Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 3 z 5

Indholdet lever pt ikke op til mine forventninger. Det er selvfølgelig relavtivt hvad forskellige kunder ønsker sig af udvalg og opfatter som godt indhold, men udover 2 produkter har jeg i mine to ka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik god service til at få rettet op på fejlene og venter nu på at modtage de manglende produkter samt ekstra gave for at rette yderligere op ❤️ Jeg bestilte deres box til en kampagne hvo... Zobacz więcej

1. Kosmetyki

O Goodiebox Danmark

Napisane przez firmę

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

5 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 390

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jeg har betalt for en boks for 10 dage…

Jeg har betalt for en boks for 14 dage siden som jeg ikke har modtaget. Der står den ikke har forladt deres lager. Jeg skrev til dem på mail og de skriver at den er gået tabt i posten 🤔
Nu svarer de ikke længere mine mails, pakken er ikke sendt og jeg har ikke fået mine penge retur 😡

20 sierpnia 2026

Slecht klantcontact

De inhoud altijd een leuke maandelijkse verrassing. De service en aankomst gaat niet altijd goed. In een jaar 2x mis gegaan en de oplossing kostte mij geld en liet daarnaast heel lang op zich wachten. 2x in <12 maanden is echt teveel en voor mij aanleiding te stoppen.

19 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Way to pumper yourself every month

I love it! Every month there is something new... I would have even tried many products.. for example bush, I would not but it, yet now I love it !

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

We love that you get to discover products you might not have picked yourself 😊 That’s exactly what Goodiebox is all about — trying new things, treating yourself, and finding new goodies to enjoy each month ✨

Intet negativt at nævne

Intet negativt at nævne. Skønne produkter og god vejledning

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Så dejligt at høre 💞 Vi er virkelig glade for, at både produkterne og vejledningen falder i god jord ✨

Oceniono na 5 z 5

Elsker at jeg kan gå ind og smugkigge…

Elsker at jeg kan gå ind og smugkigge på næste måneds produkter og at det bliver unboxet så du har tid til at se hvilken ting der er i hvert produkt og hvad de gør godt for synes det er meget lærerigt uden at være tungt, jeg glæder mig hver måned til me time❤️

19 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det er så dejligt at høre 😊 Vi er virkelig glade for, at vores unboxings er nyttige, og at vi kan være med til at gøre den månedlige boks til et lille me-time øjeblik, der er værd at glæde sig til 💕

Min bedste beslutning

Jeg er altid tilfreds med produkterne fra Coodiebox. Det var min bedste beslutning at tegne et abonnement.😊

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Det er virkelig dejligt at høre 😊 Vi er så glade for, at boksene og produkterne fortsat gør abonnementet det hele værd. Tak fordi du deler din oplevelse med os 🌟

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vores fornemste opgave er at finde lækre ting, som skaber værdi i din hverdag, så det er skønt at vide, at du er glad for udvalget. Tak fordi du deler din feedback ✨💖

Oceniono na 5 z 5

Meget godt og variationsbredt sortiment…

Meget godt og variationsbredt sortiment i boksene

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Vi arbejder altid på at sammensætte et varieret og lækkert indhold, så det betyder meget at høre, at du er tilfreds med udvalget. Tak fordi du deler din oplevelse med os ✨💖

Er utilfreds med afhentning

Er utilfreds med afhentning. Langt fra mig og skal betale for at parkere. Forstår ikke det er blevet ændret

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for din feedback. Vi forstår godt din frustration over besværlig afhentning. Vores Team Happiness har lige sendt dig en e-mail med en rigtig god løsning, så du slipper for besværet fremover. Vi håber, du vil tjekke din indbakke, og ønsker dig en rigtig dejlig dag 💖🌸

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fem stjerner og din søde anmeldelse. Det er den absolut bedste følelse for os at vide, at vores bokse skaber glæde og forventning i din hverdag. Tak fordi du er en del af vores univers ✨💖

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Mange tak for de fine ord. Det er præcis den følelse af hygge og forkælelse, vi altid ønsker at give. Vi glæder os til at blive ved med at sende skønne oplevelser din vej ✨💖

Oceniono na 5 z 5

Lækre og brugbare produkter i flot…

Lækre og brugbare produkter i flot indpakning.

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Sikke en skøn tilbagemelding at få ind. Det er præcis den følelse af hverdagsluksus og brugbarhed, vi ønsker at skabe med hver eneste boks. Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ✨💖

Kan varmt anbefale Goodiebox

Kan varmt anbefale Goodiebox, det er den bedste selvforkælelse du kan give dig selv hver måned! ❤️

17 sierpnia 2026

Odpowiedź od Goodiebox Danmark

Tusind tak for de fem stjerner og de utroligt søde ord. Det gør os simpelthen så glade at vide, at vi kan bringe lidt ekstra hverdagsluksus og glæde hjem til dig hver måned. Mange tak for anbefalingen!✨💖

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej