CIERPIENIE I NIEDOGODNOŚCI
NA CO MI TEN KOD UPOŚLEDZONY DO ZATWIERDZANIA JAK NIC SIE NIE DA KILKNĄĆ.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
NA CO MI TEN KOD UPOŚLEDZONY DO ZATWIERDZANIA JAK NIC SIE NIE DA KILKNĄĆ.
Ostatnia aktualizacja to totalna porażka. Dodana kolejna etykieta nikomu nie potrzebna i na dodatek nie da się jej usunąć ! I nic mnie tak nie wkurza jak te głupkowate "inteligentne funkcje" , które są wciskane na siłę... Pora zmienić pocztę!!!
Opiszę problem nieco inny. Jeden z użytkowników w domenie służbowej poza gmail spamował po tym jak jego konto zostało zhakowane. Administrator zablokował konto. Co zrobił gmail? Zablokował cała domenę, a nie spamującego użytkownika. Od 3 tygodni bezskutecznie próbujemy zglaszać to w Gmailu. Możliwości kontaktu z człowiekiem są żadne. Sprawa nie załatwiona. Poczty na konta na gmail cała firma nie może wysyłać. Nie jesteśmy na żadnej czarnej liscie, a jednak gmail blokuje. Syf i porażka.
Gmail to najgorsza poczta, z jaką miałem do czynienia.
Na nowym modelu telefonu Xiaomi nie miałam części mejli a kosz zawsze był pusty,więc nie można było kasować tego co w nim jest
Google czuje się tak pewnie,że nie zatrudnia ludzi dla ludzi.
Pisze się do robota, info ma mieć kilkanaście znaków a i tak blaszak nic nie rozumie
W końcu, po miesiącach męki odpisała mi chyba kobieta, że to nie sprawa Gmail, zmieniłam więc telefon na Samsung i dalej jest to samo, jest tak na każdym telefonie z kartą SIM
Teraz nie mam też w ogóle działu udostępnione, w zdjęciach Google, nie mogę zobaczyć co kto mi przysłał odpisano mi jakoś bardzo lekceważąco i nie na temat
Bez przerwy wysyłają mi żeby kupić miejsce w chmurze
Kiedyś skasowałam trwałe 200 zdjęć i 60 mejli i zaraz po tym przysłali mi, że nie mam miejsca i żeby je kupić .
Google to ogromny bezkarny gigant, który ludzi ma za nic
Polscy pracownicy tam zatrudnieni szybko pojęli, że jak są w Google to nic nie muszą
Mam nadzieję, że Unia obłoży ich karami
Nie lubię tych
wyzyskiwaczy ale nie mamy wyboru i oni o tym wiedzą!
Google to też tchoórze
Są bogaci a nie mają biura gdzie możnaby zadzwonić lub napisać mejl.
Rzekomo wszystko robi sztuczna inteligencja, która to przeczyta, bo ich system wszystko wychwytuje z telefonu ale czy zrozumie co było intencją piszącego?
Przecież z tego gówna coraz cieżej korzystać. Usilnie wręcz nakazywanie korzystania z ich aplikacji na telefonie, celowe utrudnianie korzystania z poczty na telefonie, coraz wiecej spamu. Aplikacja też coraz cześciej się wyłącza nagle podczas pisania maila. Dość tego monopolu google!!!
najgorsze g jakie stworzył internet LEWACKI NARZĘDZIE W WALCE Z MORALNOŚCIĄ
Odzyskanie konta jest niemożliwe, strona supportu zatacza błędne koło, dramat
gowno jebane nie da sie odzyskac konta jak sie nie ma numeru telefonu starego, w dodatku maja memory leaki pzdr
używam gmaila od długiego czasu, fakt brak mu wielu funkcji chociaż by filtrowania ręcznego spamu, blokowania maili itp /
Tak pozatym to najbardziej przystępna skrzynka w obecnych czasach.
Najlepsza poczta elektroniczna na świecie.
The best email in the world.
Program jest niedopracowany. Często zdarza się, że mail, który wpisałem nie zatwierdza się i trzeba ładować stronę ponownie i marnować czas.
Człowiek w czterech ścianach już tylko pozostało zbaranka sobie???