Zamówiony produkt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Jakość wykonania pełen profesjonalizm. Przeszycia podwójne, materiał pokrycia to nie tania cienka chińszczyzna zalewająca rynek, ale konkretny... Zobacz więcej
Zamówienie i obsługa telefoniczna na 5 Szklarnia na 5 Instrukcja obsługi 3: Kolejność kroków w instrukcji nie jest zachowana. Montaż ramy został opisany przed etapem mocowania śrub, co skutkuje koni... Zobacz więcej
Zamówienie zrealizowane zostało bardzo szybko, jednak dach który zamówiłem do swojego pawilonu niestety wykonany jest gorszej jakości. Odbiega jakością od pierwotnego. Długo nie wytrzyma. Przy następ... Zobacz więcej

Explore our assortment today
Nordre Strandvej 119A, 3150, Hellebæk, Dania
Szybko sprawnie i pełen profesjonalizm w obsłudze klienta

Odpowiedź od Dancovershop
Za wysoka cena jak za taki produkt który ma blachę którą można porysować paznokciem, a śrubek do mintazu dają za mało. Blachy nie były pofoliowane i niektore porysowane jakbym dostał outlet?? Dostawa za 600zl to też trochę przesada

Odpowiedź od Dancovershop
Bardzo duży wybór, ceny dość wysokie, ale wierzę, że jakość podobnie :) Przesyłka dotarła szybko, wszystko solidnie zapakowane. Pawilon póki co nie postawiony, więc nie mogę się wypowiedzieć, ale sklep polecam!

Odpowiedź od Dancovershop
Przesyłka dotarła bardzo szybko,polecam firmę Dancovershop.

Odpowiedź od Dancovershop
Produkt który zakupiłam, nie spełnia moich oczekiwań. Wręcz czuje się oszukana. Produkt nie nadaje się na oranżerie, czy też na szczelną szklarnię. Produkt jest źle zaprojektowany, rynny nie spełniają swoich funkcji bo nachodzą na szkło, a woda wpływa pod nie i zalewa wszystkie okna po mimo sylikony. Cały dach mi przecieka. Ogólnie jestem załamana, bo urządziłam sobie przestrzeń jako oranżerie do posiedzenie, a nie jest to możliwe, bo przy niewielkim deszczy wszystko mi się zalewa. Nie polecam produktu, uważam że wydałem pieniądze w błoto. Porażka !! Nie wiem jak ratować sytuację.

Odpowiedź od Dancovershop
w związku z zaistniałom pomyłką firma bardzo szybko zareagowała.A produkt który dostałem jest wysokiej klasy Dziękuję

Odpowiedź od Dancovershop
Przedmiot zgodny z opisem, oczywiście za te pieniądze nie jest to schron ale wszystko trzyma się w jednym kawałku. Jestem świadomy poziomu cana- jakość. Instrukcja mogłaby posiadać 2 opcje jeśli chodzi o kierunek spadu dachu.

Odpowiedź od Dancovershop
Świetny towar, w miarę tani oraz szybka dostawa do domu.

Pan Adam bardzo kompetentna osoba,
Współpraca - która zachęca do kolejnych zamówień.
Polecam !!!!

Odpowiedź od Dancovershop
Dziękuję za szybką i sprawną realuzacje zamówienia. Polecam!!!!

Odpowiedź od Dancovershop
Gutt Dancovershop Ich bin mit dem Kauf zufrieden, alles ist von guter Qualität.

Odpowiedź od Dancovershop
NIE POLECAM! Zamówienie swoje na pergolę, złożyłem w dn. 30.03. Otrzymałem maile potwierdzające pełną płatność i szacowany termin dostawy (07.04). Niestety mamy 12.04, pomimo licznych telefonów do firmy Dancover nikt nie potrafi stwierdzić kiedy produkt zostanie do mnie dostarczony! Po otrzymaniu linku do śledzenia firmy transportowej Lehman widzę, że dostawa jest przerzucana z jednego portu do drugiego w Danii i nie może go opuścić od 31.03. Zrezygnować też nie mogę bo Dancover zastrzega sobie prawo do zwrotu kosztów transportu powrotnego który stanowi ponad połowę wartości zamówienia (ponad 5 tys zł, 10-krotność wartości dostawy!!). Firma Dancover nie panuje nad dostawą i terminem jej realizacji! Koszt transportu powrotnego w przypadku rezygnacji jest absurdalny!
Firma Dancover zastrzega, że zwróci i podmieni wadliwą część czy tą która zostanie dostarczona zniszczona itp. Jeśli będzie się to odbywać w sposób podobny do dostawy to życzę powodzenia wszystkim zwracającym wadliwą część. Pozdrawiam

Odpowiedź od Dancovershop
Pergolę dostarczono kompletną oraz bez usterek i prezentuje się dobrze zgodnie z ofertą. Szkoda, że nie ma polecanych Firm montażowych w Polsce, gdyż moja została zamontowana z kilkoma błędami przez wykonawcę (głównie przy składaniu drzwi z lamelami).