Mieliśmy problem z bagażem. Na lotnisku okazało się, że musimy za niego zapłacić, mimo, że z informacji od mytrip wynikało, że jest w cenie. Po powrocie skontaktowaliśmy się z mytrip, które wszystk... Zobacz więcej
Firma oferuje bilety lotnicze w atrakcyjnych cenach. Brak czwartej i piątej gwiazdki spowodowany jest „nagabywaniem” podczas zakupu do wykupienia: ubezpieczenia od upadłości, ubezpieczenia od choroby,... Zobacz więcej
Samo kupno biletów u nich bardzo dobrze ale miałem dokupione u nich odprawę, która słabo działa. W jedną stronę na 4 bilety odprawili 3 i napisali, że jeden bilet muszę odprawić na lotnisku. Po wejści... Zobacz więcej
O mytrip.com
Keep that suitcase ready because you never know when wanderlust might strike again! With nearly 14 million customers and over 4 million holidays sold, we fill 140 Boeing 737s every day, departing and arriving from 77 countries across the globe.
With mytrip, you always travel more, for less!
To contact us you can follow this link
Szwecja
- mytrip.com
Szybko i sprawnie
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Oszukują klientów
Oszukują klientów. Tuż przed płaceniem dodają opłatę pod pozorem podniesienia ceny biletów przez linie lotnicze. Bzdura. Omijać.

Odpowiedź od mytrip.com
Strona nie jest klarowna oraz nie mogę…
Strona nie jest klarowna oraz nie mogę wyszukać numeru rezerwacji lotu

Nie polecam tej firmy
Nie polecam tej firmy. Dwukrotnie próbowałem dokonać płatności, pieniądze z konta schodziły, rezerwacja nie szła dalej. DWUKROTNIE TAKA SYTUACJA. Nie polecam - strata czasu na oczekiwanie na zwrot pieniędzy.

Odpowiedź od mytrip.com
Nie polecam tego przewoźnika mialem…
Nie polecam tego przewoźnika mialem wykupione ubezpieczeniebo zwrot środków ze wzgledu na choroby. Od 7 miesięcy nie dostalem zwrotu kosztów.

Odpowiedź od mytrip.com
W trakcie płatności została podniesiona…
W trakcie płatności została podniesiona cena biletu🥴
Uwaga na MyTrip 😱
Uwaga! podczas zakupu drugiego zestawu tych samych biletów dla drugiej części rodziny dosłownie kilka minut po pierwszym zakupie na koniec procesu przy płatności otrzymałem odrzucona płatność wraz z info „cena biletów wzrosła wraz ze zmianą dostępności o 2420 zł …” tj. 15% w moim przypadku, gdzie w go2gate wciąż była i jest w normalnej cenie, także niezła ściema żeby Was złupić, uważajcie na Mytrip.com jak kupujecie 😐 poza tym pomylili rzędy siedzeń u teścia, kupując powtórnie bilety mogłem zarezerwować jego miejsca na jednym z odcinków 😱

Odpowiedź od mytrip.com
Ponieważ nie rozumiem po angielsku
Ponieważ nie rozumiem po angielsku. Muałam trudności z wprowadzeniem danych. Teraz dostałam informację że moje karty pokładowe będą gotowe 16 września. Ale to dotyczy powrotu. Brak informacji co z kartami pokładowymi na wylot. Z Państwa strony korzystam po raz pierwszy, stąd nieco się denerwuje
Brak potwierdzenia lub kontaktu.
Wykupiłem bilety, oprócz tego co wyskoczyło od przelewy24 - P24-T5B-E5N-R2U 07-06-2026 (20:11:35) odbiorcaAdyen N.V - nie dostałem nic, żadnego potwierdzenia, maila itp. Do biura obsługi nie można się dodzwonić. Żałuję, że najpierw nie przeczytałem opinii.
Nie polecam nikomu tej firmy
Nie polecam nikomu tej firmy. Nie mają adresu email ani danych kontaktowych do firmy. Tylko kontakt telefoniczny. Powoduje to ze żadna skarga lub zażalenie nie może zostać skutecznie dostarczone. Z tego powodu są bezkarni.
Chciałam sobie ułatwić
Chciałam sobie ułatwić, a utrudniłam. Strona rejestracji do wykupionej usługi odprawy była "invalid", a pracownica infolinii sugerowała, że ja źle wpisuję dane. Przechodziła ze mną rejestrację 20x a na końcu stwierdziła - uwaga- że nic się nie da zrobić. Zdecydowanie nie polecam ‼️‼️‼️‼️
Moja podróż
Bardzo łatwo kupiłam bilety. Jestem bardzo szczęśliwa.
Zawsze się stresuję, że coś przeoczę, ale poszło gładko.
Pozdrawiam
Strona prosi o weryfikację e-mail
Strona prosi o weryfikację e-mail, który nie dociera. Nie mogę nic zrobić z odwołanym lotem, bo MyTrip jakby nie istniał.
Zapłaciłem za rezerwację i cisza
Zapłaciłem za rezerwację, nie otrzymałem żadnego potwierdzenia, numeru zamówienia kompletnie nic a kwota została zaksięgowana. Obsługa klienta to fake, nie istnieje. Minęło 4 dni brak zwrotu czegokolwiek. Została reklamacja w banku i złożenie zawiadomienia na policję, a człowiek chciał raz na rok gdzieś polecieć, odpocząć..