Nie da się zrobić reklamacji. Chce reklamowac wadliwy produkt a obsługa mówi że nie mogę go zwrócić po 28 dniach. Nie da się z nimi rozmawiać. Jestem na 10 chacie z obsługą. Nie odpowiesz w minu... Zobacz więcej
O dziwo ASOS dokonał zwrotu, choć na swoim koncie NIE MA DOKONANEGO ZAWROTU.?! Towar odesłałem via Poczta Polska w poniedziałek po południu, a zwrot pieniędzy był już we wtorek - nie wiem o co chod... Zobacz więcej
Chciałem zwrócić buty zakupione przez stronę asos. Wypełniłem formularz zwrotu na stronie asos. Miał przyjść kod do Inposta na maila lub sms. Do tej pory nic nie przyszło i zniknęla opcja z... Zobacz więcej
OSZUSTWO. Firma pobiera pieniądze za zamówienie. Po pozytywnym potwierdzeniu i opłaceniu zamówienia anuluje zamówienie, co jest niezgodne z prawem. Dodatkowo firma nie podała żadnej przyczyna. Wyko... Zobacz więcej
- Sklep odzieżowy
- Sklep z odzieżą męską
- Sklep z butami
- Sklep ze strojami kąpielowymi
- Sklep z bielizną
- Sklep z odzieżą damską
Visit ASOS.com – The Online Fashion Store.
Zjednoczone Królestwo
- www.asos.com
OSZUSCI!!!!!
Nie da się zrobić reklamacji
Nie da się zrobić reklamacji.
Nie da się z nimi rozmawiać. Jestem na 10 chacie z obsługą. Nie odpowiesz w minutę zamykają chat i czekasz 40 min aż ktoś znowu zrozumie o co Ci chodzi.
Dramat. Nigdy więcej.
chora polityka zwrotów
chora polityka zwrotów, na głównej napisane że "darmowe" ale przy zwrocie okazuje się że zwrot kosztuje 10zł i jest darmowy tylko w "określonych przypadkach", nigdzie się oczywiście nie doszukałem czym są te "określone przypadki".
tragedia, nie polecam !!!
tragedia, kupujesz koszulke za 160,65 zł, płacisz za wysyłkę 18.95 zł = co daje 179,60 ZŁ
zwracasz towar bo jest za duży rozmiar (producent zrobił turbo oversize)
za to Ty na zwrocie otrzymujesz 150,66 zł
kpina nie sklep nigdy więcej asos, brawo Zalando!
Jakosc ASOS spadla
Dramatyczna obsluga zwrotow! Od lipca 2024 przy tworzeniu zwrotu nie jest generowana i wysylana do mnie etykieta zwrotu i musze pisac do customer service. Ale zeby polaczyc sie z customer service to trzeba przebrnac przez zenujacego bota, ktory utrudnia polaczenie z konsultantem. Pozniej odstac w kolejce,zeby ktos sie zajal twoja sprawa. Za kazdym razem trace od 30 min wzwyz przy tak prostym zadaniu jak zwrocenie towaru. Nikt przez ponad poltorej roku nie potrafi naprawic tego problemu na moim koncie. Dodatkowo mimo podania na stronie swojego telefonu, na paczkach drukowany jest numer 999999999999 tak,ze kurier nie moze sie ze mna skontaktowac przy dostarczaniu paczek. Tez bylo to zglaszane!
(najmniej winna jest obsluga customer service, ktora stara sie pomoc i jest mega uprzejma, ale ciezko im pracowac jak firma ASOS utrudnia wszystkim zycie). Zenada jest tez fakt,ze mozna jedynie kontaktowac sie w jezyku angielskim, co mysle,ze wielu osobom utrudnia jeszcze bardziej rozwiazanie ich problemu.
Nie dostarczyli zamówienia za 1600 zł
Nie dostarczyli zamówienia za 1600 zł! Zablokowali mi konto i nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Brak kontaktu i jakiejkolwiek pomocy.
Nie polecam, okradli mnie na 1400zł. Odesłałem zwrot a nie otrzymałem pieniędzy, bo firma stwierdziła, że nie dostała przesyłki. Przy mojej próbie kontaktu z nimi, zablokowali mi konto. Dalsze próby kontaktu to nic nie dały, mimo że ponad rok próbowałem się do nich dobić i wysyłałem im wszystkie potwierdzenia z DHL o nadaniu/dostarczeniu przesyłki.
uwaga na asos
uwaga na asos! kupowałam tam od 2013 roku, ale w tym roku spotkała mnie niemiła sytuacja - firma nie przyjęła zwrotu twierdząc że ubrania pachną detergentem (!?) Rzeczy odesłałam na kolejny dzień od ich odebrania, więc zupełnie nie wiem skąd taki pomysł, poza tym jak nic walą tanim chińskim materiałem. Niestety póki co nic nie udało mi się wyjaśnić - w ogóle nie odpisują na wiadomości. Kupowałam tam wiele rzeczy, większość zostawiałam sobie, niektóre odsyłałam, ale nigdy mi się to nie zdarzyło. Marki asos to w ogóle nie polecam (totalne badziewie), ale trafiały się tam inne fajne marki - teraz używam tylko do przeglądania a zakupy robię przez inne sklepy online.
