Osoba z którą rozmawiałem była uprzejma profesjonalna dbająca o wszystkie aspekty mojej sprawy i upewnieniu się że wszystko zrozumiałem w jakiej sytułacji jestem i co powinienem zrobić.
Zostalem bardzo goráco przyjety .personel usmiechniety kompetentny zzostaly wytlumaczone wszystkie aspekty szukania pracy ciesze sie ze tak podchodzi sie do tematu .szacunek dla Krifa
I Krifa går vi aldrig på kompromis med vores service. Spar op til 5.000 kr. om året ved at skifte til os – det er det, vi kalder god service til god pris.
Krifa er i top-3 blandt både fagforeninger og a-kasser i Danmark (Loyalty Groups BrancheIndex Fagforening og A-kasse 2026).
Du kan nemt og hurtigt melde dig ind her – eller ved at ringe til os på 72277227.
Og så følger din anciennitet i a-kassen selvfølgeligt med, når du melder dig ind hos os.
Er du under uddannelse kan du få gratis medlemskabDer er plads til dig i Krifa - uanset om du er lønmodtager, selvstændig, freelancer eller under uddannelse.
Vi støtter ingen politiske partier, og du er velkommen, uanset din politiske eller religiøse overbevisning.
Med 185.000 medlemmer på tværs af fag og brancher forstår vi også dig og dit arbejdsliv.
Vi er eksperter i alt det juridiske og økonomiske, du forventer af en topprofessionel fagforening og a-kasse, som har dig i fokus.
Det handler om dig - ikke bare om regler.
Som medlem får du derfor adgang til stress-og trivselssamtaler med vores psykologer og psykoterapeuter. Så kan du tackle det, der kan stå i vejen for din trivsel som fx stress, ubalance mellem arbejde og fritid, konflikter eller noget helt andet.
Du får også adgang til din egen personlige jobkonsulent til at understøtte dit arbejdsliv. Du kan fx få hjælp til brancheskifte, efteruddannelse eller jobsøgning.
Og fordi du altid taler med den sammen konsulent, slipper du for at skulle fortælle om din situation igen og igen.
Klokhøjen 4, 8200, Aarhus N, Dania
Dziś po 20 latach pracy zostałem zwolniony…. Dzwoniąc do Krify otrzymałem wyczerpujące na temat mojego stanu w dniu dzisiejszym Mam nadzieję że nasza współpraca okaże się owocną Pozdrawiam Robert Orzelowski

Odpowiedź od Krifa
Kompletnie nie stanęła po mojej stronie tylko wysłuchała kłamliwych uwag ze strony pracownika Jobcenter, ogólnie jestem bardzo zawiedziony i rozdrażniony cała sytuacja.

Odpowiedź od Krifa
Du hjælper de fleste mennesker i vanskelige private og professionelle situationer

Odpowiedź od Krifa
Jestem w trudnej sytuacji z powodu bankructwa firmy, w ktorej pracowalam. Nie dostalam wynagrodzenia za maj i czerwiec, a list z informacja o bankructwie dostalam dopiero w ostatnich dniach. 1 lipca zadzwonila do Was w moim imieniu Tina i z jej relacji wiem , ze jestem bezpieczna, bedac Waszym klientem.
Mam tez wczesniejsze doswiadczenia: Wasze e-maile z zaproszeniami do wspolpracy oraz !bardzo! przyjazne osoby w kontakcie telefonicznym.
To bylo bardzo wspierajace.
Dziekuje
P.S.Bylam juz wczesniej klientka A-Kasse, ale utracilam prace i nie moglam placic tych miesiecznych rat. Z powodu mojego ADHD, nie pamietam teraz, czy byla to Krifa, ale jesli to byliscie Wy-Krifa- to bardzo cierpliwie i przyjacielsko utrzymywaliscie ze mna kontakt i pytaliscie , czy juz mam prace, czekaliscie, dalac mi mozliwosc kontynuacji oplat, pomimo dlugiej przerwy etc. Zawsze przyjacielscy!

Odpowiedź od Krifa
Chamski nie pomocny facet na telefonie jak za karę nie polecam i sam gdzieś przejdę indziej

Odpowiedź od Krifa
Jestem bardzo zadowolony z informacji udzielanych przez pracowników Krifa

Odpowiedź od Krifa
Nie miałam żadnego problemu z zarejestrowaniem si do krify Pani w obsłudze załatwiła wszystko była bardzo kompetentną osobą i bardzo miłą

Odpowiedź od Krifa
oceniam bardzo pozytywnie rozpoczęcie współpracy z Krifą po przebrnięciu przez formularz kwalifikacyjny który był dość czytelny więc wypełnienie nie stanowiło problemu przedstawiciel Krifa bardzo szybko nawiązał kontakt udzielając wszelkiej pomocy,jestem mile zaskoczony bardzo dobrą obsługą i będę wszystkim polecał zapisanie się właśnie do Krifa

Odpowiedź od Krifa
Po moim komentarzu krifa rozpatrzyla sprawe ponownie. Jestem zadowolony :)

Odpowiedź od Krifa
Zawsze pomagają, miła obsługa i wszystko jasne co i jak załatwić, gdzie pójść i się zgłosić oraz dopytac w zależności co potrzebujesz w danym momencie.

Odpowiedź od Krifa
Prosiłem o pomoc powiedziano mi że ktoś do mnie zadzwoni po południu a mija już drugi dzień i nikt się nie odezwał