Virkelig dårligt værkrtøj Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret. Vend de mosede bananer i. Hæ... Zobacz więcej
Seriøst hvad er det for noget! vi skulle lave øveopgaver på Gyldendal webprøver, og jeg sidder bare og laver opgaverne, og så ville jeg gå tilbage til opgaven før dne jeg var igang med OG SÅ SIGER DE... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Bøger åbner verdener. Derfor har Gyldendal Forlag i over 250 år været dedikeret til at levere kvalitet og mangfoldighed, kulturel og demokratisk debat, kunst og underholdning til danske boglæsere.
Klareboderne 3, 1001 , Kbh. K, Dania
- gyldendal.dk@gyldendal.dk
- gyldendal.dk
Musisz wiedzieć
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
dårlig app og dårlig opførselse for gyldendal admins og nogle frække pandekager til slut
ifølge studier gør denne app ingen nytte for nogle, det påvirker det gennemsnitlige menneskes intiligens og metale helbred, den må før eller siden alligevel besættes af AI så hvorfor ike bare lukke den ned så vi alle kan hvile i os selv og nyde hiandens selværd.
lort_e app
anyways her er min 70grams of protein zero calorie pancake.
1 æble
4 bananer
en hele pose body lab protein pulver 1kg
5 jødekager
2dl skyr
4dl sukkerfri cola med sukker for at undgå klumper
41 macbock air
17 airpods pro
en halv theodor med hår på
2 stykker a3 papir
og til slut
51 stadion pølser fra lyngby station
put alle indrigridienserne i en fast food prosecer og spise ved præcis 41-75 grader varmluft
denne opskrift er kun godkendt til mieles opvaskemaskine
håber du nyder dine frække pandekager
love villum og viggo denne opskrift bliver mellem os😘😘❤️❤️😉
dårligt dårligt
jeg har histori
Der er intet som friskbagte, sprøde vafler. Opskriften på denne vaffeldej indeholder mælk eller kærnemælk, citronskal og vanilje og giver dig sprøde, klassiske vafler. Du kan servere syltetøj, creme fraiche, flødeskum, vaniljeis eller frisk frugt - eller blot et lille drys flormelis og citronsaft. Hjemmebagte vafler er bare de bedste. Bag dem og nyd duften af friskbagte vafler.
3 spsk Sukker
300 g Hvedemel (ca. 5 dl)
2 tsk Bagepulver
1 tsk Vaniljesukker
1 tsk Groft salt
1 spsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)
3 dl Mælk eller kærnemælk
2 dl Vand
3 Æg
100 g Smør - smeltet
Pynt Flormelis
Tilbehør Syltetøj
Vafler
Kom mel, sukker, bagepulver, salt og citronskal i en skål.
Tilsæt mælk, vand og æg på én gang. Pisk dejen sammen og tilsæt det smeltede smør.
Lad et vaffeljern blive godt varmt. Fordel ca. 1 dl dej i vaffeljernet. Bag vaflen i 3-4 min. - eller til den er gylden.
Læg vaflen på en rist eller alternativt på en tallerken under alufolie og hold den lun i ovnen. Bag resten af vaflerne.
Drys flormelis over vaflerne og server med syltetøj.
Gorillaen i numien
Der blev sendt en Gorilla efter mig fra gyldendal så kom den hen til mig i klassen og kidnappede efter jeg blev kidnappet stak den sin dilar daler dildo af en art og stak den op i mig jeg blev overrasket da jeg så banditen jeg syntes de skal lukke siden ned efter den handling
ingen kan li' skole/gyldendal
ingen kan li' skole/gyldendal. det er skidt for hjernen
skibidi makrelsalat
jeg anbefaler ikke fordi mig og min sigma ven sad og lavede det skide l0rte gyldendal og så crashede vi out fordi ja hvorfor ik
så kom george washington ind af døren og sagde han havde lyst til doner kebab og makrel roulade
anyways her er en opskrift på ikea kødboller
Köttbullar
▢200 g mælk
▢friskkværnet peberSovs
▢5 dl oksebouillon
▢2,5 dl fløde
▢3 tsk ribsgele (eller tyttebærsyltetøj)
▢2 spsk engelsk sauce
▢2 spsk majsstivelse
▢salt og friskkværnet peber
Kartoffelmos
▢1 portion kartoffelmos ()
Ærter
▢400 g ærterKom det hakkede kød i en skål og tilsæt salt. Ælt nu farsen godt sammen, og her plejer jeg blot at bruge en hånd. Det er det nemmeste.
Derefter tilsættes æg, løgpulver, rasp og mælken gradvist indtil farsen er lind og let. Farsen til de svenske kødboller må dog heller ikke være for tynd. Krydr også med friskkværnet peber, og stil derefter farsen på køl i 30 minutter.
Lav kartoffelmosen som anvist i linket - bedre mos får du ikke!
Varm en pande op og tilsæt en god sjat olie og smør. Form farsen til små köttbullar med en teske, så kødbollerne ikke bliver for store. Jeg plejer at lave dem som en stor teskefuld fars, og denne opskrift giver på den måde omkring 25 små svenske kødboller. De steges cirka 10 minutter, hvor du vender dem rundt, men så de beholder den runde form.
Læg de færdigstegte kødboller til side på en tallerken.
Tilsæt så oksebouillon til panden sammen med fløde, og lad det koge op. Rør majsstivelse ud i en smule mælk og jævn sovsen.
Kom derefter ribsgele eller (tyttebærsyltetøj) ved sammen med engelsk sauce, og smag til med salt og peber. Eventuelt også med mere ribsgele.
Læg kødbollerne tilbage i sovsen og varm igennem i et par minutter, mens du koger ærter. Se eventuelt her hvordan du koger ærterne perfekt.
farvel
to stjerner fordi det ikke er A**nea
to stjerner fordi det ikke er A**nea men det er stadig så dårligt at jeg hellere vil bruge en bog og sige farvel til y8
det er bare l-o-r-t-e hjemmeside
Mig og rose kan godt li 67 89 will u be…
Mig og rose kan godt li 67 89 will u be mine.
det er vores go to score replik
men der er også den her.
1. Hvis snefnug var kys, ville jeg sende dig en hel snestorm!
2. Dreng: Luk øjnene
Pige: Okay
Dreng: Hvad ser du?
Pige: Ingenting
Dreng: Det er mit liv uden dig.
3. Må jeg følge efter dig?
– For min mor fortalte mig jeg skulle forfølge mine drømme
4. Ved du om der er politi rundt i dette område?
– For vil gerne stjæle dit hjerte
5. Er du en tryllekunstner, for når jeg ser dig, forsvinder alle andre
det var nogen af vores go to men vi bruger selfølleig også andre bare send en besked så får i en part 2. :)
synes at regeringen skal skride ind nu
synes at regeringen skal skride ind nu. denne hjemmeside ødelægger mildt sagt unges liv. den sørger at 8/10 i 7-10 klasse massive depressioner og diarre. og det skal stoppes NU!! for det er ikke okay at tage unges ungdom fra dem
Det er ikke godt
Det er ikke godt. Der er mange stave fegl fx. skrev de skullle med 3 l istedet for 2. og den er dårlig til at forklare -100000 stjerner
Risengrød
Risengrød
2 dl Vand
180 g Grødris (ca. 2¼ dl)
1 liter Sødmælk
¼ tsk Groft salt
4 spsk Sukker
2 tsk Stødt kanel
50 g Smør
Bring vand og ris i kog i en tykbundet gryde. Kog risene ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min.
Tilsæt mælk og bring blandingen i kog. Kog grøden ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 10 min.
Læg låg på og kog i ca. 30 min. Rør ofte i grøden. Hvis grøden virker tynd så kog den i yderligere 5-10 min.
Tilsæt salt og smag til.
Bland sukker og kanel.
Kom risengrøden i en varm skål. Server grøden med kanelsukker og smør.
JEG SAD LIGE I TIMEN OG LÆSTE DISSE…
JEG SAD LIGE I TIMEN OG LÆSTE DISSE SJ0VE KOMMENTAR OG NU FÅR JEG SKREVET HJEM FOR AT GRINE OG SÅ FANDT JEG EN KARTOFFEL OG GAV DEN TIL MIN AUTISTISK VEN
det er noget lordt det vikrer ikke…
det er noget lordt det vikrer ikke halden af gangne
Værste hjemme side i hele verdenen.
Værste hjemme side i helle verdenen.
whaller det er ikke godt i skal undgå…
whaller det er ikke godt i skal undgå den
Jeg synes det er noget virkelig lo
Jeg synes det er noget virkelig l-o-r-t for at sige det ligeud
den her hjemmeside er ikke god den er…
den her hjemmeside er ikke god den er får dyr til at betyder noget
Som dixie damelio har sagt "Chips on my…
Som dixie damelio har sagt "Chips on my shoulder only getting older" og nu, hvor man ikke bliver yngre blot kun ældre, synes jeg ikke at det er en god ide at spilde vores unge frodige år på at lave Gyldendal kilder.
jeg faldt i søvn
jeg faldt i søvn
denne hjemmeside er så kedelig at min sidemakker gik hjem.