Mój najlepszy komputer!
Piszę tę opinię po polsku, gdyż mam nadzieję, że będzie użyteczna dla Polaków. Z komputerami mam do czynienia od 2001 roku. Będąc w Wielkiej Brytanii od 2007 roku, kupiłem już 3 komputery stacjonarne oraz jeden laptop. Za każdym razem jakość wzrastała. Zawsze kupowałem "gotowce" Jednak tym razem postąpiłem inaczej. Po ostatniej wpadce z komputerem, który miał wspaniałe recenzje ale w rzeczywistości był słabych parametrów postanowiłem inaczej. Zleciłem budowę mojego, nowego komputera dla PC Specjalist Ltd. Wyboru komponentów dokonywałem sam ale nie tak do końca. Otóż będąc na stronie PC Specjalist, mogłem korzystać z automatycznych podpowiedzi, gdy jakieś parametry były nie kompatybilne, bądź wymagały większej uwagi. Zdecydowałem się na komputer taki, który oprócz pociągnięcia wymagającej gry dałby sobie radę z edycją multimediów. Pracuję (amatorsko) na photoshopie, cyberlinku - powerdirector, photodirector, magix. Teraz praca jest czystą przyjemnością, żałuję, że nie kupiłem od razu klasowego monitora ale wkrótce to naprawię. Komputer gotowy był w ciągu 8 dni a potem testowany i dostarczony do domu. Był solidnie zapakowany. Nie miałem najmniejszych problemów z uruchomieniem i przygotowaniem komputera do użytku.Jeśli czegoś żałuję to tylko jednego: powinienem o wiele wcześniej skorzystać z tego producenta. Jakość i ceny podzespołów użytych do budowy komputera były konkurencyjne wobec innych. Jestem bardzo, bardzo zadowolony! Dziękuję pracownikom PC Specjalist! Thank you!
22 marca 2017