Nordisk Film Biografer A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 4 z 5

Vi var i biografen i søndags, to voksne og to børn. Det eneste jeg vil klage over, er udstrålingen af medarbejderen. Jeg tabte sodavand og popcorn udover sædet. Og her fik jeg bare noget nyt, og... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

4 stjerner for dejlige smil og god service 0 stjerner for stolens komfort. Jeg bliver altid nostalgisk, når jeg træder ind i palads bygningen, elsker stedet. Derfor ville det være helt perfekt, h... Zobacz więcej

1. Kino

Napisane przez firmę

Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 608

Napisz recenzję

Oceniono na 2 z 5

Filmen var markedsført som en event med…

Filmen var markedsført som en event med en lille gave, som ikke var der. Dårlig event: ingen velkomst, forklaring eller kompensation (drink, popkorn eller andet)
Kø i kiosken før vi kunne vise vores allerede købte billetter☹️

Oceniono na 3 z 5

Filmen var god og stemningen også

Filmen var god og stemningen også. Men popcorn der koster 99kr skal bare ikke være brændte og de skal heller ikke være lavet flere timer i forvejen. Det var så trist og ringe en oplevelse. Kunne kun spise halvdelen fordi de var brændte og dårlig i smagen

Oceniono na 1 z 5

Al for høj lyd

Vores biografoplevelse blev igen ødelagt af al for høj lyd i Hillerød under forestillingen til Odyssey. Hvorfor skal det være så højt
Luksus sæderne er virkelig behagelige. Jeg kunne ønske mig et nakkeklæde/serviet når så mange forskellige mennesker skal sidde i længere tid i biografen.
Reklamerne var udeligt lange--- 25 minutter.
Drikkevarer alt for dyre.

Top tier service

We accidentally bought a ticket for the wrong day on the website, however the customer service was amazing. We were able to exchange our ticket for a movie that played on the same day. This happened in Kolding storcenter, the staff that helped us had no name tag but he did a wonderful job. They even kept held onto our drinks while we went out shopping.

29 lipca 2026

Manglende p-pladser

Filmen var god, men vi kom for sent i forhold til BioSpil og reklamer, da der ikke var parkeringsmuligheder og køen i kiosken var meget lang. Kioskmedarbejderen gjorde dog hvad hun kunne.

Hej Birgitte

Vi er glade for at høre I kunne lide filmen og fandt medarbejdernes indsats hjælpsom.

Det er ærgerligt at I ikke nåede BioSpil pga. manglende parkeringsmuligheder. Det er ikke alle vores biografer der har mulighed for at indgå i et samarbejde med nærliggende parkeringsselskaber, men vi stræber efter at finde løsninger hvor vi kan.

Vi håber I får en bedre oplevelse en anden gang.

Sarah, Nordisk Film Biografer

Oceniono na 2 z 5

Så meget plads men afspærret

Vi stod mange mennesker i entréen, mens første salen var lukket af. Ulækre toiletter, både af slid og rengøring. Meget dumt kø system i kiosken.

Hej Mads

Jeg er ked af du havde en dårlig oplevelse hos os, og ikke er tilfreds med vores rengøring eller kiosksystem. Du nævner ikke hvilken biograf du har besøgt og jeg kan derfor desværre ikke tage det med videre.

Hvis du har brug for at vi kigger nærmere ind i det, er du velkommen til at skrive til support@nfbio.dk, så vil vi sørge for at svare dig den vej.

Jeg håber vi kan imponere mere i fremtiden.

Sarah, Nordisk Film Biografer

God biografoplevelse

God biografoplevelse. Personalet er venligt og hjælpsomt, og der er en hyggelig atmosfære.Alt i alt en god oplevelse, og jeg kommer gerne igen.

Hej Jojo.

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har nydt dit besøg hos os, og at vores personale og atmosfære har bidraget til en god biografoplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Hilsen Emily, Nordisk Film Biografer 🎬

Oceniono na 1 z 5

Summen i ørene dagen efter pga alt for højt lydniveau

Efter at have set The Odyssey i går (Hillerød) sidder jeg med summen for ørene i dag - Vi måtte hele tiden gennem 3 timer holde os for ørene, lyden var skruet ekstremt højt op det var ulideligt (og det er ikke første gang, lydniveauet er generelt alt for højt i NF biografer). Det er også som om reklame tiden bliver længere og længere - 25 minutters reklame tid er efter min mening alt for meget , vi ventede derfor udenfor. Jeres nye stole er rigtig gode - men se nu at få skruet lyden ned, kan se mange andre også klager. Eller udlever hovedtelefoner, så man selv kan sætte lydniveauet!

NF sender sit standard svar: "Vi beklager meget den ubehagelige oplevelse, og vi tager din feedback til efterretning." Men I gør jo intet ved det!!!

Odpowiedź od Nordisk Film Biografer A/S

Hej! Først og fremmest er vi glade for at høre, at du synes godt om vores nye stole!

Vi er dog rigtig kede af at høre om din oplevelse med lydniveauet under filmen. Det skal naturligvis være en god og behagelig oplevelse at gå i biografen, og man skal absolut ikke gå derfra med summen for ørerne. Vi beklager meget den ubehagelige oplevelse, og vi tager din feedback til efterretning.

I forhold til tiden inden filmen beklager vi også, at du oplevede det som for lang tid. Vi vil dog gerne præcisere, at det ikke er 25 minutters rene reklamer; programmet før filmen består også af trailers for kommende film samt underholdningsindslag. Hvis man helst vil undgå dette, er man altid meget velkommen til at time sin ankomst og gå ind i salen lidt senere, så man først sætter sig til selve filmens start.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os – det hjælper os med at blive bedre. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en markant bedre helhedsoplevelse næste gang :)

Mvh Marie, NFB

Oceniono na 2 z 5

Jeg kommer normalt tit i nordisk films…

Jeg kommer normalt tit i nordisk films biografier og det har jeg altid været tilfreds med. Men igår var vi 4 mennesker i Plads i sal 2. Den er under ald kritik der var huller i et af sæderne og biograffen virker som om man var tilbage i 60erne.
Ib gimlinge

28 sierpnia 2026

God atmosfære

God atmosfære, søde og energiske medarbejdere og hyggelig biograf med passende lydniveau.

26 sierpnia 2026

Hej Julie,

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse både med vores personale og med selve biografen.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

God weekend! - Anna, NFB😊

Tror I at vi er døve?

Var i biografen Frederikssund i søndags.

Hvorfor skal lyden være så høj, at jeg er nød til at sidde med fingerne i ørene. Trods henvendelse om at skrue ned - det blev afvist!!! Var lydniveauet tæt på smertegrænsen og Db har vært svært overskredet på de 2 timer og 50 minutter vi så Odessey.

Det eneste positive Var stolen. Den var yderst behagelig med den elektroniske indstilling som var nem at betjene. Bordet Var også smart.

Hej Karina.

Dejligt at høre, at du nød de komfortable stole, men vi beklager meget den dårlige oplevelse med lydniveauet. Det må naturligvis ikke være ubehageligt at se film hos os.

Vi vil rigtig gerne undersøge sagen nærmere og give dig et uddybende svar. Du er meget velkommen til at skrive til os på support@nfbio.dk med oplysninger om forestillingen.

De bedste hilsner, Helle
Nordisk Film Biografer

Oceniono na 4 z 5

Vi var i biografen i søndags

Vi var i biografen i søndags, to voksne og to børn.
Det eneste jeg vil klage over, er udstrålingen af medarbejderen.
Jeg tabte sodavand og popcorn udover sædet. Og her fik jeg bare noget nyt, og de var søde til at rydde op efter mit uheld. Samt et sædeovertræk, så jeg ikk sad i det våde.
Så vil anbefale deres biografer. Lækre sæder samt god og lækker atmosfære.

Oceniono na 5 z 5

De nye sæder er fantastiske samt…

De nye sæder er fantastiske samt skærmen/ lærredet giver den bedste oplevelse uanset prisen 🤩🤩🤩

Hej Nina.

Mange tak for de flotte ord! Hvor er det dejligt at høre, at de nye sæder og lærredet gør filmoplevelsen helt i top. På gensyn i biografen! 🍿✨

Med venlig hilsen Helle, Nordisk Film Biografer

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej