Group Online Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

De gør det, andre ikke kan! I to år har vi haft udfordringer med at overtage styringen af vores Google Business-profil. Flere har forsøgt at løse problemet, men har desværre måttet give op.... Zobacz więcej

1. Agencja marketingu internetowego
  2. Agencja marketingowa
  3. Projektant webowy

Napisane przez firmę

Group Online er en del af en nordisk alliance af digitale bureauer – Danmarks største bureaukoncern med mere end 25.000 kunder og 250 medarbejdere på tværs af Norden – og er blandt landets førende eksperter, når din virksomhed skal ses, findes og vælges. Og fordi vi er de største, har vi også mest data på, hvad der rent faktisk virker – det omsætter vi til avancerede løsninger, som også mindre virksomheder har råd til. Vi tilbyder individuelt, responsivt webdesign, brugervenligt CMS, webshops, personlig kundeservice, sikker hosting, søgemaskineoptimering (SEO) og de nyeste AI-løsninger som AI-chatbot og optimering til AI-søgning (GEO). Du finder os lokalt i Ballerup, Odense, Aarhus og Aalborg.

Średnia

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 273

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

De gør det, andre ikke kan!

De gør det, andre ikke kan!

Efter vores skift til Group Online i forbindelse med etableringen af vores nye hjemmeside lykkedes det endelig – takket være en fantastisk indsats fra Kasper Christensen. Han har været utrolig hjælpsom, professionel og vedholdende, og det lykkedes ham at få styringen af vores Google Business-profil på plads.

Vi har hele vejen igennem været meget tilfredse med Group Online. Håndteringen og hjælpen i forbindelse med både vores nye hjemmeside og mail-løsning har været professionel og problemfri. Samtidig har vi oplevet en høj grad af service, hvor medarbejderne altid har været venlige, imødekommende og forstående.

Alt i alt har vi haft en rigtig god oplevelse med Group Online og Kasper Christensen. Vi kan varmt anbefale Group Online som en professionel og kompetent samarbejdspartner.

28 sierpnia 2026

Hej Nyborg Jernhandel

Tusind tak for en virkelig flot anmeldelse og for de 5 stjerner! ⭐

Det er fantastisk at læse, at Kasper fik løst udfordringen med jeres Google Business-profil efter så lang tid og flere tidligere forsøg. Det kræver både vedholdenhed og teknisk snilde, og jeg skal helt sikkert sørge for, at Kasper får jeres flotte ord med videre.

Jeg er samtidig rigtig glad for at høre, at I har haft en god oplevelse med os hele vejen rundt – både med jeres nye hjemmeside, mail-løsning og den hjælp, I har fået fra vores kolleger undervejs.

Tusind tak for jeres anbefaling og ikke mindst for tilliden til os. Vi sætter stor pris på samarbejdet og glæder os til at fortsætte det.

Super god service

Der er aldrig nogen problemer når vi skal have ændret noget på vores hjemmeside. Skriver en mail til dem med de rettelser/ændringer der er og inden for kort tid får vi en besked at de nu er rettet/ændret. Hurtig og effektiv behandling

28 sierpnia 2026

Hej Tandklinikken Vestfyn

Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord! 😊

Det gør mig rigtig glad at høre, at I oplever, at det er både nemt og hurtigt at få lavet ændringer på jeres hjemmeside. Det er lige præcis sådan, vi gerne vil have, at det skal være, når I har brug for vores hjælp.

Jeg sætter stor pris på jeres feedback – og ikke mindst på det gode samarbejde. Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig respons på ændringer af vores…

Hurtig respons på ændringer af vores website.

27 sierpnia 2026

Hej Bjerne

Tak for de 5 stjerner! ⭐

Hvor er det godt at høre, at I oplever, at vi reagerer hurtigt, når der er ændringer til jeres hjemmeside. Vi er glade for at kunne hjælpe og sørge for, at tingene bliver løst, når I har brug for det.

Tak for jeres anbefaling og for samarbejdet.

Oceniono na 1 z 5

Jeg har faktisk kæmpet fire år mod…

Jeg har faktisk kæmpet fire år mod Group online jeg har aldrig set noget lignende aldrig nogensinde anbefale nogen de har monopol på markedet pris service det er ligesom en lovlig mafia system😗😗😗

2 grudnia 2025

Hej Cuma

Tak for din feedback.

