Banner for Landberg.dk

Landberg.dk Recenzje

10 592
Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Landberg er hurtigt blevet mit go-to sted når jeg skal købe motorolie og tændrør. Jeg fandt jer tilfældigvis via. Google. Så stor ros til jeres marketingsafdeling for at bruge Ads korrekt, da jeg næp... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super kundeservice af Julie. Købte en Frank til min ID4. Desværre var emballagen beskadiget ved modtagelsen og der var faldet enkelte løsdele ud, så de manglede. Julie leverede god og kompetent servic... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hurtig ekspedition. Bestilte mandag eftermiddag efter kl. 14:00, glemte noget, ringede tirsdag morgen og fik det med i pakken, onsdag morgen var pakken klar til afhentning. Billigt selv med fragt iber... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte et par bilprodukter hos Landberg med afhentning i butikken. Det fungerede helt perfekt - jeg blev mødt af en utrolig sød og serviceminded pige som havde pakket min ordre. Der gik c... Zobacz więcej

1. Sklep z akcesoriami samochodowymi
  2. Sklep z chemią samochodową
  3. Sklep samochodowy
  4. Sklep z częściami motocyklowymi

O Landberg.dk

Napisane przez firmę

Hos Landberg.dk brænder vi for at gøre bilhandel på nettet nemt og overskueligt. Med vores nummerpladeopslag finder du hurtigt de rigtige produkter til din bil - og undgår fejlkøb. Vi er en lille familieejet webshop, drevet af blandt andet far og datter, og vi svarer altid hurtigt på mail, hvis du har brug for hjælp.

Reservedele

Hos Landberg.dk får du:

Napisane przez firmę

Stort udvalg
Af varer pærer fra Philips, Motorolie fra Castrol til biler, mc og både, Filtre fra Bosch, Vinduesviskere fra Bosch, Olie og luftfiltre fra HiFlo Og meget meget mere.
Videoguides på hvordan du monterer f.eks viskere på din bil
Vi har gjort det meget let for dig selv at kunne montere f.eks vinduesviskere, da vi har lagt videoguide ind på de fleste viskere fra Bosch Ligeledes finder der en guide omkring hvordan du selv anvender Bell add renseprodukter på din bil Ved hjælp af din bils nummerplade kan vi fortælle dig nøjagtig hvilke dele der passer til bilen, samt oplyse dig om hvilken oliemængden et olieskift kræver
Vi vil være billigst!
Og vi vil være din foretrukne leverandør af reservedele til bilen

Hurtig levering - også om lørdagen!

Vi leverer også om lørdagen uden ekstra omkostninger

Vi har det absolut bredeste udvalgt af vinduesviskere og filtre fra Bosch. Vores leveringsperfomance er på mere end 98%, dvs at såfremt at alle dine varer er på lager, så har du dem den efterfølgende hverdag.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

11 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

(10 592)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 678

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

bestilling og levering gik som…

bestilling og levering gik som forventet. Dog er det irriterende at den kom i så stor en kasse det ikke kan være i en almindelig bil. Det var en frunk til en Peugeot E3008. når man åbner kassen blev det tydeligt at der kunne være to, måske tre enheder i kassen og der var fyldt ekstra papaffald i kassen, sikkert for at komme af med affaldet. Det er spild af ressourcer og tid for kunden der skal skille sig af med det og tilmed fylder det også 2-3 gange så meget for transportøren. der er plads til forbedring. for vores miljø.

25 sierpnia 2026
Logo Landberg.dk

Odpowiedź od Landberg.dk

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at leveringen gik som forventet. En frunk til en Peugeot e-3008 er et af vores største produkter, og da der ikke findes standardkasser i præcis de mål, er vi nødt til at bruge en kasse med ekstra plads for at beskytte varen under transporten.

Det pap, der lå i kassen, var ikke affald, men brugt emballage, som vi konsekvent genbruger fra vores egne varemodtagelser som fyldmateriale. Vi nægter at smide brugbart pap ud eller købe ny plastik til kassefyld - netop for at skåne miljøet mest muligt.

Vi beklager, at emballagen besværliggjorde din transport, men vi prioriterer altid, at varen kommer sikkert frem uden transportskader.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej