Gjensidige Recenzje

21 972

1. Agencja ubezpieczeniowa

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskab med virksomhed i Danmark, Norge, Sverige og Baltikum. Gjensidige etablerede sig i Danmark i 2006 og tilbyder forsikringsydelser og -produkter til: Privat, Erhverv, Landbrug samt Kommuner og regioner. Du kan finde mere information på www.gjensidige.dk

Doskonała

22 tys. recenzji

(21 972)

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Kontaktowalam się z obsluga klienta…

Kontaktowalam się z obsluga klienta kilka razy i zawsze byli to średnio mile doznanie.
Czekam na odpowiedź w sprawie mojego ubezpieczenia już drugi miesiąc i na pytanie jak długo jeszcze mam czekać uslyszslam że nie jestem jedyna i w innych instytucjach czeka się dłużej..zero konkretów pełna nonszalancja...

12 września 2025

Hej Iwona

Jeg er ked af at høre, at du ikke har været tilfreds med håndteringen af din sag.

Jeg vil meget gerne få en af vores kollegaer til at undersøge sagen nærmere.

Da jeg ikke finder dig i vores system ud fra oplysningerne du har medgive, har jeg anmodet om at du sender flere oplysninger.

Du ønskes en god dag.

Mange hilsner
Julie

Dobra i uczciwa firma ubezpieczeniowa

Dobra i uczciwa firma ubezpieczeniowa. Dziękuję.

25 lutego 2025

Hej Marcin

Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på 😊

Du ønskes en dejlig dag.

Mange hilsner
Julie

Alt gik fint tak

9 listopada 2021

Hej Michael

Tak for alle fem stjerner. Dejligt at læse, at alt gik fint :-)

Ønsker dig en god dag.

Bedste hilsner
Emina, Gjensidige

Super service tak

3 sierpnia 2020

Hej Kim
Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med vores service.
Rigtig god dag.
Venlig hilsen
Susan, Gjensidiges Trustpilot-team

Bardzo dobra i szybka usługa

Bardzo dobra i szybka usługa, polecam

17 sierpnia 2019

Hi Beata

Thank you for your review and recommendation.

I'm happy to hear that you had a good experience with our customer service.

I wish you a good day.

Best Regards

Super

Det var super

13 maja 2019

Hej Thomas

Hvor er det godt at høre, at du har oplevet vores service som super. Det er vi meget glade for. Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst de fem stjerner, du har givet os.

Med venlig hilsen
Julie, Mølholm Forsikring

Bardzo szybka i sprawna obsługa

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nawet jako obcokrajowiec nie miałem najmniejszych problemów z zalatwieniem wszelkich spraw związanych z moją szkodą. W trakcie jednej rozmowy telefonicznej otrzymałem wszelkie informacje oraz instrukcje, a co najważniejsze, wszystko to nie wychodząc z domu.

7 lutego 2019

Hi Lukasz

Thank you for your review.

I'm happy to hear that your are satisfied with our claim handling.

I wish you a fine day.

Best Regards
Susan, Gjensidiges Trustpilot-team

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (21 972 recenzji)