Købte et sæt støddæmpere, og fjedere. Kom forholdsvis hurtigt, 4 dage. Men hjemmesiden magler nr.pl.genkendelse af bilen. Og derfor blev reservedelene sendt for en 2019, men er en 2018, reg.... Zobacz więcej
Bestilte dæk lidt før kl 7 om morgen og udenfor normal arbejdstid. max 5minutter efter betalingen ringer de og spørger om jeg dagen efter kan tage imod dækkene eller om de må stille dem (jeg siger god... Zobacz więcej
Jeg kan godt lide den afslappede stemning i butikken, og har været meget tilfreds med de reservedele, som min Land Rover har fået. Jeg har blandt andet købt dæk str. 265/75 x 16, luftfilter, rotorfilt... Zobacz więcej
Kjøpte Ironman hevesett til Patrol og dempere til Hilux. Var rask levering og fornøyd med service. Fikk varene levert på jobben med TNT etter bare få dager. Gleder meg til å montere fjærer og dempere... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos 4x4SHOP.dk har vi nordens største udvalg til 4x4. Vi har alt i Bil udstyr og vi gør alt for at yde en god service! - Stort Udvalg ✓ - God Service ✓
Udsholt Byvej 9, 3230, Græsted, Dania
- (+45) 4871 7676
- info@nordkystens4x4.dk
- 4x4shop.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Købte et sæt støddæmpere
Købte et sæt støddæmpere, og fjedere.
Kom forholdsvis hurtigt, 4 dage.
Men hjemmesiden magler nr.pl.genkendelse af bilen.
Og derfor blev reservedelene sendt for en 2019, men er en 2018, reg. I 2019.
Fejlen bliver opdaget ved monteringen.
Ved telefonisk henvendelse, bliver vi enige om, det hele skal afmonteres, og sendes retur.
Nye dæmpere, og fjedere ankommer allerede dagen efter.
Så bliver jeg ringet op om, at de ikke kan tage reservedelene retur, da der er nogle ridser i dæmpen.
De bad srlv om, at de blev sendt retur? Og det havde noget betydning, at den ene var forsøgt monteret.
Fint nok. Det det bliver ikke der jeg handler bedtop!!!
Jeg har kun haft gode oplevelser med…
Jeg har kun haft gode oplevelser med 4x4 shop indtil videre
God forretning for 4x4 folk
Erfaren og vidende indehaver. Altid en hyggelig stemning, og fine tilbud at finde.
Super oplevelse med Emil i den anden…
Super oplevelse med Emil i den anden ende af røret….tak for det Emil.
Super god service.
Super god service.
Har handlet her nogle gange, og alt har fungeret super godt.
Meget venlig kundeservice, som er behjælpelig med at finde de rigtige stumper man skal bruge.
Fekk skadet vare
Fekk skadet vare
Kjøpte solskjerm/gangstercap til bil kom med biter som var knekt av på eine siden
Men kommer til å bruke nettsiden igjen flere ganger

Odpowiedź od 4x4SHOP
Super hurtig og kompetent betjening
Super hurtig og kompetent betjening, bestemt anbefalelsesværdig.
Fantastisk god kundeservice.
Fantastisk god kundeservice.
Altid behjælpelige med at svare på spørgsmål og finde alternative vare.
Kæmpe anbefaling her fra👍
Hurtig og nem bestilling af dæk.
Hurtig og nem bestilling af dæk.
Hurtig levering.
Kan klart anbefales.
Rigtig god service og hurtig levering!
Paul svarer gerne på spørgsmål inden køb (og hurtigt). Derudover blev pakken afsendt kort efter bestilling, selvom jeg bestilte lidt sent på dagen, og der var tale om en meget stor kasse.
Det kan kun anbefales at handle her!
Har handlet her nogle gange og været…
Har handlet her nogle gange og været godt tilfreds - indtil nu. Jeg bestiller 4 dæk og oplyser hvilken bil de er til med nr plade og det hele. De dæk jeg får passer ikke. Det kan jo ske. Men hvorfor skal JEG betale 845,- for returforsendelsen.
Det er ikke ok
Fin vejledning
Fin vejledning over tlf selvom de havde travlt op til sommerferie. Varen skulle komme fra Italien, men blev alligevel leveret på tredje hverdag. Tre dage før de havde sagt den ville komme. Tak for det.
Super service, altid hurtig levering og altid de bedste priser.. kan klart anbefales..
Utroligt flinke mennesker som går langt …
Utroligt flinke mennesker som går langt for at give deres kunder en god oplevelse/service.
Jeg bestilte 5x All Terrain dæk gennem deres webshop.
Næste hverdag blev jeg ringet op og informeret om, at de dæk jeg havde bestilt ikke kunne fremskaffes længere - de kunne dog tilbyde mig den nyeste version (General Grabber AT3) til samme pris som den gamle, til trods for at de kostede noget mere end jeg havde betalt for de andre. Det er sgu god stil!
Jeg har efterfølgende fundet ud af, at de dæk jeg bestilte ikke passede på min bil alligevel, til trods for mængden af information online der siger at det burde de gøre.
Jeg må derfor skille mig af med dem igen (desværre). Til gengæld ved jeg helt sikkert hvor jeg skal bestille det næste sæt dæk henne!
Købte træktov/slæbetov og 2 sjækler
Købte træktov/slæbetov og 2 sjækler. Fik det bestilte efter nogle dage og det ligner god kvalitet.
Kompentent og professionel rådgivning
Kompentent og professionel rådgivning. Levering og pris som aftalt. Handler gerne her igen.
Længer leveringstid end skrevet i web shop
I webshop fremgår det at der er 3 til 7 dages ventetid der gik mere end 14 dage før jeg modtog min bestilling.
Dårligt førstehåndsindtryk
Jeg bestilte 2 blæsere (batteridrevet) til telt og spurgte om de samtidig kunne sende varerne afsted med det samme og sende en faktura med i leveringen til min virksomhed. Jeg fik rimelig hurtigt en ordresbekræftelse, cirka 2 timer efter henvendelse. Og jeg har siden den 09-06-2014 hvor jeg lavede bestillingen skrevet til dem hvor mine varer bliver af, jeg har skrevet 3-4 mails og det samme har min økonomiafdeling. Intet svar har vi fået og stadig ikke modtaget varen. Jeg er virkelig glad for at vi spugte om de gad sende fakturaen med bestillingen og ikke betalte med kreditkort, for så havde de jo haft trukket pengene for længe siden og stadig ikke afsendt varen. Virkelig dårligt førstehåndsindtryk, de steder vi bestiller fra er vi ekstremt store kunder hos idag, så selvom det her kun er en lille bestilling er firmaet her gået glip af rigtig mange penge og bestillinger efterfølgende. Vi overvejede netop i det samme at skifte fra vores nuværende bilværksted og over til dette netop fordi de har nogle konkurrencedygtige priser. Men det forslag vil jeg overhovedet ikke overveje før vi har modtaget vores bestilling eller i det mindste et positivt tilbagesvar på denne henvendelse. Nu kender jeg ikke dette firma i forvejen, så jeg kan ikke udtale mig om hvorvidt andre har oplevet en dårlig service, men fra vores side af får de 2 stjerner - og dette bliver som sagt kun ændret hvis vi oplever en bedre service efterfølgende.
Vi ser som sagt stadig frem til at modtage de ønskede varer. Helst inden Fredag den 11/7-2014 da bestillingen ellers kan være ligemeget da vi skal bruge blæserne denne dag.