Banner for Panduro

2. Sklep artystyczny
  3. Sklep z przyborami do robienia na drutach
  4. Sklep z długopisami

O Panduro

Panduro makes the world more creative, sustainable, and fun!

When you want to paint & draw, sew & knit, create & decorate, make jewelry & accessories, refurnish & refurbish, or simply just spend memorable quality time with your family and friends, always feel most welcome to visit us at panduro.com or in one of our many stores. With more than 15.000 articles in our assortment you will always find something for everyone!

Our customer club "We are Panduro" is the natural place for all our members; professional artists as well as all hobby creators. This is where you find the best available offers of a large variety of the most popular brands, helpful tips & tricks, new ideas, lots of inspiration, and last but not least the very latest trends in every season and holiday of the year!

Welcome to be a part of our creative and mindful world of arts & crafts! Let´s have fun together!

Follow us for inspiration

E-mail: customercare@panduro.no
Phone: 69 36 45 00

Panduro

Since 1954
Panduro has been active in Scandinavian hobby & crafts since 1954.
More than 15.000 articles
We offer a total assortment that includes everything required for anyone who loves to create with their hands.
365 day return policy
Members of We are Panduro have 365 days full returns.
Free shipping

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2815

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Towar otrzymałam uszkodzony

Towar otrzymałam uszkodzony, nie nadawał się do niczego. Został wyrzucony.

26 listopada 2024
Logo Panduro

Odpowiedź od Panduro

Hello Lidia,

Thank you for your feedback! If you wish to reclaim your order please contact us on customercare@panduro.se and we will be happy to help you.

Kind regards,
Panduros Customer Care

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (16 436 recenzji)