Verdens bedste proteinbar Sukkerfri Slik og protein chips Mit lager er blevet fyldt op igen bestilte fredag modtog lørdag Super hurtig levering Perfekt service kunden i fokus
Reakcja na opinię
Vet ej om det är leverantören eller företaget men dethär röda dagarna tar kål på mig. Vara var planerad tisdag men nu på torsdag har den fortfarande inte kommet och jag har inte fått någon uppdatering... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Loadedshop er e-mærket og Trygg certificeret, samt lægger vi stor vægt på troværdig markedsføring og sikkerhed, hvilket tydeligt er afspejlet her på Trustpilot hvor vi i blandt de bedste i vores kategorier. Loadedshop er en lille svensk virksomhed med dansk ledelse, der siden opstart i 2002 har haft en simpel mission; at tilbyde dig de bedste priser på kvalitets Kosttilskud, Træningstøj & Træningstilbehør, så det så vidt muligt er økonomisk attraktivt at udleve sine drømme og nå sine mål. Vi er selv sportsudøvere og vi er klar over hvad det koster at skabe resultater, hvilket var én af de primære årsager til vi påbegyndte vores mission. Vi lægger stor vægt på personlig betjening og at yde den bedst tænkelige rådgivning. Vores rådgivning er baseret på et højt fagligt niveau samt et indgående kendskab til træning og kroppens anatomi - vi tager ejerskab af din målsætning og guider dig på rette vej, og vi gør det gratis samt med et smil :-) Mvh., Team Loadedshop
Sofiedalsvägen 10, 23837, Oxie, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hurtig levering. De fedeste produkter. Den bedste service. Ganske enkelt
Altid hurtigt og pålidelig levering af gode produkter

Verdens bedste proteinbar
Sukkerfri Slik og protein chips
Mit lager er blevet fyldt op igen
bestilte fredag modtog lørdag
Super hurtig levering
Perfekt service kunden i fokus

Odpowiedź od LoadedShop
Super service og fik det hurtigt og en fin seddel med🤩🤩 glædede mig utrolig meget til at smage de her snck protein barer, og hold da op de smager godt - har dog kun lige smagt den nye med passionsfrugt. Men skal helt klart købe dem igen hos jer og mange🤭🥰

Odpowiedź od LoadedShop
Klasse service, gode produkter (de har TBJP Kosttilskud) og rigtig hurtig levering.

Odpowiedź od LoadedShop
Det er en nem og overskuelig hjemmeside. Der følger videoer med til deres produkter som forklarer hvad det ønskede produkt kan. Der er ligeledes en chat funktion som gør at man kan sammenligne forskellige produkter. Priser en er fair og der er hurtig levering, Ikke sidste gang jeg handler her :-)

Odpowiedź od LoadedShop
Super gode produkter, hurtig levering, god info omkring levering - 100% i orden handel

Odpowiedź od LoadedShop
Bedste service, når det kommer til kosttilskud :-)
Bo og Simon gør hvad de kan for at give den bedste kundeservice. Jeg handler glædelig hos dem flere gange i måneden. De har de bedste mærker og priser, og de får løbende nye og spændende produkter på websitet! :-)

Odpowiedź od LoadedShop
Jeg har handlet meget hos Jer og har altid været meget tilfreds . Det der er så fantastisk er Jeres hurtige levering. Denne gang bestilte jeg mandag eftermiddag og allerede tirsdag eftermiddag kunne jeg hente min pakke - det er da kvikt .

Odpowiedź od LoadedShop
Jeg har købt varer ved Loadedshop flere gange. De har mange forskellige produkter og de er hurtige til at levere det bestilte. Et fantastisk sted 👍

Odpowiedź od LoadedShop
Jeg er stor fan af deres produkter og levering er hurtig 👍💪

Odpowiedź od LoadedShop
Altid hurtig levering. Mange spændende varer. God service.