Unitbyte

Oceniono na 5 z 5

Tidligere havde jeg en meget dyr webløsning, fordi jeg havde en masse krav til serveren mht. dedikeret IP, support og mulighed for flere databaser. Unitbyte har formået at tage nogle af marke... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Nu går den ikke længere. Jeg har længe overvejet at skrive en anmeldelse her, men har ventet, altså givet jer chancen for at rette op, men det er ikke sket. Jeg modtager en rapport hver gang... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Jeg skiftede til unitbyte da mit daværende webhotel havde mange nede tider og generelt ikke levede op til mine (meget basale) krav. Jeg har efter at have skiftet ikke oplevet nogen nede tider elle... Zobacz więcej

1. Hosting internetowy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Fordelene ved at vælge Unitbyte er mange. Den største og mest væsentlige er, at vi har forsøgt (og det med en vis succes, kan vi sige uden at prale) at gøre webhosting nemt. Du skal kun tage stilling til, hvor meget serverplads og trafik, du har brug for – alt andet er nemlig inklusive, og det gælder både one-click software, e-mail, plads til ekstra domæner og MySQL-databaser og en garanteret svartid på under 24 timer på alle forespørgsler – men vi tager dem ofte på 20 minutter.

Oceniono na 3 z 5

Fik en lidt kedelig pludselig oplevelse.

Jeg startede min karriere som web udvikler ved en webhost som jeg hurtigt blev træt af, unitbyte hjalp mig dog hurtigt og effektivt med at flytte hen til dem og uden nedetid, og derefter fungerede det bare som det skulle i ca et halvt år.

Så begyndte de at opgradere servere og flytte rundt, og selv der nåede jeg ikke at opleve noget negativt og jeg skulle ikke selv røre en finger,
Kudos til det..

Efter noget mere stille og fredeligt tid hvor mit domæne virkede løb det lige pludselig ud.
Jeg modtog INGEN regning eller påmindelse om at jeg nok burde forny mit domæne for at forhindre det i at løbe ud.. det er jeg lidt utilfreds med.

Da sender jeg dem en email, men finder så ud af efter en uge at den ikke bliver tjekket så tit..
Så opretter en support ticket hvilket jeg nok burde havde gjort fra start, men der går yderligere en uge før jeg får jeg en faktura (inklusiv rykkergebyr) men betaler I håb om at der nu vil ske noget og mit domæne snart blev aktivt igen.

Efter nogen skriven frem og tilbage skal jeg så give dem min EPP nøgle fordi domænet åbenbart ikke lå på deres navneservere, hvorfor den gør det har jeg ikke helt forstået, men det kan godt være det bare er mig.
da jeg ingen ide havde hvor jeg ville få fat i den henne spurgte jeg hvor den ville være at finde, og hvad der ellers var af muligheder for at få domænet op og køre igen...
fik ikke noget svar på den ticket.

Efter 2 måneders tid er domænet blevet frigivet og jeg har fået mulighed for at få det tilbage, hvilket er fint nok, men har takket pænt nej da jeg i mellemtiden har nået at finde en anden løsning.

Hvis jeg skal sige noget der kan forbedres så er det svartiderne på support, men det er forståeligt hvis man som firma har travlt indimellem.

Så bortset fra den her lidt kedelige oplevelse, så er de gode nok.

4 marca 2013

dårlige support

Hej

Det er sådan at jeg har skrevet en email til jer 2-4 gang via min egen da jeg ikke var kunden hos jer. så valgt jeg er gør det på den måde og prøve kontakt jer omkring nogle spørgsmål men i har ikke rigtigt svar tilbage på nogle måde!.. man kan på ingen måde komme i kontakt med jer hvis man ikke har nogle bruger hos jer..

Det er utroligt dårligt!.

6 stycznia 2013

Hej Jesper

Jeg har lige tjekket min indbakke og kan se at vi har besvaret alle dine e-mails. Vi har ikke hørt fra dig siden vores sidste svar.

Du har spurgt indtil vores hastigheder og ftp sikkerhed - disse er blevet besvaret dagen efter at vi modtog din e-mail. Jeg anbefaler at du tjekker om vores e-mail er endt i dit spam filter.

Andreas Seierup

p.s. Du er velkommen til at kontakte mig på info@unitbyte.dk igen, hvis du har yderligere spørgsmål.

Oceniono na 1 z 5

For lidt oppetid, for meget design...

Jeg modtager en rapport hver gang mine sider er nede, og der går næste ikke en dag, hvor siden ikke har været nede. Nogle dage kan siderne være oppe/nede 10 gange på en dag. Det er simpelthen ikke i orden.

Jeres service i starten var kanon, men den er også begyndt at halte. Det er som om i ikke læser support tråden inden i svare tilbage.

Jeg tror det seneste år, har i ændret design på jeres hjemmeside 3-5 gange i stedet for at få styr på det produkt i levere.

6 stycznia 2013

Hej Kenneth

Jeg er ked af at din opfattelse af vores service er blevet markant ændret. Jeg er ikke klar over hvilken service du benytter til at tjekke vores oppetid, den er du velkommen til at oprette en ticket med et link til denne.

Vi har været udsat for mange DDOS angreb de seneste måneder og vores leverandør arbejder en løsning - vi selv arbejder også på at rykke vores miljø over i et mere isoleret område, så vi ikke bliver ramt i samme grad. Vi kan desværre ikke gøre mere for at undgå DDOS end vi gør lige nu.

Jeg er sikker på at hvis du tjekker dine rapporter, så har vores oppetid været langt bedre i Januar måned.

Angående vores layout på vores hjemmeside, så er det skiftet d. 1 januar 2012, udvidet med nye egenskaber d. 1 august og vi har så indenfor de sidste par uger fået et helt nyt layout, fordi vores kontrolpanel har fået flere egenskaber, som et nyt layout bedre kunne håndtere. Det er beklageligt hvis du føler at dette går ud over din service - det er dog ikke de samme personer som sidder i supporten, som laver vores layout.

Jeg synes du skal prøve at skrive til vores support, hvor jeg meget gerne vil tage en dialog med dig.

Oceniono na 5 z 5

Super webhotel og kundeservice!

Unitbyte.dk forstår virkelig at levere en service til deres kunder, der er ud over det sædvanlige. Deres priser er i bund, men deres service er klart i top. Jeg vil anbefale Unitbyte.dk til folk der gerne vil have et godt webhotel, hvor hjælpen tit ikke er mere end 5 minutter væk :-)

23 maja 2012

kanon godt webhotel

jeg har her fornyliget købt mig et webhotel ved unitbyte og man for virkelig noget for pengene... kundeservisen er helt i top så det kan kun anbefales og købe det her

22 maja 2012

Det findes ikke bedre!

Jeg har efter at have skiftet ikke oplevet nogen nede tider eller nogen problemer.
Min konklusion er at der ikke kan findes noget sted at få bedre webhotel, og at de så kan gøre det til de lave priser er jo bare helt vildt!
Jeg kommer ikke til at skifte fra dem og anbefaler unitbyte.dk til alle!

14 kwietnia 2012
Oceniono na 4 z 5

Er kommet på bedre tanker

Jeg har tilladt mig at rette min anmeldelse efter den indledende meget negative anmeldelse jeg gav. De ting jeg brokkede mig over var primært min egen fejl (omend det måske burde være tydeligere forklaret et eller andet sted).

Min første anke var, at jeg ikke kunne bestille flere domæner samtidig med mit køb af et webhotel. Jeg kan godt se, at Andreas skriver noget andet nedenstående. Jeg er helt med på, at jeg kan tilkøbe ekstra domæner efterfølgende, men ville gerne have gjort det sammen med køb af webhotellet. At trykke på "fortsæt køb" giver så vidt jeg kan se, kun mulighed for at købe ekstra webhoteller.

Min anden klage var at der manglede 1-klik installer til Wordpress. Dette var min fejl, da jeg hos alle andre har vænnet mig til at bruge Fantastico og da den ikke var der, så kiggede jeg slet ikke efter "Softaculous". Det beklager jeg (måske også mulighed for at gøre det tydeligere et sted?).

Min sidste klage var en tanketorsk fra min side. Det er klart at jeg ikke kan logge på ftp. 3 minutter efter domænet er købt. Jeg har normalt aldrig haft brug for det hos andre (da jeg kunne finde deres 1-click installer) og tænkte derfor ikke over det.

Så jeg vil til slut starte med at beklage og derefter rose Andreas for at tage mine urimelige klager i en positiv ånd :) Tak.

Mvh
Mikael

18 lutego 2012

Kære Mikael

Jeg er meget overrasket over din reaktion.

Angående din bestilling, er det skam muligt at tilføje flere domæner. Du skal blot trykke "fortsæt indkøb" eller gå ind i søgeren og tilføje flere. Nu efter du har købt et webhotel, kan du gøre dette via din kundeside.

Vi tilbyder som nogen af de eneste i Danmark flest one-click. Du finder dette under menupunktet "Softaculous". Jeg håber du finder det, eller må du sende mig en ticket.

Du har netop lige oprettet en ordre hos os og dit domæne er endnu ikke aktiveret eller bestilt, derfor kan du IKKE logge ind på ftp hotellet og uploade dine filer. Det er ligemeget hvor du vælger at gøre dette henne, surftown, meebox som du selv henviser til.

Jeg håber dette har fået dig på andre tanker og at du i vil give dit webhotel en ny chance - da jeg ikke er i tvivl om at du vil blive rigtig glad.

CEO

-----------------------------------------------------------------------------

Hej Mikael

Det glæder mig rigtig meget at vores produkt lever mere op til dine forventninger nu.

Det er sådan at Unitbyte arbejder rigtig meget på at få lavet et nyt design (ikke redesign, men et udvidet design af det nuværende) der vil der bl.a. være mere fokus på at hjælpe kunderne til at bestille rigtigt og give flere "quick" links til at navigere med. Jeg er ked af du stadig ikke føler dig helt tilfreds og at vores service er en 4/5 her på Trustpilot.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til dit webhotel.

CEO

Oceniono na 3 z 5

Personlig og god service - for meget nedetid

Der er intet at sætte en finger på, når det gælder servicen ved Unitbyte. Deres priser også også mere end fornuftige, og man får en masse for pengene.
De er en ny spiller på markedet, men jeg er helt sikker på, at de nok skal blive på banen i lang tid - de har en masse at byde på.

Hvis man søger et billigt og godt webhotel med en god service, så synes jeg bestemt, at man skal give Unitbyte en chance!

Desværre oplever jeg tit, at deres servere er nede. Dette er desværre ikke acceptabelt, når man har en forretning, der er afhængig af website og mails.

17 lutego 2012

Ganske enkelt genialt...

Langt billigere end andre udbydere, bedre service og langt mere overskueligt og brugervenligt...

Har flyttet alle mine domæner til Unitbyte, fordi de har så meget mere at byde på...

Helt i top... ;)

9 lutego 2012

Kanon service

Unitbyte er det bedste valg!

Jeg fik en meget god og hurtig service, da jeg kontaktede Unibyte. De hjælp mig med alle mine spørgsmål og brugte god tid til at forklare mig, hvordan de forskellige ting virkede.

Jeg kan kun anbefale Unibyte til andre, da de efter min mening lever op til de forvetninger jeg har.

Så hvis du leder efter et godt webhotel, hvor du kan mærke at du får noget for dine penge. Så syntes jeg trygt du kan vælge Unitbyte.

8 lutego 2012

Kanon webhosting

Unitbyte har leveret et fantastisk produkt til mig og min kæreste. Vi har før haft Bluehost og efter vores flytning (som de gjorde meget hurtigt og professionelt) har der været hurtig forbindelse og genialt kontrolpanel.

kan virkelig anbefales

7 lutego 2012

God hosting udbyder

Jeg er tilfreds med mit webhotel hos Unitbyte.

Deres kundeservice ligger helt i top og ventetiden helt i bund.
Jeg har tidligere haft et webhotel, hvor jeg skulle bruge SSL-certifikat
men eftersom jeg ikke kunne få det valgte jeg, og finde mig en ny webudbyder, Derfor kontaktede jeg unitbyte via deres livechat og fik hurtigt forklaret at det havde de, og blev lynhuritgt guidet igennem og kort tid efter havde jeg mit webhotel med egen IP og SSL.

Kan kun anbefale Unitbyte til andre!

Oceniono na 5 z 5

Unitbyte er det bedste valg!

Unitbyte besidder den bedste webhostings service i DK, efter min mening.
De er hurtigte, fleksible, har top service, og til en særdeles fordelagtig pris.
Og med bedre fordele ind mange andre udbydere.

Jeg har købt et webhotel hos dem, og planlægger at flytte mit andet, jeg har hos en anden udbyder.

Jeg fik hurtig hjælp og vejledning, da jeg havde brug for det!

De er jo nice!?!?!

Hurtigt :)

Nemt :)

& Godt :)

+ De mennesker der står bag, giver kunden lige præcis hvad de vil, og ikke alt muligt ekstra ting der bare er i vejen.

Hvis man skriver til dem svare de rent faktisk tilbage :)

Super webudbyder

Jeg har de seneste år haft webhotel i udlandet, primært på grund af prisen. Unitbyte har fået mig tilbage på det danske marked, med deres gode support, priser og stabilitet.

KANON Webudbyder

Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej