Reakcja na opinię
Jeg havde en virkelig god samtale med en karriere konsulent, som gav mig sparring på en kommende jobsamtale. Konsulenten var støttende og opbakkende, og gav mig et godt boost og en tro på, at je... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
OBS: anmeldelsen er udelukkende baseret på en karrieresamtale. Havde brug for sparring vedr potentielt job og karriere skifte, og blev koblet til Jonas Thing. Han var exceptionelt dygtig: oprigtigt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DM er en fagforening, der former fremtiden sammen med 75.000 akademikere. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab. Vi hjælper med vilkår, løn, jobsøgning, karriereudvikling og meget mere. Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Som medlem kan du spare penge på alt fra forsikring og bank til shopping og fritidsaktiviteter.
Peter Bangs Vej 30, 2000, Frederiksberg, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Super kompetent rådgiver vedr fokus i ansøgningen.

Odpowiedź od DM
Pas på hvis du lader dig lokke af deres tilbud om 1 års gratis medlemskab. I virkeligheden gælder det gratis medlemskab under 3 kvartaler. Derefter opkræver de et mindre beløb på 20 kr. (kun via e-Boks uden andre påmindelser), og de er lynhurtige til at smække et rykkergebyr på 100 kr. oveni.
Hvis du er havnet i samme fælde, er mit råd ud fra min egen oplevelse:
1. Tag fat i dem og få sløjfet rykkergebyret, betal det reelle kontingent og meld dig ud med det samme, så du ikke bliver opkrævet igen.
2. Gør brug af dine fulde forbruger- og GDPR-rettigheder. Send en skriftlig anmodning om gratis aktindsigt/indsigt (GDPR art. 15) i alt, hvad de har registreret om dig, og anmod efterfølgende om komplet sletning af dine data (GDPR art. 17).
3. Skift til en ordentlig fagforening, der behandler deres medlemmer med gennemskuelighed og respekt

Odpowiedź od DM
Konsulenten var støttende og opbakkende, og gav mig et godt boost og en tro på, at jeg nok skal klare samtalen godt.
Jeg har kun haft gode oplevelser med DM, alt fra samtaler, til vejledning, kurser, sparring og hjælp til at se mine muligheder.
Kan ikke anbefale DM nok.

Odpowiedź od DM
Enormt god og brugbar sparring til cv og ansøgninger. Den sødeste og mest begavede mand, Thing, gav støtte samt ris og ros. Tusind tak

Odpowiedź od DM
Jeg oplevede, at rådgiveren virkelig forstod, hvem jeg er, og hvad der er vigtigt for mig i min karriere. Og på den baggrund gav hun nogle virkelig gode råd og konkrete ideer til, hvordan jeg kan komme videre. Hun var både kompetent, empatisk og nærværende. Stemningen var generelt god, og man føler sig set og velkommen.
Bedste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od DM
Had a career conversation with Karsten and really appreciated the time he set aside for me, he was prepared, professional, a good listener, strong in English and good a sparring partner!
I had other encounters with DM where the above were not sufficient (especially the English proficiency), so thanks to the conversation with Karsten the stars became 4 and not 1! Hopefully DM is on a new road to include support international members in a better way.

Odpowiedź od DM
Jeg havde ikke de store forventninger, da jeg satte mig over for Mads Løkke Rasmussen. Efter lidt over et års ledighed er man ikke høj i forventningerne til den slags møder, og ens fornemmelse af sin egen værdi på arbejdsmarkedet er over tid blevet lig nul. Jeg havde indstillet mig på en høflig time, hvor en uforberedt rådgiver ville foreslå, at jeg prøvede noget helt andet, og hvor jeg ville nikke og sige, at det da var værd at tænke over.
Men hold da op, hvor blev jeg blæst bagover. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at der findes bedre rådgivere end Mads.
Jeg kom med et jobtilbud, jeg var meget i tvivl om. Mads sagde ligeud, at det selvfølgelig var et elendigt tilbud, og at vilkårene slet ikke var gode nok. Han pyntede ikke på det med ét eneste ord. Men han stoppede heller ikke der.
Mads tænker strategisk på en måde, jeg slet ikke havde forventet af sådan en samtale, og han var skarp og godt forberedt. Han havde læst op og lavet ekstra research, uden at jeg havde bedt om det. Han er samtidig god til at sørge for, at man ikke lægger blind loyalitet i et firma, og slet ikke i et, man ikke engang er startet i endnu. Man skal selvfølgelig kunne stå ved sit arbejde. Men det er noget for noget. Selvrespekt, ordentlighed og business på samme tid.
Forskellen fra alle de andre samtaler, jeg har haft det seneste år, var, at jeg for første gang gik derfra i bedre humør, end da jeg kom ind.
Mads er utroligt god at tale med, hvis man er den type, der ikke tør levere et dårligt stykke arbejde og heller ikke tør bede om det, man er værd. Jeg er desværre den type. Jeg vil for alt i verden ikke udnytte nogen, og jeg er selv blevet udnyttet af en arbejdsgiver engang, og det gør én mærkeligt dårlig til at forlange noget. Det er måske en slags fejlplaceret loyalitet, og helt sikkert også en forfængelighed. Man vil gerne være ham, der ikke brokker sig, og som leverer uanset hvad. Det er en udmærket selvopfattelse lige indtil den dag, hvor man ikke kan mere. Jeg har før brændt ud i en stilling, der ikke stod til at løse, og det hjælper heller ikke.
Mads fik den knude op, og ret hurtigt endda. Et arbejde er et bytte. Man giver noget, man får noget, det er ikke en tjeneste, nogen gør én. Og en umulig opgave bliver ikke mere mulig af, at man knokler, til man ikke kan mere. Det virker så utroligt ligetil, og måske vidste jeg det godt inderst inde, men det sad ikke i kroppen. Man kan godt stå fast på sine principper og i samme sætning sige, at man altså også skal kunne leve af det.
Ledighed giver et ordentligt hug i selvtilliden. Det behøver jeg vist ikke pensle ud. Så det er noget af en gave at sidde over for et menneske, der er empatisk, skarp og virkelig morsom på én gang. Jeg tror ærligt talt aldrig, jeg før har hørt et menneske med så gode taleevner som Mads. Han forklarer tingene, så man rent faktisk forstår, hvad der egentlig menes.
Og manden er simpelthen gudsbenådet til metaforer. Han rundede af med, at jeg skal se mig selv som en, der med et alt for lille sværd skal i krig mod en hær af onde orker, som bare er klar på at flænse mig. Det er ellers et mærkeligt billede at blive glad for. En hær af orker og et alt for lille sværd er objektivt set en ret dårlig nyhed.
Men måden, Mads sagde det på, var så morsom, at billedet har sat sig fast som en positiv udfordring.
Jeg tror, at det, jeg mest af alt manglede, var mod.
Jeg synes stadig, jeg står i en træls situation. Forskellen er, at jeg nu går frivilligt ind i den. Med mod og et alt for lille sværd.
Så tusind tak for det, Mads.
Jeg ser frem til næste gang, jeg har brug for sparring.