Vi kan dog ikke genkende den beskrivelse, du giver af os. Gennem årene har vores support løbende hjulpet dig med spørgsmål og rettelser til din hjemmeside, og flere af vores kolleger har været i dialog med dig. Vi har ad flere omgange forsøgt at imødekomme dig og finde løsninger på de uenigheder, der har været – desværre uden at det er lykkedes at nå frem til en fælles løsning.

Da sagen nu håndteres af vores advokatfirma, vil den videre dialog om sagen foregå med dem.

Vi tager din utilfredshed seriøst. Samtidig tager vi afstand fra beskrivelsen af os som et "mafia-system", da vi hverken mener, at den er rimelig eller retvisende.

Group Online

Oceniono na 4 z 5

Hurtig og præcis betjening

Hurtig og præcis betjening fra Sebastian i supporten.

26 sierpnia 2026

Hej Birger

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at du fik hurtig og præcis hjælp fra Sebastian. Vi ved, hvor meget det betyder at få løst tingene effektivt, når man kontakter supporten.

Jeg sørger for, at Sebastian får din ros med videre. Og tak for din feedback – jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Jeg kom i kontakt med Sebastian.
Han har været meget tålmodig og god til at hjælpe med problemet. Udover det, har han styr på, at han ikke må lave ændringer, hvis arbejdet ikke er godkendt af en kontakt person registreret fra firmaet.
Det har været en behagelig samtale.

18 sierpnia 2026

Hej Adina

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det er skønt at læse, at du har haft en god og behagelig oplevelse med Sebastian. Tålmodighed og god hjælp betyder meget, men det gør det også, at vi passer godt på vores kunders løsninger og sikrer, at ændringer bliver godkendt af de rette personer.

Jeg sørger for, at Sebastian får dine fine ord med videre – dem fortjener han.

Tak for din feedback og for den tillid, du viser os. Jeg sætter stor pris på samarbejdet.

Super god service

Super god service. Meget tålmodig og dygtig support.

3 sierpnia 2026

Hej Anette.

Tusinde tak for din feedback! det betyder utrolig meget for os :-)

Rigtig god dag.

Venlig hilsen,

Super fin support

Cecillie Bach har som sædvanlig givet en hurtig og effektiv support

19 sierpnia 2026

Hej Krestine.

Tusinde tak for din anmeldelse og anerkendelse af vores kollega! Jeg bringer rosen videre :-)

Vi står altid klar til at hjælpe!

Venlig hilsen,

God kundeservice

Cecilie Bach var både god til at lytte på og tage imod mit ønske om ændring på hjemmesiden (der var en fejl med fremvisning af mine videoer), og sagde hun ville ordne det samme dag og give besked når det var gjort. Begge dele blev overholdt.

18 sierpnia 2026

Super god service

Sebastian Hansen har hjulpet med at oprette og finjustere en ny fane på vores hjemmeside. Han er lydhør, venlig og svarer hurtigt retur.
Super god service.

14 sierpnia 2026
Oceniono na 4 z 5

Opgaven løst fint.

Indledningsvis var der lidt usikkerhed hos dén Grouponline-medarbejder, der tog telefonen mht. kontakt til en tekniker, ledige tider, etc. men da teknisk supporter Sebastian ringede, blev opgaven klaret meget fint.

13 sierpnia 2026

Hej Miles

Tak for din fine anmeldelse! 😊 Vi er glade for at høre, at Sebastian fik løst opgaven hurtigt og tilfredsstillende. Vi tager selvfølgelig også din feedback om den indledende kontakt med os videre – vi stræber altid efter, at du får en god og tryg oplevelse fra første kontakt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Håber du får en dejlig dag!

Med Venlig Hilsen

Oceniono na 5 z 5

For mig er det vigtigt at web koncept…

For mig er det vigtigt at web koncept bruger mine oplysninger om rettelser og tilføjelser, som om det var deres egen side de sad med.
Når det sker, er jeg glad.
Ayoe

10 sierpnia 2026

Hej Ayoe

Tusind tak for den fine anmeldelse, Ayoe. Det betyder meget for os at høre, at du oplever, at vi tager ansvar for dine rettelser og tilføjelser og behandler din hjemmeside med samme omhu, som var det vores egen.

Det er netop den tilgang, vi ønsker at have til vores kunders hjemmesider. Tak for tilliden!

Ha' en dejlig dag!

Med Venlig Hilsen

Oceniono na 5 z 5

Fikser hurtigt de problemer man evt

Fikser hurtigt de problemer man evt. har eller lave de ændringer man beder om.
Har været meget glad for dem.

11 sierpnia 2026

Hej Kim

Tusind tak for de flotte ord!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever, at vi hurtigt får løst problemer og håndteret de ændringer, du har brug for.

Det betyder meget for os, at du har været glad for vores hjælp – tak for tilliden!

Rigtig god fredag!

God og præcis instruktion

11 sierpnia 2026

Hej Jonas

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede vores instruktion som både god og præcis.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Ha' en skøn weekend!

Dyre lærer penge!

Dyre lærer penge!! De sender "flotte" mails med dine/deres resultater.. Men når det kommer til du beder om dokumentation for det arbejde de laver, så kan man få alt andet end det! Der bliver intet lavet på hjemmesiden, uden jeg ber om det(ergo, heller ikke noget seo arbejde). Og det heller ikke for godt, bøvlet og skriven frem og tilbage!! Samme gælder hvis de kører annoncer for en, De starter det og stopper det! Intet derimellem, ingen tjek op, eller fornyelse. Efter 6MDR henvendte jeg mig, og spurgte til om en udskiftning af materiale var en ide.... Men, så er det jo godt det til gengæld er dyrt! Jean - RensDjurs

9 sierpnia 2026

Hej Jean

Vi kan ikke genkende beskrivelsen af forløbet eller det billede, der bliver tegnet af det arbejde, vi har leveret.

Vi vil gerne understrege, at de resultater, der er skabt i samarbejdsperioden tydeligt afspejler, at der er blevet arbejdet løbende med både SEO og annoncering. Resultater på det niveau opstår ikke, hvis indsatserne blot bliver startet og derefter efterladt uden løbende arbejde og optimering.

Det er samtidig vigtigt at skelne mellem løbende optimering af annoncer og løbende udskiftning af selve annoncematerialet. Aftalen omfattede ikke produktion af nye annoncer flere gange om året, og hyppig udskiftning vil heller ikke nødvendigvis være den fagligt rigtige anbefaling. Annoncer bør først og fremmest justeres og optimeres ud fra deres performance og de data, der løbende kommer ind.

Vi beklager naturligvis, at du ikke har oplevet samarbejdet på samme måde, men vi kan ikke tilslutte os konklusionen om, at arbejdet ikke er blevet udført.

Lukas, Group Online

Det spiller bare

Det spiller bare - tak for det. :-)

5 sierpnia 2026

Hej Karina

Tusind tak for den korte og positive tilbagemelding! Det er dejligt at høre, at det hele bare spiller.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Håber du får en dejlig weekend!

Oceniono na 1 z 5

Jeg har aldrig oplevet noget værre.

Jeg har aldrig oplevet noget værre.
Hold jer langt væk.
Det er nok det mest amatør agtige firma.
Jeg har nu i to år haft dem og det har ikke genereret det som de lover fra start.
Vi har haft nok 20 forskellige medarbejdere ind over og de taler ikke sammen. Så min anbefaling er hold jer væk og find et bedre alternativ de findes.

7 sierpnia 2026

Hej Pia.

Tak for din feedback.
Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Mine kollegaer og jeg arbejder hver dag for at skabe stærke og langsigtede resultater for vores kunder — og vi stiller store ressourcer til rådighed for at sikre netop det.

Vi står altid til rådighed for at drøfte om din nuværende marketing strategi matcher dine forventninger og behov, eller om der skal skrues på strategien og løsningen.

Tøv ikke med at kontakte os.

Oceniono na 5 z 5

Behageligt kunde møde med konsulenten

Behageligt kunde møde med konsulenten, og seriøs og grundig opfølgning af kunde support.

28 lipca 2026

Hej Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det gør mig rigtig glad at læse, at du har haft en god oplevelse – både i mødet med vores konsulent og i den efterfølgende dialog med vores kundesupport.

Vi gør os umage for at kombinere god rådgivning med en grundig opfølgning, så det betyder meget at høre, at du har oplevet netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi sætter stor pris på samarbejdet og glæder os til at hjælpe dig igen.

De bedste hilsner fra

Oceniono na 5 z 5

Fik hurtigt den hjælp jeg skulle bruge.

Fik hurtigt den hjælp jeg skulle bruge.
Det fungerer rigtig godt i forhold til hjemmeside og løbende opdatering af den.

6 sierpnia 2026

Hej Lasse

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det gør mig virkelig glad at læse, at du hurtigt fik den hjælp, du havde brug for, og at du er tilfreds med både din hjemmeside og de løbende opdateringer.

Vi sætter stor pris på samarbejdet med dig og er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Din feedback betyder meget for os.

Jeg håber, vi også fremover får lov til at hjælpe, når der er behov for det.

De bedste hilsner
Inge

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej