Vi var i biografen i søndags, to voksne og to børn. Det eneste jeg vil klage over, er udstrålingen af medarbejderen. Jeg tabte sodavand og popcorn udover sædet. Og her fik jeg bare noget nyt, og... Zobacz więcej
4 stjerner for dejlige smil og god service 0 stjerner for stolens komfort. Jeg bliver altid nostalgisk, når jeg træder ind i palads bygningen, elsker stedet. Derfor ville det være helt perfekt, h... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Dania
- 70 13 12 11
- support@nfbio.dk
- nfbio.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Filmen var markedsført som en event med…
Filmen var markedsført som en event med en lille gave, som ikke var der. Dårlig event: ingen velkomst, forklaring eller kompensation (drink, popkorn eller andet)
Kø i kiosken før vi kunne vise vores allerede købte billetter☹️
Filmen var god og stemningen også
Filmen var god og stemningen også. Men popcorn der koster 99kr skal bare ikke være brændte og de skal heller ikke være lavet flere timer i forvejen. Det var så trist og ringe en oplevelse. Kunne kun spise halvdelen fordi de var brændte og dårlig i smagen
Var oppe og se Nøjsomheden i dag 31-08…
Var oppe og se Nøjsomheden i dag 31-08 kl. 13-45 god film
Men alt forlang tid med reklamer!!!!!!!!!
20 min å lang tid
Al for høj lyd
Vores biografoplevelse blev igen ødelagt af al for høj lyd i Hillerød under forestillingen til Odyssey. Hvorfor skal det være så højt
Luksus sæderne er virkelig behagelige. Jeg kunne ønske mig et nakkeklæde/serviet når så mange forskellige mennesker skal sidde i længere tid i biografen.
Reklamerne var udeligt lange--- 25 minutter.
Drikkevarer alt for dyre.
Top tier service
We accidentally bought a ticket for the wrong day on the website, however the customer service was amazing. We were able to exchange our ticket for a movie that played on the same day. This happened in Kolding storcenter, the staff that helped us had no name tag but he did a wonderful job. They even kept held onto our drinks while we went out shopping.
Dejlig biograf
En dejlig biograf og en fantastisk film…
En dejlig biograf og en fantastisk film 🤗
Manglende p-pladser
Filmen var god, men vi kom for sent i forhold til BioSpil og reklamer, da der ikke var parkeringsmuligheder og køen i kiosken var meget lang. Kioskmedarbejderen gjorde dog hvad hun kunne.

Odpowiedź od Nordisk Film Biografer A/S
Så meget plads men afspærret
Vi stod mange mennesker i entréen, mens første salen var lukket af. Ulækre toiletter, både af slid og rengøring. Meget dumt kø system i kiosken.

God biografoplevelse
God biografoplevelse. Personalet er venligt og hjælpsomt, og der er en hyggelig atmosfære.Alt i alt en god oplevelse, og jeg kommer gerne igen.

Dejligt sted at besøge ❤️
Summen i ørene dagen efter pga alt for højt lydniveau
Efter at have set The Odyssey i går (Hillerød) sidder jeg med summen for ørene i dag - Vi måtte hele tiden gennem 3 timer holde os for ørene, lyden var skruet ekstremt højt op det var ulideligt (og det er ikke første gang, lydniveauet er generelt alt for højt i NF biografer). Det er også som om reklame tiden bliver længere og længere - 25 minutters reklame tid er efter min mening alt for meget , vi ventede derfor udenfor. Jeres nye stole er rigtig gode - men se nu at få skruet lyden ned, kan se mange andre også klager. Eller udlever hovedtelefoner, så man selv kan sætte lydniveauet!
NF sender sit standard svar: "Vi beklager meget den ubehagelige oplevelse, og vi tager din feedback til efterretning." Men I gør jo intet ved det!!!

Odpowiedź od Nordisk Film Biografer A/S
Jeg kommer normalt tit i nordisk films…
Jeg kommer normalt tit i nordisk films biografier og det har jeg altid været tilfreds med. Men igår var vi 4 mennesker i Plads i sal 2. Den er under ald kritik der var huller i et af sæderne og biograffen virker som om man var tilbage i 60erne.
Ib gimlinge
Køge - klamt
Køge, virkelig en decideret klam oplevelse, beskidt og lygter af kloak!
Gik efter 15 min.
Dejlig indrettet biograf med gode…
Dejlig indrettet biograf med gode parkeringsmuligheder og en dejlig lounge foruden et godt udvalg af film og tider
God atmosfære
God atmosfære, søde og energiske medarbejdere og hyggelig biograf med passende lydniveau.

Tror I at vi er døve?
Var i biografen Frederikssund i søndags.
Hvorfor skal lyden være så høj, at jeg er nød til at sidde med fingerne i ørene. Trods henvendelse om at skrue ned - det blev afvist!!! Var lydniveauet tæt på smertegrænsen og Db har vært svært overskredet på de 2 timer og 50 minutter vi så Odessey.
Det eneste positive Var stolen. Den var yderst behagelig med den elektroniske indstilling som var nem at betjene. Bordet Var også smart.

Odpowiedź od Nordisk Film Biografer A/S
Vi var i biografen i søndags
Vi var i biografen i søndags, to voksne og to børn.
Det eneste jeg vil klage over, er udstrålingen af medarbejderen.
Jeg tabte sodavand og popcorn udover sædet. Og her fik jeg bare noget nyt, og de var søde til at rydde op efter mit uheld. Samt et sædeovertræk, så jeg ikk sad i det våde.
Så vil anbefale deres biografer. Lækre sæder samt god og lækker atmosfære.
Et hyggeligt sted med venner
De nye sæder er fantastiske samt…
De nye sæder er fantastiske samt skærmen/ lærredet giver den bedste oplevelse uanset prisen 🤩🤩🤩