babymarkt.com Recenzje

55 470

4,5

Bardzo duży wybór produktów. Można tu znaleźć wszystko, co potrzebne dziecku. Od mebli do pokoju, poprzez karmienie, opiekę aż do zabawy. Każdy zamawiany dotąd produkt spełnił nasze oczekiwania. A co... Zobacz więcej

Robię tu zakupy od jakiegoś czasu. Do tej pory nie było żadnych problemów. Produkt zawsze zgodny z opisem, szybka wysyłka. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam. Sprawdzona strona. Oby tak dalej.

Bardzo szybki kontakt, reklamacja bezproblemowa, ceny bardzo atrakcyjne, szybka dostawa

Doskonała

55 tys. recenzji

(55 470)

Bardzo szybki kontakt

2 lipca 2026

Lieber Kunde,

vielen Dank für Dein Feedback!

Gerne bis bald!

Beste Grüße,
Dein babymarkt-Team

Tragedia

Tragedia. Wszystko wyglądało świetnie do momentu reklamach zabawki, która po 3 miesiącach zaczela szwankować. Dział reklamacji zadecydował o wysłaniu nowego produktu, który nigdzie nie dotarł, następnie umawiając się na dostarczenie produktu pod konkretny adres samowolnie zdecydował o zmianie decyzji i wysyłce zwrotu pieniędzy, a nie zabawki jak zostało to wcześniej ustalone. Komunikacja z działem obsługi okropna! Lakoniczne odpowiedzi, często odnoszące się do połowy zadanych pytań. 12 prac asteriksa. NIE POLECAM.

16 maja 2025

Drogi kliencie,
Przykro nam, że jesteś niezadowolony. Z przyjemnością przekażemy Twoje uwagi.

Pozdrowienia od zespołu babymarkt.com

Ten sklep to oszustwo

Proszę uważać, bo ta strona to oszustwo. Zamówiłam produkty za 156 zł (dobrze, że nie za więcej!) i w zamian otrzymałam maskotkę. Proces zakupowy super opisany - sklep wysyła częste notyfikacje o przebiegu zamówienia, numerze przesyłki, etc. natomiast później jak otwieramy paczkę, to okazuje się, że jest to oszustwo. Kontakt ze sklepem niemożliwy - infolinia obsługiwana przez bota, konsultanci wszyscy chwilowo niedostępni ;), na maile nikt nie odpowiada.

18 maja 2025

Odpowiedź od babymarkt.com

Drogi kliencie, przykro nam, że otrzymałeś niewłaściwy produkt. Obecnie otrzymujemy dużą liczbę zapytań, co powoduje opóźnienia w przetwarzaniu. Oczywiście odpowiemy na wszystkie zapytania tak szybko, jak to możliwe. Pozdrowienia od zespołu babymarkt.com

Brak kontaktu

Brak kontaktu , brak informacji o przesyłce!!!
Mailowo kontaktowałam się 6 razy ,ani jednej odpowiedzi!!!! Zamówienie 4 maj 2025
:10015-1000567730 714,85 zł
2 Artykuł
Zamówienie 3 maj 2025
Nr 10015-1000565809
756,90 zł

3 maja 2025

Odpowiedź od babymarkt.com

Szanowny Kliencie, niestety nie możemy wyświetlić Twojego zamówienia ani skontaktować się z Tobą pod tym adresem e-mail. Pozdrowienia od zespołu babymarkt.com

Nie polecam tego sklepu reklamujac…

Nie polecam tego sklepu reklamujac wózek do nich, przerzucają reklamację niby na producenta, ciągnie się to od września, a mamy teraz grudzień i nic nie jest wyjaśnione a my zostaliśmy bez wózka. NIE POLECAM!!! SPRAWĘ ZGŁASZAMY DO RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA

19 września 2024

Otrzymałam wadliwy produkt

Otrzymałam wadliwy produkt. Baza do fotelika nie trzyma fotelika - cybex gold G. Proces reklamacji to tragedia, kilkudniowe odpisywanie na maile, ponad dwa tygodnie i brak postępu w sprawie. Sklep okazał się nie autoryzowany dlatego nie jestem w stanie sama zareklamować produktu marki Cybex.

23 września 2024

Sklep nie wystawia faktury VAT

Sklep nie wystawia faktury VAT, nie ma możliwości anulowania zamówienia. W korespondencji można odnieść wrażenie że piszę się z robotem, odpowiedzi szablonowe, brak indywidualnego podejścia, brak chęci szukania dogodnego dla klienta rozwiązania, brak poczucia kontaktu z realną osobą.

23 lipca 2024

Nie polecam. Obsługa klienta to dramat

Nie polecam.
Przez przypadek zamówiłem 2 razy ten sam produkt. Poprosiłem o anulowanie drugiego zamówienia i o zwrot środków. Dostałem odpowiedź że nie jest to możliwe i że zamówienie zostanie wysłane i mam zrezygnować z odbioru paczki po czym dostanę zwrot wpłaty. Kurier przywiózł dwie paczki, jedną odebrałem, z drugiej zrezygnowałem. Czekam ponad 14 dni i nadal nie dostałem zwrotu wpłaty. Obsługa klienta nie odpisuje nic konkretnego

9 maja 2024

Nie no to jest jakas porażka

Nie no to jest jakas porażka - tragedia !! Tydzień czasu a paczka nawet nie nadana. ! Odpowiedź od serwisu "paczka zostanie nadana jak zostanie przygotowana" !!!

30 listopada 2023

Sprawdzona strona. Oby tak dalej.

26 czerwca 2023

ODRADZAM!

Zdecydowanie odradzam. Drugi raz zamawiałem i drugi raz się zawiodłem. Czas realizacji 2-4 dni robocze ma się nijak do rzeczywistości.
Fotelik zamówiony 17'go, mamy 25 i żadnych informacji od rzekomego wysłania. Pani z infolinii mówi, że wysłane, ale kiedy będzie tego już nikt nie wie. NIE POLECAM.

25 lipca 2023

Odpowiedź od babymarkt.com

We are truly sorry there has been problems with your order. If you have any questions or need any further help with this issue, please contact us on sklep@pinkorblue.pl, and we will give you further assistance there.

Best regards
Pinkorblue.no