Szczerze
Szczerze, to nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii ?? Ponieważ zamawiam na ASOS już od wielu lat i to z różnych państw. Zamawiałam do Francji, do Holandii i w polskim ASOS też. Nigdy nie maiłam problemów ze zwrotem czy ogólnie z zamówieniem. Zdarzyło się że coś przyszło i jednak mi nie pasowało ale zawsze dokonywałam zwrotu i wszystko przebiegało dobrze. Daje jednak 4 gwiazdki ponieważ zaskoczył mnie fakt że zwroty są teraz płatne co uważam za absurd ponieważ koszty wysyłki istnieją przy każdym zamówieniu nawet przy zamówieniu za 1000pln co swoją drogą też jest absurdem. We Francji koszty wysyłki są darmowe jak się przekracza pewną kwotę tak jak w większości sklepów internetowych, no ale cóż zawsze trzeba na Polakach więcej zarobić
Ostrzeżenie
Zamówiłam towar,który jest nie zgodny z opisem.Kiedys ta firma była znakomita.Obecnie to jedno wielkie oszustwo. Towar zapłacony,nie można skontaktuj się z działem zakupów. Jest wyłączony kontakt.Na czacie rozmowa że sztuczną inteligencja w języku angielskim. Odsyłacz..do działu zakupów. Na angielskiej stronie na Facebooku, ludzie piszą, że miesiącami czekają na zwrot pieniędzy. Oraz ,że jakiś oszust kupił tą firmę. Czyli zostaję z bubel towarem,który wyrzucę do śmietnika.A pieniędzy nie otrzymam nigdy.Ostrzegam przed zamawianiem w tej firmie.
Zapomnijcie o zwrotach i reklamacjach-…
Zapomnijcie o zwrotach i reklamacjach- dla polskiego użytkownika nie ma innej drogi kontaktu niż przez anglojęzyczny czat (w którym i tak co chwila Cię rozłączają) albo list do UK na adres firmy :)
W sumie to git
Dostałam rozmiar butów 39 zamiast 39 1/3 ale w sumie buty dobre i bardzo tanie
SZCZERZE ODRADZAM
SZCZERZE ODRADZAM , materiał kiepskiej jakości , obsługa jeszcze gorsza , Producent bazuje jedynie na zapewne zakupionych komentarzach z Indi lub innego Kongo gdzie to badziewie jest produkowane
Nie polecam zakupów w ASOS
Nie polecam zakupów w ASOS. Oszuści! Nie chcą oddać pieniędzy za zwrot. Po wielu mailach potrącają część kwoty. Szkoda nerwów i tak nie wygracie z nimi. Mega żałuję, że nie posłuchałem się innych w opiniach. Nigdy więcej ASOS!!!
Nie przyjmują reklamacji za buty w…
Nie przyjmują reklamacji za buty w których zrobiły się dziury i przebarwienia. Beznadziejna obsługa na czacie wyłącznie w języku angielskim.
zwrot
Nie da się dokonać zwrotu, jakie miejsce nie wybiorę w Polsce za każdym razem wyświetla się komunikat "nie mamy punktu nadania w tym miejscu".
O dziwo ASOS dokonał zwrotu
O dziwo ASOS dokonał zwrotu, choć na swoim koncie NIE MA DOKONANEGO ZAWROTU.?!
Towar odesłałem via Poczta Polska w poniedziałek po południu, a zwrot pieniędzy był już we wtorek - nie wiem o co chodzi, bo paczka ze zwrotem na pewno do polskiej firmy wspópracującej nie doszła. Cud się stał, bo kaska za zakup wróciła...
Ilość straconego czasu na zwrot...
- nigdy więcej ASOS.
Dzisiaj mi przyszła kurtka z tnf 100%…
Dzisiaj mi przyszła kurtka z tnf 100% oryginal i od zamówienia do doręczenia paczki czekałem 2 dni
Zakupiłam dwa produkty i przyszło…
Zakupiłam dwa produkty i przyszło zupełnie co innego ! Nie ma się do kogo zwrócić o pomoc w takim przypadku ! Na KLARNIE jeszcze mnie odciążyli za zwrot choć nie mój był powód zwrotu ! Nigdy więcej nie wrócę do tego sklepu ! Więcej stresu niż pożytku !
Oszuści!
Nigdy nie było problemów, a tym razem odesłali mi produkt twierdząc, że był prany!!!! Spodnie z metkami, tylko przymierzone. Przestrzegam przed zakupami u nich!!!