Wszystko w porządku Cały proces najmu auta przebiegł sprawnie, zwrot także. Nie miałem żadnych uszkodzeń więc ciężko powiedzieć jak by to wyglądało gdyby trzeba było przechodzić przez proces zwrotu p... Zobacz więcej
Jestem bardzo zadowolony zarówno z lokalizacji wypożyczalni, doradcy/kierowcy, jak i samego procesu wynajmu - szybko, sprawnie, bez oczekiwania/można się umówić na konkretną godzinę, polecam :)
Wypożyczanie auta w Klass Wagen to czysta przyjemność! Cosmin zajął się wszystkim od A do Z, czuliśmy się naprawdę zaopiekowani. Super obsługa, auto w idealnym stanie – zdecydowanie polecam!
We compare prices across top rated car hire brands to find you the best deal available. We work with over 1,500 suppliers in over 30,000 locations meaning that our extensive car hire network can source any car from economy class to a 9 seater.
Zjednoczone Królestwo
Zgłosiłem darmową zmianę danych kierowcy przed upływem 48 godzin zgodnie z ich regulaminem. Zarzadali dodatkowych płatności. Nie zgodziłem się na to, przez co ostatecznie jestem straciłem tysiąc i nie mam samochodzie. Słabo.

Odpowiedź od Holiday Autos
„Rezerwacja opłacona przez Holiday Autos. Na 48h przed odbiorem poinformowano o obowiązkowej karcie kredytowej, mimo że płatność była możliwa kartą debetową. Brak możliwości odbioru auta.”

Odpowiedź od Holiday Autos
Holiday Autos naprawdę potrafi zaskoczyć. Chciałem odebrać samochód, ( Balice Krakow flex to go)mając ważną kartę kredytową… i odmówili mi wydania auta, bo karta nie była tłoczona. Tak, nie żartuję – w 2026 roku nadal robią różnicę między płaską a tłoczoną kartą, jakby to miało jakikolwiek sens!
Blokada pieniędzy działa dokładnie tak samo, a mimo to klient jest traktowany jak złodziej, jeśli bank zdecydował inaczej. Przestarzały regulamin w praktyce oznacza, że normalny klient może być całkowicie pozbawiony samochodu z powodu czystego idiotyzmu procedur.
Obsługa? Brak elastyczności, brak logiki, zero zdrowego rozsądku. Jeśli chcesz doświadczyć, jak wygląda staroświecka biurokracja na sterydach, Holiday Autos jest idealnym przykładem.
Absolutnie nie polecam – to nie jest obsługa klienta, to pokaz, jak głupie przepisy mogą zepsuć podróż.

Szybki obrót pojazdu
auto czyste, auto w dobrym stanie, pełen bak paliwa, bez żadnych problemów
Nigdy nie wypożyczaj od nich samochodu! Wypożyczyliśmy samochód w naszym kraju, a ostatecznie utknęliśmy na koreańskiej wyspie bez środka transportu. Podczas podróży poślubnej.
Wypożyczalnia zarządała od nas dokumentu, o którym Holiday Autos nie wspomniało przed rezerwacją, ani po tym, jak im zapłaciliśmy. W wymaganych dokumentach nie było o tym mowy!!
Nie zrobili nic, żeby nam pomóc. Po prostu zostawili nas bez samochodu, za który im zapłaciliśmy.
Trzymajcie się od nich z daleka!

Odpowiedź od Holiday Autos
Szybka i sprawna obsługa przy odbiorze i zdaniu.
Banda złodziei i tyle! Zwrot za wynajem, owszem przyszedł, ale po kursie EUR 4,02PLN, co przy kwocie mojego wynajmu przyniosło stratę w wysokości prawie 300zł. Nigdy więcej doświadczeń z Holiday Autos!!!

Odpowiedź od Holiday Autos
Brak kolejki, najtaniej, bezproblemowo, ładne auto, czyste. W razie problemów pan pomocny.
Bardzo dobra obsługa o zamiast małego samochodu dostałem większy
Witam.Niestety tez nie mogę powiedzieć o tej firmie dobrego słowa...chcę dokonać rezygnacji i niestety nie mogę ponieważ nie zrobiłem tego przed 48 h przed odbiorem...chore i jeszcze chcą żebym zapłacił za to 100 funów na poczet rezygnacji ludzie...horror w biały dzień (jedna gwiazdka to za dużo) Pomocy co zrobic????????

Odpowiedź od Holiday Autos
Złodzieje i oszusci po oddaniu auta i spisanym protokole ze wszytsko przy oddaniu było ok , szukaja dodatkowych szkód ukrytych i zabieraja borg ktory został wpłacony 600 euro. Do tego przy małej plamce po wodzie gdzie dziecko piło zapłaciliśmy 75 euro dodatkowo bo nie chcieli zwrotu auta. Zapłaciliśmy teraz bedziemy się sądzić o zwrot.

Odpowiedź od Holiday Autos
Banda oszustow, dwukrotnie pobrali za auto, mimo ze oddalismy bez zadnych uszkodzeń i mamy na to papiery od wypożyczalni, nie chca zwrocic pieniedzy a kontakt z wypożyczalnia strasznie żmudny, z tego co nam wiadomo nie jesteśmy jedyni, lecz sprawa zostala zgloszona do rzecznika praw konsumenta i razem z prawnikiem piszemy pismo

Odpowiedź od Holiday Autos
Złodzieje! Wszelkie informacje dotyczące dodatkowych opłat otrzymałem po dokonaniu rezerwacji i zapłacie środków! Oczywiście nie ma co liczyć na zwrot, bo kontakt z firmą tylko przez Bota!

Odpowiedź od Holiday Autos
od 4.06 czekam na rozpatrzenie reklamacji. W momencie odbioru auta, szcześliwie udało mi się połączyć z internetem i dowiedziec się, że nie mam na co czekac bo auta nie ma. nie dostałam też zwrotu pieniędzy ani wyrównania za na predce wynajęte auto.
Jak tak można??? Zepsuty urlop, jeszcze teraz nerwy i czas

Odpowiedź od Holiday Autos
Zrobiłam anulację rezerwacji miał być zwrot środków od 3-5 dni roboczych mienly już 5 a zwrotu nie ma po napisaniu wiadomości okazuje, się że mam czekać 20dni na odpowiedź... Ciekawe czy w ogóle dostanę ten zwrot a to jest prawie 400zl... Nie polecam tej firmy w innej zwrócili mi w jeden dzień depozyt.

Odpowiedź od Holiday Autos
Niestety również zaliczam się do grona osób które są niezadowoleni z tej firmy... Po zarezerwowaniu samochodu dostałam potwierdzenie rezerwacji jednak chwilę po dostałam kolejnego maila ze jednak nie mogą mi wynająć tego auta za taką cenę i proponują inna cenę ponad 300zl droższa.. za auto które początkowo było jeszcze tańsze niż te które chciałam wynająć.. na szczęście udało się zcancellowac rezerwacje i mam nadzieję że pieniądze nie zostaną pobrane z mojego konta.