Odpowiedź od DM
Meget engageret og grundig feedback, der på mange måder nytænkte det, jeg tidligere har gjort. Håber virksomhederne anderkender det :-)

Odpowiedź od DM
OBS: anmeldelsen er udelukkende baseret på en karrieresamtale.
Havde brug for sparring vedr potentielt job og karriere skifte, og blev koblet til Jonas Thing. Han var exceptionelt dygtig: oprigtigt interesseret i at give mig værktøjer og lægge en god plan, opmuntrende, indsigtsfuld og konstruktiv. Meget motiverende og motiveret omkring min rejse videre i min karriere. Kæmpe anbefaling af ham herfra. Har haft en del karrieresamtaler med DM i årenes løb og for første gang følte jeg virkelig jeg fik den sparring jeg ægte havde brug for. Tak for det !

Odpowiedź od DM
Jeg oplevede opsigelsen som unødigt besværlig. DM er samtidig en relativt dyr fagforening, og jeg valgte at opsige mit medlemskab, fordi jeg ikke oplevede, at jeg fik værdi ud af bl.a. kurser og webinarer.
Hvis man overvejer at opsige sit medlemskab, vil jeg anbefale at orientere sig grundigt i DM’s vedtægter først. Selve processen giver mig ikke ligefrem lyst til at vende tilbage og genoptage medlemskabet på et senere tidspunkt.
Derudover blev jeg kontaktet af sælgere, selvom jeg allerede var medlem. Jeg blev tilsyneladende behandlet som et lead, selvom jeg var kunde. Hvis der er én fagforening, der burde have styr på sine segmenter og kende forskel på medlemmer og potentielle nye medlemmer, må det være DM.

Odpowiedź od DM
Havde en god og behagelig karrieresamtale med Karsten fra DM. Og der er god mulighed for opfølgning. Fedt

Odpowiedź od DM
Det var en god samtale, og kom ud med nogle mere konkrete ord på mine kompetencer.

Odpowiedź od DM
Jeg synes, det var en rigtig god oplevelse med både hjælp til at strukturere min forberedelse til jobsamtale og pep-talk.
Helt fantastisk. Meget empatisk og energisk rådgiver, der kom med super gode råd. Jeg føler mig nu godt rustet til den forestående samtale. Tak!

Odpowiedź od DM
Konsulenten havde forberedt sig grundigt og sat sig ind i min situation. Han var vidende og dygtig.

Odpowiedź od DM
god konkret feedback, helt tæt på teksten jeg havde skrevet. Meget konstruktivt ifht at jeg kan have svært ved at sortere ud i alt det, jeg har på hjerte, når jeg søger et job

Odpowiedź od DM
Meget god og behagelig rådgivning til karrieresamtalen, som hjalp mig med at afklare, om det giver mening at læse en kandidat.

Odpowiedź od DM
Super god CV- og ansøgningsrådgivning hos DM. Meget professionelt og spot on i forhold til mit behov. Jeg er rigtigt glad for mit medlemskab ved DM :)

Odpowiedź od DM
Jeg har kun haft virkelig gode oplevelser med DM. De konsulenter, jeg har talt med, er både utrolig kompetente og meget menneskelige i deres tilgang. Deres rådgivning har gjort en kæmpe forskel for mig, og man føler sig virkelig lyttet til og taget seriøst. Samtidig er de bare rare mennesker at snakke med, hvilket betyder mere, end man tror, når man står i en svær situation. Stor anbefaling herfra.