Optimalprint Recenzje

138 921

4,0

Łatwość w zamówieniu online , prosto i z dużym wachlarzem możliwość,szybka realizacja i co najważniejsze najlepsza cena w śród konkurencji

1. Sklep z znakami i szyldami
  2. Stowarzyszenie lub organizacja
  3. Usługi dla biznesu
  4. Sklep stacjonarny
  5. Obsługa ślubów

Quality prints created and ordered online. We focus on high quality design and cards. Our delivery is supported by a 100% quality guarantee. If you are not happy with your products - your money back, no matter what! We offer transparency in pricing, a speedy order process and super quick delivery. Help: https://support.optimalprint.com/en/

Dobra

139 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

(138 921)

Zamówiłem obraz w ramie

Zamówiłem obraz w ramie. Obraz jest w ramce krzywo zamocowany. Dodatkowo są przetarcia na lewym górnym rogu obrazu. Ramka również ma uszkodzenia. Sklep zaproponował mi zwrot ale tylko kosztów zamówienia a nie dostawy twierdząc że wina jest w projekcie a nie ich. Nie polecam.

*Edycja po komentarzu:
Nr zamówienia 37234788

25 maja 2026

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią.

Bardzo mi przykro, że Twój oprawione dzieło sztuki dotarło w stanie dalekim od idealnego. Rozumiem, jak bardzo musiało Cię to niepokoić, zwłaszcza że z niecierpliwością czekałeś na otrzymanie Twojego zamówienia. Szczerze przepraszam za problemy z krzywym montażem dzieła. Twoja opinia jest niezwykle cenna i bardzo mi przykro z powodu Twojej sytuacji.

Aby lepiej Ci pomóc, prosimy o podanie numeru zamówienia lub innego identyfikatora poprzez edycję opinii. Pozwoli nam to zlokalizować Twoje zamówienie i jak najszybciej odpowiedzieć na Twoje pytania.

Doceniamy Twoją cierpliwość i mamy nadzieję, że uda nam się odzyskać Twoje zaufanie.

Marife z Optimalprint

Id nr 34209565

Id nr. 34209565,33898153, 33628353, 33453257 zamówień dokonałam wiele. Wszystkie wydruki wykonane zostały perfekcyjnie i we wskazanym czasie dotarły do mojego domu. Były to wydruki duże i na aluminium. Promocje na wydruki były atrakcyjne i pozwoliły sporo zaoszczędzić. Firma kurierska wspaniała, zawsze pod telefonem.

8 września 2025

Jeśli chodzi o jakość wykonanych…

Jeśli chodzi o jakość wykonanych książek jest bardzo dobra . Jest duży problem przy tworzeniu książek ,same zdjęcia się kasują.Nie rozumiem dlaczego.Wedlug mnie jest to bardzo mało profesjonalne.

24 lutego 2024

Cześć,

Dziękujemy za opinię i zwrócenie nam na to uwagi.

Przykro nam, że o tym wiemy. Podaj nam numer zamówienia, aktualizując swoją recenzję, abyśmy mogli sprawdzić tę sprawę i wysłać Ci wiadomość e-mail.

Możesz także skontaktować się z nami za pośrednictwem naszego czatu na żywo, który jest dostępny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu: https://support.optimalprint.com/hc/articles/360001447305

Paulo
Optymalny druk

brak części zmówionych produktów

Zamówienie otrzymałem po kilku dniach. Co do jakości produktu jestem zadowolony. Problemem był brak jednego z zamówionych produktów. Próba kontaktu przez chat spełzła na niczym, rozmawiałem z jakimś automatem, który niestety nie rozwiązał mojego problemu. Brak adresu email, na który mógłbym wysłać informację i poprosić o interwencję.

Po tygodniu firma się chyba zorientowała i przysłała brakująca paczkę.

12 sierpnia 2023

Witam,

Dziękujemy za opinię i zwrócenie nam na to uwagi.

Podaj nam swój numer zamówienia, aktualizując swoją recenzję, abyśmy mogli sprawdzić i wysłać Ci e-mailem prawidłowe rozwiązanie.

Możesz również skontaktować się z nami za pośrednictwem czatu na żywo, który jest dostępny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu: https://support.optimalprint.com/hc/articles/360001447305

JM

Fatalny transport

Zamówienie dotarło po prawie dwóch tygodniach.
Próbowałam uzyskać w 8. dniu informację przez chat - brak odpowiedzi na pytanie o status dostawy.
Przesyłkę musiałam odebrać na poczcie - okazało się że została wysłana zwykłą pocztą nierejestrowaną (poprzednią 4 lata temu wysłano kurierem).
Przy wysokim koszcie transportu spodziewałam się szybszej dostawy. Szczególnie, że kartki były mi potrzebne w 9 dniu po zamówieniu, a mogłam je odebrać dopiero w 11. Dzisiaj mogę je tylko wyrzucić do kosza...

3 lipca 2023

Cześć,

Dziękujemy za opinię i zwrócenie na nią uwagi.

Naprawdę chcemy rozwiązać ten problem za Ciebie. Podaj numer zamówienia, aktualizując swoją recenzję, lub skontaktuj się z naszym zespołem pomocy technicznej w celu uzyskania dalszej pomocy. Zapewniamy, że gdy się z nami skontaktujesz, z pewnością zajmiemy się wszystkim i rozwiążemy Twoje problemy tak szybko, jak to możliwe, ponieważ chcemy, abyś zapewnił najlepszą obsługę klienta.

Możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem naszego całodobowego czatu na żywo: https://support.optimalprint.com/hc/articles/360001447305

Vanessa
Optimalprint

Zamówienie zaproszeń z początkiem kwietnia , brak kontaktu

Zamówienie zaproszeń na chrzest zostało złożone 3.04, dnia 4.04 został już wystawiony numer przesyłki i od tej pory status wysyłki bez zmian. Brak kontaktu. Zaproszenia miałby być dostarczone pomiędzy 6 a 22 kwietnia. Zaproszeń jak nie było tak nie ma. Kontakt dwukrotny poprzez support nie przynosi żadnych efektów.

Informacja po komentarzu z dnia 26.04: nasz numer zamówienia to 21705286. Wczoraj napisano nam na 3 eskalacje przez maila, że mamy czekać na zmiane statusu wysyłki przez DHL, gdzie DHL jeszcze paczki nie przejął od was, bo nie dostał zlecenia... widzę po komentarzach na różnych stronach, że nie jesteśmy jedyni którzy są traktowani w ten sposób i że jest mnóstwo fakeowych pozytywnych ocen.

24 kwietnia 2022

Szanowna Szanowna Pani,

Dziękujemy za recenzję i zwrócenie nam na to uwagi. Ciężko pracujemy, aby przewyższyć oczekiwania naszych klientów i doceniamy Twoją opinię.

Skontaktowaliśmy się z Tobą przez e-mail, aby znaleźć najlepsze dla Ciebie rozwiązanie.

Dziękujemy za wybranie Optimalprint.

Loida

Zamówiłam zaproszenia w lutym

Zamówiłam zaproszenia w lutym, miały dotrzeć za parę dni, firma użyła adresy bez numeru domu, zaproszenia nie dotarły.Mimo wielokrotnego kontaktu drogą mailową brak kontaktu z firmą, brak odzewu,brak zwrotu pieniędzy.

6 marca 2022

Cześć,

Aby uzyskać natychmiastową pomoc, możesz skontaktować się z nami za pośrednictwem czatu na żywo, abyśmy mogli udzielić Ci dalszej pomocy.
Nasz zespół wsparcia jest dostępny 24/7 tutaj: https://support.optimalprint.com/hc/articles/360001447305

Dziękujemy za wybranie Optimalprint.

Polecam!

Polecam!
Skorzystałam z najbardziej profesjonalnej usługi wydruku zaproszeń. Zarówno cena jak, łatwość obsługi edytora, szybkość wysyłki były na najwyższym poziomie, zaproszenia zamówione w niedzielę miałam u siebie już w środę! Dodatkowo otrzymałam dodatkowo darmowe zaproszenia.

20 marca 2019

Would not use them again

Moje zamówienie powinno byc juz dzis. lecz peczka nawet nie przekroczyła granicy. na dodatek zero kontaku z firma. zero telefonu. jestem rozczarowany "niemiecką jakością". nigdy wiecej!!!!!!!!!

26 marca 2018

Witaj Kacper,

Dziękujemy za recenzję.

Przepraszamy, że wciąż czekasz na swoje zamówienie. Skontaktowaliśmy się z Tobą poprzez pocztę elektroniczną (e-mail), aby rozwiązać ten problem w najlepszy możliwy dla Ciebie sposób.

Vlad
Optimalprint

Witam jakość kartek świątecznych może i …

Witam jakość kartek świątecznych może i dobra ale zdjęcia to jakaś tragedia. Wysłałam zdjęcia od fotografa wykonane profesjonalnie a na kartkach dzieci moje mają czerwone twarze bardzo brzydko to wygląda reklamuje

6 listopada 2017

Cześć,

Dziękujemy za twoją opinię. Przykro nam słyszeć, że karty zostały wydrukowane w ten sposób. Posiadamy 100% gwarancję jakości: https://www.optimalprint.pl/gwarancja-ceny-jakosci

Napisz do nas na info@optimalprint.com, a znajdziemy dla Ciebie dobre rozwiązanie.

Mihaela