behandles som en prioritet.

Det lyder flot.

Problemet er bare, at der ikke følger noget ansvar med.

Jeg har brugt timevis på deres kundeservice og flere chats, hvor jeg hver gang bliver mødt af nye formuleringer af præcis det samme standardsvar. Man kan nærmest forudsige næste besked:

“Vi beklager…”
“Vi forstår…”
“Vi arbejder…”
“Vi afventer…”
“Du får en e-mail…”

Og så starter cirkusset forfra.

Imens har jeg været nødt til at være hjemme fra arbejde i to dage, og jeg står uden mulighed for at vaske og tørre tøj, fordi den vare, jeg har betalt Samsung for, stadig ikke er kommet.

Det mest absurde er, at kundeservice selv har nævnt en alternativ løsning, hvis transportøren ikke kan levere. Men da jeg spørger, hvad den løsning er, får jeg igen ingen konkrete svar.

Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan en virksomhed som Samsung kan være så stor og professionel på produktsiden og samtidig levere en kundeservice, der føles som at tale med en væg.

Produktet får ingen vurdering, for Samsung har ikke leveret det.

Kundeservice får til gengæld 1/5 – og det er kun fordi Trustpilot ikke giver mulighed for 0.

Hvis du overvejer at købe direkte hos Samsung, så overvej om den eventuelle besparelse eller bekvemmelighed er værd at risikere dette kundeservicecirkus.

Jeg ville personligt vælge en anden forhandler.

Samsung kan stadig nå at ændre min vurdering ved faktisk at løse sagen. Men indtil da er min oplevelse simpel:

De vil meget gerne have dine penge. Når noget går galt, vil de meget gerne have din tålmodighed. Men konkrete svar? Dem skal du åbenbart kæmpe for.

21 sierpnia 2026

Hej Christian!

Tak for din ærlige feedback om din købsoplevelse og Samsung Support. Vi beklager, at vi ikke har kunnet leve op til dine forventninger denne gang.

Vi har viderebehandlet din sag internt, og du vil snart modtage en tilbagemelding med yderligere oplysninger. Vi takker dig for, at du har gjort os opmærksom på denne situation, så vi kan løse den så hurtigt som muligt. Vi håber, du bliver tilfreds med dit nye produkt, når det er leveret.

Oceniono na 1 z 5

Virker kun på en app som er tv2play alt…

Virker kun på en app som er tv2play alt andet crashet og support kan ikke fejlfinde mit mobil wifi virker så udbyder tlf mobil virker det hele etc og tv2play app men Samsung løser ikke opgaven vedr software wifi så det er blevet et usmart TV må prøve nogle af konkurrencen vedr tv derude for det her er helt tosset

21 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager dybt, at vores TV ikke lever op til dine forventninger, og vi forstår din frustration over de tekniske problemer. Vi tager din feedback alvorligt og vil bruge den til at forbedre vores software og support. Vi vil gerne undersøge problemet nærmere, og du er velkommen til at kontakte Samsung Support igen, så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at løse det. Du finder Samsung Support her: https://www.samsung.com/dk/support/contact/

Oceniono na 1 z 5

MEGA dårlig betjening blev lovet…

MEGA dårlig betjening blev lovet 280+800=1080 kr. for trade-in af mit gamle galaxy watch. Nu vil samsung ikke udbetale det de skylder mig...

Tom standard svar, i har jo intet gjort... Kunne et forsøg på at bortforklare dårlig service. Jeres support virker komplet ligeglad.

31 lipca 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager dybt den oplevelse, du har haft i forbindelse med din trade-in. Vi forstår din frustration over, at udbetalingen ikke er foregået som ønsket. Vi vil gerne undersøge sagen nærmere for dig. Kontakt gerne Samsung Support, så skal vi se, hvad vi kan gøre for dig. Du kan kontakte os her: https://www.samsung.com/dk/support/contact/

Oceniono na 1 z 5

Jeg vil på det kraftigste fraråde folk…

Jeg vil på det kraftigste fraråde folk at købe direkte fra deres hjemmeside.

