Foto.com

Oceniono na 1 z 5

Hej Har i løbet af de sidste par måneder skrevet frem og tilbage med kundeservice. I december lavede jeg en fotobog (nogle er jer ved, hvor laaaaaang tid det tager). Efterfølgende kunne jeg ikke l... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Synes det var nemt og ligetil at oprette fotobogen. Havde ikke fået bekræftelse på mail efter bestillingen og henvendte mig til kundeservice, som var hurtig til at svare tilbage. Da bogen ankom var... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg har bestilt en fotobog, som endnu ikke er kommet - 10 dage efter, at bogen angiveligt skulle være sendt. Man modtager intet nummer på sin pakke, så man har ingen mulighed for at følge pakken, såda... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg gav mit barnebarn et album i julegave, bestilt i oktober 2 måneder før juleaften. Da hun tage det i brug dur spiralen på albummet ikke. Da det er leveret til os allerede i oktober kan der ikke p... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Nem oprettelse og fin service

Synes det var nemt og ligetil at oprette fotobogen.
Havde ikke fået bekræftelse på mail efter bestillingen og henvendte mig til kundeservice, som var hurtig til at svare tilbage. Da bogen ankom var teksten på forsiden desværre placeret forkert. Jeg kontaktede kundeservice og det så desværre ud til, at det var mig selv der havde placeret teksten forkert - alligevel tilbød de mig at jeg kunne lave en ny bestilling og returnerede med det samme pengene for den fotobog jeg allerede havde modtaget.

3 lutego 2017

Super mangelfuld kundeservice

Hej
Har i løbet af de sidste par måneder skrevet frem og tilbage med kundeservice. I december lavede jeg en fotobog (nogle er jer ved, hvor laaaaaang tid det tager). Efterfølgende kunne jeg ikke logge in og finde projektet igen. Prøvede at få fat i kundeservice - det viste sig, at al kommunikation måtte foregå på engelsk. Ok - det gør vi så.
Skriver derefter frem og tilbage for at få projektet åbnet igen. Flere gange foreslås den samme handling som tidligere og som ikke har virket. Også selvom hele email-korrespondancen er vedhæftet hver eneste email.
Til sidst måtte det sandes, at "systemet" har slettet mit projekt fordi det ikke var berørt i 2 mdr. Pist væk - ingen beklagelse, ingen forklaring. Øv...

2 lutego 2017
Oceniono na 4 z 5

Hurtigt og billigt - langt bedre end forventet

Var sååå skuffet sidste år, da mine A4-kalendere ankom langt ind i januar og julemanden blev rigtigt ked. Tænker at jeg må bestille i god tid denne gang. Bestiller den 4 december og får pakken med 5 x A4 kalender den 8 december, og endda til halv pris. 370 kr totalt, det er da helt i orden! Så det går den rigtige vej.

13 grudnia 2016

Helt ok oplevelse

Bestilte et print på plexiglas 60x80 cm som var på tilbud.
Var efterfølgende på Trustpilot og blev noget ærgerlig over mit køb da jeg læste anmeldelserne.
Så forventningerne var ikke store.
Men efter 10 dage blev det leveret. Jeg synes at det var en acceptabel leveringstid. Billedet er helt perfekt udført. Skarpt, pæne kanter og ingen ridser.
Så jeg har ikke noget at brokke mig over.

7 listopada 2016

Det er for ringe

Jeg må helt klart advare andre mod at handle med Foto.com.
Kundeservice er en by i Rusland, eller sagt på en anden måde, man kan ikke klage over firmaets kundeservice, for der er ganske enkelt ikke nogen.

Hjemmesiden indeholder absolut ingen kontaktinformationer, og alt går ufatteligt langsomt hos firmaet.
Lovet leveringstid 2 - 3 dage, og først efter 11 dage dukker mit billede op i en nogenlunde kvalitet, absolut ikke noget at prale af.

Hvis man kan sige der er noget som Foto.com er hurtige til, så er det at hæve pengene på kontoen, for det skete dagen efter bestillingen og inden at varen var sendt fra Foto.com

Det er helt sikkert eneste og sidste gang jeg har benyttet dette firma.

5 sierpnia 2016
Oceniono na 4 z 5

Flot fotobog

Det tog lang tid at kreere fotobogen og få billederne i det rigtige format. Men resultatet er meget flot. Jeg modtog bogen efter 9 dage med posten. Den var værd at vente på.

19 lipca 2016

Dårlig kvalitet

Foretog bestillingen på 500 stk. 10x15 billeder. Det gik ret nemt og hurtigt.
Efter at have ventet en uges tid, fik jeg leveret pakken. Men desværre var kvaliteten af de fremkaldte billeder meget dårlig, der er streger ned gennem over halvdelen af billederne.

Tog kontakt til kundeservice som så ikke kan kommunikeres med på dansk, trods de reklamere med at foto.com også ligger i Ballerup. Pakken kom også fra udlandet.

Jeg har forsøgt at få mine penge tilbage der er nu gået over 14 dage. Der sker ikke rigtigt noget.

Handler der Aldrig mere og heller ikke selvom de er de billigste på markedet. For desværre også de dårligste jeg har prøvet til dagens dato.

11 lipca 2016

ELENDIG hjemmeside

Ærgerligt at bruge halvanden time på at uploade 250 billeder til fremkaldelse fordi siden går ned fem gange.
Når det endelig lykkedes kan billeder med et andet format ikke beskæres.
Jeg bruger ALDRIG MERE foto.com til mine billeder mere. Det er spild af tid

29 maja 2016

Leveringstid er meget skidt

De lover 3-4 dages leveringstid. Efter en uge kan jeg ikke engang se status på min ordre online. Jeg har bestilt mange fotobøger fordi jeg bruger samme opsætning på mine bøger. Derfor er jeg lidt låst, men jeg bliver lige skuffet hver gang. Sidst troede jeg det var juletravlhed. Men denne gang går jeg også og venter.
Kundeservicen er også får dårlig og de beder om at sende beskeder på engelsk. HOLD dig LANGT væk hvis du ikke kan vente.

1 kwietnia 2016
Oceniono na 3 z 5

Kræver tålmodighed

Havde mine billeder efter 10 dage. Det krævede en vis tålmodighed, da jeg skulle bruge billederne hurtigt, og stolede på leveringstiden påskrevet på hjemmesiden. Fik dem med lørdagsposten den dag de skulle bruges, så det var lige på et hængende hår :)
Kvaliteten af billederne er fin, og prisen god.
Mvh

1 marca 2016
Oceniono na 1 z 5

Mistillid ved reklamation og forsinket levering

Jeg modtog en bog som havde klare fejl i sig. Efter at have dokumenteret fejlen, og foto.com har erkendt fejlen, har foto.com ikke gjort noget for at rette fejlen. Der er nu gået 4 uger, og hver gang vi henvender os går der ca en uge før at de svarer.

Bestilte en anden bog til min fars fødselsdag som ankom en uge efter at det var blevet lovet. Det er bare lidt ærgerligt....

18 lutego 2016

Yderst tilfreds

Bestilte 3 stk foto plakater i 50x70 cm i lørdags - og modtog dem igår, kun 4 dage efter.
Kvaliteten er i top :)
Så jeg syntes det har været hurtig betjening & levering - så trods negative anmeldelser, gjorde de et godt stykke arbejde for mig! :-D

5 lutego 2016

Laaaaang leveringstid!

Tænkte at jeg selv ville lave julekort til familien, og bestilte dem 10 dec 2015, hvilket burde være ingod tid.... Men åbenbart ikke, modtog dem den 18 jan 2016, TOTALT uacceptabelt. Bestiller aldrig noget der fra igen. Og anbefaler heller ikke andre at bestille derfra hvis det er noget der skal leveres i gave f.eks.

23 stycznia 2016
Oceniono na 1 z 5

Fejl i rækkefølge af sider

Jeg har fået leveret 2 fotobøger, som bestilt. Men i den ene bog er der fejl i rækkefølgen af siderne. Det er meget besværligt at finde på deres hjemmeside hvor man kan klage over leverede produkter, og da det endelig lykkedes, vil de have mig til at rive den ene bog i stykker, og sende dokumentation for dette, for at ville sende en ny bog. Jeg vil dog ikke gøre dette, da jeg ikke stoler på de sender en ny bog. Hjemmesiden er nem at arbejde med, og produkterne er flotte, men ikke korrekt udført, og jeg tvivler på nogen sinde at få min rigtige bog nr. 2. For dyrt i forhold til bøvlet.

17 stycznia 2016

KØB ALDRIG HER

Holder ikke hvad de lover. Dårlig kommunikation. Dårlig service. Produktet ok. Køber aldrig her igen.

14 stycznia 2016
Oceniono na 1 z 5

De stjæler dine penge og leverer ikke de bestilte varer. Køb intet her !!!!!

Jeg bestilte en fotobog d. 8-12-2015 og betalte med mit visa/dankort, efterfølgende fik jeg en bekræftelse på at bestilling nr. xxxxx var registreret - jeg fik aldrig en bekræftelse på betalingen.
D. 11-12-2015 blev beløbet trukket på min konto og alt så fint ud.
D. 17-11-2015 rykkede jeg Foto.com vedr. den bestilte fotobog og allerede d. 19 kom der svar, " den bestilte bog var modtaget d. 18 -12". Bestillingen de referer til var fra 2014 - jeg rykkede for bestillingen fra 2015 igen og dagen efter d. 20-12-2015 kom svaret " Vi kan ikke finde din bestilling, du bedes sende en mail med et skærmbillede af den mail hvor vi bekræfter din registrering".
Mailen er sendt med det ønskede materiale og efterfølgende har jeg sendt alle "papirer" herunder print af bankudskrift der viser betalingen til Foto.com.
Den sidste mail jeg har fået besvaret er fra d. 30-12-2015 hvor de igen beder om bevis for betalingen og oplysning om kontonumre - de fik det samme dag og siden har jeg intet hørt.
Næste uge bliver den lange vej via Nets hvor jeg vil gøre indsigelse mod betalingen.
Jeg håber ovennævnte kan hjælpe andre med at beslutte hvor bestillingen skal placeres - min næste bestilling bliver i Danmark hos et dansk firma.

8 stycznia 2016
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej