Reakcja na opinię
Har for 1. Gang i mit 25 årige sygeplejeliv haft en karriere samtale med karrierekonsulent fra dsa. Det var en meget givende samtale som hjalp en med at sætte retning i arbejdslivet. En samtale som... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
I forbindelse med sygemelding har jeg følt mig virkelig godt hjulpet af social rådgiver Claus. Vi har haft løbende samtaler i forløbet og jeg har fået hjælp i partshøring ifht kommunen. Derudover har... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kære DSA. Jeg synes personligt, at jeres personale er hjælpsomme og søde — intet dér. Men jeres system og jeres ansøgningsproces kan virkelig bruge meget feedback. Jeg har været hos jer i omkr... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hos DSA får du en faglig og specialiseret a-kasse. Alle vores karrierekonsulenter har en sundhedsprofessionel uddannelse ligesom dig. Det betyder, at du får målrettet sparring på jobsøgning og karriere, uanset om du er ledig, studerende eller i job. Som en af få a-kasser har vi også socialrådgivere ansat og kan derfor tilbyde socialfaglig vejledning, hvis du bliver syg, skal på barsel, har behov for fleksjob, førtidspension eller andet. Har du spørgsmål eller feedback, er du altid velkommen til at kontakte os tlf. 33 15 10 66.
Napisane przez firmę
Sankt Annæ Plads 30, 1013, København K, Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jeg var til "Første samtale. Kom godt fra start" hvor karrierekonsulenten, Sannie, formår at fremstå autentisk, nærværende og inde i sit stof ved at svare på spørgsmål uden betænkningstid. Hun fremstår alt i alt som en ekstremt dygtig formidler, der går op i at hjælpe folk videre.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Meget imødekommende og nærværende vejledning

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Det var en meget givende samtale som hjalp en med at sætte retning i arbejdslivet. En samtale som satte mange tanker i gang, men samtidig også gav konkrete handleværktøjer for at finde ny retning og muligheder i arbejdslivet.
Meget dygtig karrierekonsulent som var lyttende og forholdt sig konstruktiv og reflekterende til ens situation og ønsker og samtidig sikrede fokus og retning for samtalen.
Kan varmt anbefale at bruge dsa og gå ind og kig på deres hjemmeside hvad der er af muligheder for onlinekurset karrieresamtaler mm. En lille smule ærgelig over jeg først efter mange års medlemskab for øjnene op for de muligheder der ligger her, men bedre sent end aldrig😅👍

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Kvalificeret, støttende og brugbar samtale med et lyttende menneske - langt bedre end hvad ChatGPT kunne give af svar, forklaringer og vejledning.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har været tilknyttet Sannie ifbm. min ledighed. Jeg er blevet mødt konstruktivt og med masser af gode inputs til hvordan jeg stiller mig bedst muligt i min jobsøgning, hvor der også er blevet taget højde for at jeg skal på barsel i den nærmeste fremtid. Så Sannie har været god til at komme med forslag fra sin side af bordet, til hvordan jeg også har et attraktivt CV på den anden side af barsel.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Kom hurtigt igennem, præcise svar.
Kan hurtigt kommer videre med opgaven.
👏👌✌️

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Venlig og imødekommende hjælp - fik svar på mine spørgsmål og hjulpet godt videre 😊

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Sannie møder en med utroligt godt humør og er virkelig god til at sætte sig ind i ens situation og kommer med kvalificeret hjælp der kan få en videre.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg har Sannie som karrierekonsulent og er virkelig glad for det!
Hun har bl.a. givet mig god sparring på en ansøgning og cv til en stilling, jeg ønskede at søge og har sagt,at jeg endelig skal række ud,hvis jeg bliver kaldt til samtale og har brug for sparring inden jobsamtalen.
Alt i alt super god karrierekonsulent, der altid er klar til at hjælpe ☺️

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Derudover har dsa virkelig mange gode teamsmøder om alt fra Stress håndtering, jobansøgninger, brug af AI og meget mere, som jeg virkelig kan anbefale. Er faktisk øv over at jeg ikke har brugt det meget mere i mit arbejdsliv. Uden tvivl 5 stjerner!

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Altid hjælpsomme og venlige medarbejder.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Hjælpsom og imødekommende samtale .
Meget pædagogisk , i et emne/område , som for mig er nyt .
Jeg har fået god vejledning til hvordan jeg hjælpes videre i min nye situation.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg oplevede det første møde med DSA som relevant og givende. Det var brugbart at få mere at vide om regler og muligheder i DSA - og ligeledes en stor hjælp at blive introduceret til de vigtigste trin i forhold til at komme godt i gang som jobsøgende.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
DSA er en virkeligt god a-kasse hvor man nemt og hurtigt får den hjælp man har brug for. 🍀
De har mange tilbud og relevante temamøder man kan deltage i. Deres obligatoriske møder som jobsøgende er meget relevante og optimerende for ens videre jobsøgningsproces.
DSA har mine varmeste anbefalinger 🌟

Kære DSA.
Jeg har været hos jer i omkring 10 år, tror jeg, og hver eneste gang jeg skal have hjælp fra jer, oplever jeg næsten altid problemer. Der mangler dokumentation, der bliver efterspurgt mere og mere dokumentation, og processen bliver hurtigt meget forvirrende og i bruger mange fagsprog som den gennemsnitlige ikke forstår.
Mange tak til Alexander, som tog imod min feedback, lyttede og udviste forståelse. Jeg håber, at processen bliver nemmere!

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg var til mit første møde med Jette som var en utrolig behagelig oplevelse.
Hun var sød og imødekommende og svarede på alle de spørgsmål man stod med.
Hun gjorde mødet spændene og fortalte om en masse ting så man blev klogere på noget af det man havde været i tvivl omkring.
Hun var åben og gjorde rummet trygt.
Det var en rigtig god oplevelse.
Hun er en solstråle.

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Meget ansvarlig, tålmodig og tydelig person jeg talte med. Vil ri ge tilbage med mere præcise svar

Odpowiedź od Din Sundhedsfaglige A-kasse (DSA)
Jeg er nyuddannet sundhedsfaglig kandidat og har kun haft gode oplevelser med DSA. Søde og fleksible medarbejdere at træffe på telefonen og desuden en rigtig fin første samtale, som var den her workshop, hvor man samles en gruppe nyuddannet og får værktøjer og sparring med derfra.
Jeg vil gerne anbefale DSA som a-kasse!