WOW, hvor har jeg bare kun rosende ord at skrive om jeres ansatte, Kathrine Vela! I en tid, hvor jeg har kæmpet på tværs af systemet, er hun den første og eneste, der har haft en helt oprigtig int... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Aka og deres professionelle rådgivere. De er utrolig hjælpsomme, venlige og tager sig tid til at forstå ens behov. Når man rækker ud efter hjælp, får man ærlig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Akademikernes A-kasse er helt klart noget særligt – og det siger jeg særligt efter at have deltaget i deres StartUp Growth-program. Det har været en fuldstændig mageløs oplevelse! Jeg har svært ve... Zobacz więcej
- Ubezpieczenie od utraty dochodu
- Stowarzyszenie lub organizacja
- Biuro poszukiwania pracy
- Agencja ubezpieczeniowa
- Rekrutacja
- Usługi rekrutacyjne
Napisane przez firmę
Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.
Vester Farimagsgade 13, 1606, København V, Dania
- Kontakt@aka.dk
- www.aka.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
A-kassen har en grundlæggende mistillid…
A-kassen har en grundlæggende mistillid til medlemmerne. De negligere indkaldelser fra jobcentret og prioriterer de nyuddannede og nyledige.
Dårlig support af medlemmer og for meget bureaukrati
Jeg missede desværre (pga min egen uopmærksomhed) at udfylde et ydelseskort, som betød at jeg mistede en måneds udbetaling af dagpenge. Men jeg forstår simpelthen ikke hvorfor Akademikernes A-kasse ikke ganske enkelt helt automatisk informerer medlemmer hvis de mangler at indsende ydelseskortet? Som A-kasse burde deres formål jo være at understøtte og hjælpe medlemmer, og ikke at fange dem i dumt bureaukrati?
Jeg kan ikke forestille mig at et eneste medlem som er meldt ledig der ønsker IKKE at modtage dagpenge - det er jo hele formålet med A-kassens eksistens!
Tekniske problemer, bøvl og gentagne ubehagelige interaktioner. AKA svarer for egen økonomiske fordel, ikke medlemmet.
Jeg meldte mig ind i AKA under studiet, da de virkede som den mest relevante a-kasse til min kandidatuddannelse. Det har jeg i den grad fortrudt.
Efter jeg blev færdiguddannet, modtog jeg en besked om, at jeg senest 14 dage efter, skulle udfylde en blanket, for at ændre min status til nyuddannet. Da jeg forsøger dette, samme dag, oplever jeg tekniske problemer på deres hjemmeside, der ikke tillader mig at indsende den udfyldte blanket. Fejlen er på deres side.
Jeg prøver igen de følgende dage, men AKAs hjemmeside er fortsat ikke-fungerende. Jeg beslutter mig, for at ringe til deres support, der fortæller mig, at de er klar over problemet og at jeg blot skal forsøge at indsætte blanketten, så snart jeg næste gang modtager en påmindelse om dette.
Det gør jeg så, og næste gang jeg modtager en påmindelse, fungerer det igen og jeg kan indsætte blanketten. Jeg oplyses om længere svartider, fordi det er sommer og mange bliver færdige.
Jeg modtager derefter et afslag på min ansøgning... Jeg ringer igen til AKAs support, og først fat i, hvad der lyder som en ung mand med tømmermænd, der mumlende og slukøret fortæller mig, at det kan han ikke forstå. Han sætter mig på hold, mumler lidt igen, og viderestiller mig så uden varsel til en anden kollega.
Her får jeg fandt i en kvinde, der fortæller mig, at det sker fordi fristen var udløbet da de modtog blanketten... Og at der ikke er noget at gøre. Jeg oplyser hende om de tekniske problemer jeg har oplevet på deres side, og at jeg er overrasket over, at så simpel en henvendelse, skal være så besværlig. Jeg skal blot have ændret min status, så det står rigtigt i deres system - jeg er i fuldtidsjob allerede, og skal ikke engang modtage dagpenge/bruge det til noget lige nu. Hun fortæller mig, at hun ikke kan se mine tidligere henvendelser og at jeg får én chance til: jeg kan indsende mit eksamensbevis indenfor 14 dage fra jeg modtager det. Jeg foreslår, at udskrive et dokument til AKA, der beviser, at jeg har bestået alle mine fag (fordi det kan jeg skaffe med det samme), men får at vide, at det ikke kan accepteres. Jeg skal derfor venter til min uddannelsesinstitution sender mit diplom.
Det gør de, den 31/7 og samme dag, videresender jeg mit diplom til AKA. I dag, d. 13/8, får jeg så afslag igen - jeg måtte åbenbart ikke sende selve PDFen, men skulle i stedet have sendt et screenshot fra eboks. Det har jeg så gjort nu, men jeg har på fornemmelsen, at de endnu engang finder på en "god" grund til hvorfor jeg ikke må sikre mig min dagpengeret, skulle det en dag blive relevant.
Jeg glæder mig hver dag over, at have fundet fuldtidsansættelse lige efter endt studie - for hvis ikke, havde mit liv nu været ødelagt, grundet manglende indkomst pga. AKA (hvis jeg altså havde haft brug for dem).
Frygtelig oplevelse. De taler ned til mig, er ikke behjælpelige, og bruger det bureaukratisk snubletråd, til egen fordel, igen og igen.

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Søde - men svært at finde svar
Alle man kommer i kontakt med via telefon er som udgangspunkt super søde og har ikke haft nogen problemer med deres tone eller lignende, men når man skal have løst et problem er det en MEGET langsommelig proces.
Jeg havde landet job et godt stykke tid inden jeg startede og havde derfor håbet på at det hele ville gå som smurt og man kunne undgå alt det åndssvage bureaukrati der er forbundet med den her slags ting.
Det hele gik som udgangspunkt OK og jeg havde en snak med en medarbejder kort efter endt uddannelse og hun var super dygtig, vejledte mig grundigt og fik mig skudt godt i gang.
Da det så senere kom til at jeg skulle søge mine dagpenge var der noget galt i deres system som gjorde jeg ikke kunne udfylde ydelseskort. Da jeg så kan se at 1/3 ting mangler at blive godkendt og finder ud af at dette er fejlen ringer jeg ind. Det undrede mig at noget ikke kunne været krydset af som godkendt på over 3-4 uger.
Det viser sig så at de mener jeg ikke har fået skiftet min status korrekt, jeg beklager og siger at det må selvfølgelig have været min fejl, så det må vi få rettet op på. Så laver jeg ansøgningen som de beder om, får den afvist fordi "det er for sent nu". Efter en håndfuld telefonopkald med den ene og den anden medarbejder der ikke rigtigt kunne hjælpe i sagen og lovede nogen der havde forstand på det ville ringe tilbage, som aldrig ringede tilbage, endte det så ud i at jeg åbenbart havde skiftet status korrekt åbenbart første gang og nu var det så blevet godkendt alligevel og jeg kunne nu indsende mit eksamensbevis (som jeg første havde modtaget i slutningen af juli og derfor ikke har kunnet indsende før som bl.a. var det de brokkede sig over, selvom jeg havde gjort alting korrekt op til det punkt som var i min magt).
Jeg forstår der er regler og har respekt for at de søde medarbejdere i telefonen gør deres bedste. Det er desværre bare en meget frustrerende oplevelse af komme ud på den anden side af endt uddannelse, hvor man typisk ikke har en fremragende økonomi, har set frem til sine dagpenge, så man kan betale sin husleje, men blive mødt af en A-kasse der tilsyneladende har så svært ved at finde rundt i deres eget system at det i sidste ende går ud over kunden - særligt når man har et arbejde og seriøst kun skal have dagpenge for nogle enkelte uger hen over sommeren.
Jeg håber i får gjort jeres system nemmere at navigere i for jeres kunder og medarbejdere. Det ville nok gøre alles dag lidt bedre. :)

Hold jer væk fra AAK
Har prøvet et par a-kasser efterhånden og AAK er er ABSOLUT DEN RINGESTE. Held og lykke hvis du IKKÉ er nyuddannet, for så har de ingenting at tilbyde dig. Har prøvet i 3 uger at finde ud af hvad jeg har til rådighed og det kan bare ikke lade sig gøre. Ingen vender tilbage på emails, hundredevis i kø på deres telefon. Deres "råd" kan du google dig til gratis og deres "kurser", er for de flestes vedkommende, spild af tid. Det værste er dog deres komplette ligegyldighed for deres medlemmer. Ingen hjælp at hente, ingen vejledning, ingen gode råd. Absolut stilhed. Og deres hjemmeside ligner et levn fra 2001 med en helt latterlig ringe funktionalitet. Det virker bare ikke og har ikke gjort det i årevis. Total skodorganisation.

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Værste kundeservice og hjemmeside system
Værste kundeservice (hvis man endelig kan komme igennem til dem), og den mest elendige hjemmeside som ofte er nede. Gør alt super besværligt og gemmer informationer fra kunder i deres super indviklet hjemmeside. De stiller krav til deadlines hvorimod når vi skal bruge noget information som har indflydelse på vores ret til dagpenge er de helt ligeglade

Virkelig øv oplevelse
Virkelig dårlig oplevelse når man efter mange år endeligt står og skal bruge deres ydelse - booker møder uden at gøre en opmærksom på det, blokerer dagpenge pga de ikke orker at ringe en op efter man ikke dukker op til mødet man ikke er blevet indkaldt til. Hvilket opkald de så sylter i over en uge før man bliver ringet op af en godt gnaven medarbejder som blot siger 'nu får du ingen penge, og tjek dog portalen!'. Alle kontaktinformationer var korrekte, blot aldrig brugt.. Yderst frustrerende, især når de oveni har en forholdsvis uklar portal at manøvrere rundt i

Umenneskelig A kasse
Ekstremt umenneskelig A kasse uden nogen form for empati eller ligende . Hold jer langt væk!

Dårlig vejledning og rådgivning
Dårlig vejledning og rådgivning, der holder informationer tilbage for kunderne, for at tjene penge. Kan virkelig ikke anbefale dem.

Dårlig medlemsservice
Jeg har sendte en forespørgsel via Mit AKA 22/2-2026 og har rykket for svar flere gange, samt ringet og oplyst jeg skulle bruge svare seneste 10/3-2025.
På trods af dette har jeg her den 10/3-2026 hverken fået svar eller får oplyst hvornår jeg kan forvente et svar!
Det er jo helt ubrugeligt, men måske Ledernes fagforening kan gøre det bedre?

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Stressende og utryg start som nyuddannet
Det har desværre været en utrolig dårlig og stressende oplevelse at overgå til jeres system som nyuddannet. Man mangler simpelthen en form for overgang og vejledning, inden man træder ind i A-kassesystemet hos jer.
Tre uger efter min ansøgning om dagpenge ringede jeg for at høre status. Det er trods alt rart at vide, hvordan man skal betale sin husleje den 1. i måneden.
Her fik jeg bl.a. at vide, at I ikke kunne rådgive mig om min konkrete sag, og at jeg måtte vente på en afgørelse via besked. Det efterlader mig med spørgsmålet: Hvem skal man så få rådgivning af?
Når jeg stiller spørgsmål for at forstå reglerne bedre, får jeg flere gange beskeden om, at jeg kan læse det på hjemmesiden. Som ny i systemet har man jo netop brug for, at reglerne bliver forklaret i relation til ens egen situation.
Derudover oplever jeg, at jeg får forskellige svar afhængigt af, hvilken medarbejder jeg taler med. Det giver indtryk af, at der mangler ensretning i rådgivningen, og det skaber stor usikkerhed som ny i systemet.
Som nyuddannet står man allerede i en økonomisk usikker situation, og derfor er det ekstra frustrerende ikke at kunne få klar og ensartet vejledning.
Manglen på personlig rådgivning er simpelthen kritisabel. Derudover ville det ikke i sig selv være et problem for mig at få en ny medarbejder i røret, hver gang jeg ringer – men det bliver et problem, når jeg får forskellig information fra jer, alt efter hvem jeg taler med.
På baggrund af min oplevelse kan jeg på ingen måde anbefale denne A-kasse til andre, særligt ikke nyuddannede.

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Pretty good experience and good job…
Pretty good experience and good job advices and help.

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Jeg fik som sådan ikke noget ud af…
Jeg fik som sådan ikke noget ud af mødet. I kunne have ringet så jeg ikke skulle bruge flere timer på tranport

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Man bliver taget seiriøs hos AAK og…
Man bliver taget seiriøs hos AAK og hjulpet godt på vej til at komme frem i sin karriere.

Optimistiske og positive
Super søde og dygtige. Vil ikke pådutte dig noget, blot hjælpe på vej med gode råd baseret på erfaring, optimisme og positivitet.

Relevant feedback
Jeg har været til en sparringssamtale hvor jeg fik relevant feedback

God mennesker og råd
They gave very sound advice for the job seeking process.

Odpowiedź od Akademikernes A-kasse
Personen jeg talte med var dygtig og…
Personen jeg talte med var dygtig og professionel

Utrolig dårlig service
EDIT fra tidligere anmeldelse:
Til andre studerende: Vent med at melde jer ind til cirka 1 år før endt uddannelse. Man skal være medlem i 1 år for at få dagpenge direkte efter studiet, og ellers risikerer man, ligesom jeg gjorde, at den gratis 5-årige periode udløber midt under studiet, hvorefter de begynder at trække store beløb fra ens konto.
Utrolig dårlig service. Jeg er studerende og fik blot en lille advarsel på deres interne side, da min 5-årige gratisperiode ophørte. Kort tid efter trak de et meget stort beløb fra min konto. Det føles ærligt talt som om, de bare prøver at tage ens penge.
Der var ingen, der ringede eller kontaktede mig for at høre, hvilke andre muligheder jeg havde. De er virkelig ikke hjælpsomme og svarer utroligt langsomt. Jeg har ventet i flere uger på svar på helt simple forespørgsler.