Meget dårlig leveringsoplevelse

Jeg har betalt for levering, men min ordre er nu blevet forsinket tre gange – og jeg har stadig ikke fået en ny dato for, hvornår varerne faktisk bliver leveret.

Det er især uacceptabelt, at jeg først meget sent får besked om, at den aftalte levering alligevel ikke bliver gennemført. Jeg har ventet hjemme to hele arbejdsdage for at modtage min ordre, hvilket har betydet mistet arbejdsfortjeneste.

Samtidig har virksomheden valgt at trække pengene, før varerne er sendt.

Jeg har altså betalt for en vare, betalt for levering og brugt to arbejdsdage på at vente – uden at få leveret og uden nu engang at kunne få oplyst, hvornår jeg kan forvente min ordre.

Det er ganske enkelt ikke acceptabelt.

Hvis en virksomhed ikke kan overholde en lovet leveringsdato, bør kunden informeres i ordentlig tid. Og når en ordre gentagne gange bliver forsinket, må man som minimum kunne forvente en konkret og troværdig ny leveringsdato.

Det her handler ikke længere om en enkelt forsinkelse, men om manglende information, manglende levering og manglende respekt for kundens tid og penge.

Jeg forventer, at virksomheden tager ansvar og kommer med en reel løsning – ikke endnu en ubestemt ventetid.

19 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager dybt den frustrerende oplevelse, du har haft med din levering. Vi forstår fuldt ud, at dette har medført betydelige ulemper, og vi beklager, at vores kommunikation og leveringsproces i dette tilfælde ikke har levet op til forventningerne. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil straks undersøge hændelsesforløbet for at sikre, at noget lignende ikke sker igen. Hvis du ønsker det, kan du besvare vores anmodning om yderligere oplysninger, så vi kan undersøge sagen nærmere og vende tilbage, når vi ved mere. Vi takker dig for, at du har taget dig tid til at gøre os opmærksom på dette.

Oceniono na 1 z 5

Køb dine Samsung produkter et andet sted

Jeg købte i februar et silicone-cover til min Samsung Mobiltelefon. I håb om god kvalitet gav jeg den lidt højere pris for et originalt Samsung-cover på Samsungs hjemmeside. Men knap 6 mdr efter er coveret defekt i hjørnerne.
Det er ret svært at finde supportmuligheder til et cover på samsungs hjemmeside, men ved hjælp af chatten blev jeg henvist til et supportcenter 100 km væk. Da jeg i anden anledning skulle den vej, henvendte jeg mig til supportcenteret, som alligevel ikke kunne tage imod, men henviste til at kontakte samsung telefonisk. Når man gør det, havner man i en labyrint af valgmuligheder, som ender med lang ventetid, og så var det alligevel ikke den rigtige man kom til at tale med. Efter 3 opkald til forskellige numre lykkedes det at komme i kontakt med en der kunne "hjælpe", så jeg fik en mailadresse at skrive til. Efter nogle dages ventetid bliver jeg så igen bedt om at indlevere til et supportcenter 100 km væk. Jeg agter nu at alliere mig med AI, som sikkert aldrig kører træt af at skrive klagemails som jeg kan bruge mod Samsung.

19 sierpnia 2026

Odpowiedź od Samsung Electronics Danmark

Vi beklager dybt den frustrerende oplevelse, du har haft med dit cover og den efterfølgende supportproces. Det er absolut ikke den standard, vi ønsker at opretholde, når et produkt ikke lever op til forventningerne, især ikke et originalt cover. Vi forstår fuldt ud din skuffelse over, at coveret er defekt efter så kort tid, og at det har været så besværligt at finde en løsning. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at undersøge, hvad der er sket i din sag, så vi fremover kan tilbyde vores kunder en mere smidig og hjælpsom oplevelse. Vi sætter pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej